Dziesmu svētki

Reitings 72
Reģ: 31.03.2023
Sveicināti! Kas piedalījušies kādreiz Dziesmu un deju svētkos, kāda jums pieredze un iespaids bija par to kopumā? Kas patika, kas nē?
Es pati esmu piedalījusies 2015.gada Skolēnu dziesmu un deju svētkos. Nju tā jau viss bija forši, tur uzstāties un padzīvot pa Rīgu, bet mēģinājumi un dzīvošana gan nebija nekas sevišķs.
04.07.2023 20:02 |

Reitings 555
Reģ: 07.04.2022
pride and prejudice @ 05.07.2023 21:48
Esmu piedalījusies divreiz - skolēnu un lielajos. Abas reizes bija super! Ja būtu iespēja, nedomājot piedalītos atkal. Jā, bija neērtības, reizēm ieilgušu mēğinājumu dēļ vakariņas ēdām pusdivos naktī un pēc tām vēl stundu stāvējām rindā uz dušām, lai no rīta agri jau būtu uz strīpas un gatavi garai dienai, bija nogurums, karsti un miega bads, bet visam pāri bija smiekli līdz vēdersāpēm, piedzīvojumi, jaunas pazīšanās un draudzīgas satuvināšanās, kopības sajūta, un, protams, lielais saldais ķirsis putukrējuma cepures galā - noslēguma koncerts, kas vienkārši saviļņo līdz pašai esības serdei un sit ārā korķus ar emocionālo jaudu. Tā nedēļa ir mağiska!

Man liekas skolēnu un studiju gados tas viss savādāk uztverams, nekā jau pieaugušā vecumā.
06.07.2023 20:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits