Uvavy @ 17.07.2023 09:40Ā, vēl viens jautājums, kas autori kaitina. Es tagad domāju, ka viņa ir trollis, kas provocē šeit tēmas, nu nevar būt, kā vienu cilvēku viss kaitina.
Man arī nepatīk neaudzināti bērni, bet tas nav saistīts ar bērnu skaitu ģimenē, jo var būt 3 bērni un visi audzināti vai 1 bērns un neaudzināts.
greece @ 17.07.2023 08:48
Jā, ir cilvēki, kam patīk bērni.
Par neaudzinātiem bērniem - varbūt kādu tas pārsteigs, bet neaudzināti ir arī vienīgie bērni. Latvijā neaudzinātība, manuprāt, ir izplatīta problēma.
Bērni kaitina, tāpēc tagad visai tautai kolektīvi jāizlemj vairs neradīt bērnus.
Uvavy @ 17.07.2023 09:40Ā, vēl viens jautājums, kas autori kaitina. Es tagad domāju, ka viņa ir trollis, kas provocē šeit tēmas, nu nevar būt, kā vienu cilvēku viss kaitina.
Man arī nepatīk neaudzināti bērni, bet tas nav saistīts ar bērnu skaitu ģimenē, jo var būt 3 bērni un visi audzināti vai 1 bērns un neaudzināts.
greece @ 17.07.2023 08:48
Jā, ir cilvēki, kam patīk bērni.
Par neaudzinātiem bērniem - varbūt kādu tas pārsteigs, bet neaudzināti ir arī vienīgie bērni. Latvijā neaudzinātība, manuprāt, ir izplatīta problēma.
Berry5 @ 18.07.2023 08:59
Mums bērni brīvdienās pirms brauciena stundu izprasīja ekrānus. Uzvedība bija vienkārši katastrofa. Muzejā skraidīja, lēkāja. Bija traki. Parasti ir mierīgi un pieklājīgi. Bijām tā Grinču ğimene, kuri nonstopā kaut ko saka saviem neaudzinātajiem sīkajiem ?
kā tas ir? Diviem māca uzvedības normas, trešo tikmēr ignorē ? Redzams, ka tev bērnu nav 😁Beverly Hilza @ 18.07.2023 08:16
jo var būt 3 bērni un visi audzināti vai 1 bērns un neaudzināts.
Jo. Vairāk bērnu ģimenē, jo lielāka iespējamība ir ka ir nepietiekami audzināti, jo nepietiek laika visiem lai ieaudzinātu sabiedribas normas.