Sveiki . Šobrīd esmu tāda situācija, ka mācos kursos un sāku saprast , ka man īsti neinteresē , tas ko mācos un saprotu ka dzīvē īsto to tālāk neizmantošu. Protams nav jau augstskola , bet tāpat gandrīz gads no dzīves, drīz kursiem itkā jābeidzas, bet tagad nezinu, vai vispār vēlos turpināt. Varbūt vēl kāda ir bijusi tādā situācijā? Ko darijat , gājāt prom vai ar sakostiem zobiem pabeidzāt? Tomēr nav maza nauda samaksāta.
Protams, pabeidz. Tu nekad nezini, kā dzīvē var gadīties, varbūt noderēs. Man bija līdzīgi, arī domāju, ka mācos tikai papīra dēļ, bet patiesībā noder daudz kur, pavērās jaunas iespējas. Nauda, kas samaksāta, arī bija motivācija. :D
Nu man ir tāda situācija, ka man briesmīgi riebjas studijas. Es nevaru. Kauns jau teikt, bet vismaz esmu godīga. Es jau vairākas reizes pēc kārtas esmu mēģinājusi kaut kādu profesiju iegūt. Nesanāk. Un tagad es laikam pieņemšu lēmumu iet strādāt. Jo kāda jēga visu laiku kaut kur stāties, ja beigās tāpat nekāda rezultāta nav? Un gadi tik iet... es agrāk teicu, ka es mācīšos visur, kur vien var, bet nu man daudzus gadus ar veselību bija slikti. Nebija reāli man strādāt. Tagad man veselība uzlabojusies. Varu līdz ar to arī strādāt. Ehh, tiešām būs darbs jāmeklē. Jo nu...trešā varianta nav. Vai nu studēt vai strādāt. Bagātnieku ģimenē neesmu piedzimusi, tāpēc trešais variants neeksistē.