Saimnieks meklē sievu

Reitings 266
Reģ: 10.06.2022
Kā jums koncepts, ka jāpiesakās pie saimnieka, ja neredzi, kā izskatās? 😅 Manuprāt, uzreiz maz pieteikumu būs, bet tai pat laikā interesanti būs skatīties. Kāda iegrābsies, kāda būs trāpijusi džekpotā. + ja piesakās pie kāda saimnieka, bet satiekot visus dzīvē, var vēl kaut ko mainīt un aiziet pie cita saimnieka? Man šķiet, ka vienu sezonu bija tā, ka pats saimnieks bija noskatijis dāmu, kura bija pieteikusies pie cita saimnieka.
02.07.2023 18:54 |

10 gadi
Reitings 434
Reģ: 25.08.2011
Man arī traki žēl Jāņa. Pieauguši cilvēki, bet neko pateikt uzreiz nevar. Jānis un Justīne muļķu lomās nostādīti.
03.11.2023 00:49 |

Reitings 412
Reģ: 01.11.2023
Tāds cringe fests, kādas piecas reizes saķēru galvu skatoties. Nabaga Janka 😀
03.11.2023 01:41 |

Reitings 311
Reģ: 04.05.2021
Pēdējās sezonas tiešàm izskatās pēc cilvēku pazemošanas… arī toreiz kad bija tas Vitālijs. Nu kādd saimnieks kam “māsica” ir draudzene un kas piedalījās tikai tāpēc, ka gribēja nolaistajā dzīvoklī nahaļavo remontu 🤦‍♀️
Tàpat bija sezona ( pagàjušo gad? ) ,kur likàs normàls tas saimnieks Jànis, kas beigàs ar meiteni uz Gruziju aizbrauca cełojumà. Tas arî kà tàds ņuņņa! Ar visām grib, bet nevar, bet visas tik goršas , bet nevar 🤣
Nepieminēšu nemaz Gunāru, jo cilvēks aizgājis mūžībā.
Vai cilvēki tiešàm dēļ lētas slavas ir gatavi sevi šādi pazemot? Jā, tur ir daudz kas iestudēts, bet cilvēkiem tāpat asociēsies tie saimnieki no sliktās puses arī dzīvē…
03.11.2023 05:31 |

Reitings 216
Reģ: 09.10.2023
Jauno sēriju neredzēju, bet Jāņa man nav žēl. Puika mātes brunčos. Uzvedas kā mazs bērns, bet nogribējies kā pusaudzis. Katrā ziņā no vīrieša tur ne smakas. Selīnai taču pašai bērns, otru nevajag. Protams, no visas meiteņu trijotnes Selīna vienīgā uz to sviestaino uzvedību pavilkās, bet tikai tāpēc, ka grib sabiedrības uzmanību. Gan jau grib atpazīstamību tik tokā vai tml. Selīna šova laikā jau pirms ceļojuma (nezinu, kas tur noticis) ir paudusi un bija redzams, ka Jānis nepatīk, bet palikt gribas, tādēļ nedaudz jāpiespēlē. Sākumā bija domas, ka varbūt šovs lika palikt, jo tās divas citas diez vai ar kaut ko bija pierunājamas palikt, bet nu laikam pašas Selīnas izvēle.
03.11.2023 09:22 |

Reitings 216
AnnaShhh @ 03.11.2023 00:17
Kā Jums liekas, šovā "Kā mīlēt ar galvu " tur viss ok? fake LV somas pērk un publiski pazemo sevi cilvēki. TV popularitātes reitingiem galīgi nav nekādu robežu ?:)))

Viss nav ok ar 1 cilvēku - sievsitējmaiku, kurš visu laiku runā par seksu un dzer. Viņš arī pirka to somu, to satura līniju es vispār nesapratu, bet, ja tas viss kopā nebija sarkasms, domāju, ka sieviete gan pietēloja, cenšoties vismaz kaut ko labu atrast tajā vīrietī un situācijā. Nav saprotami, kāpēc viņa viņu izvēlējās, jo jau viņu neredzot neatstāja normālu iespaidu. Ja viņa tādus vīriešus izvēlas arī dzīvē, nav brīnums, ka viena. Bet citādi jau normāla sieviete.
Vecākajs vīrietis parupjš, bet kaut kas interesants viņā ir. Patīk, ka pat ja viņi zina, ka nekas nesanāks, izbauda laiku daudz vairāk nekā citi pāri un vienlaikus ar tiem strīdiņiem pataisa šovu. Sieviete enerģiska.
Kitija izklausās sakarīga, bet vienlaikus nav saprotams, ko dara šovā - noslēgta, atturīga, negrib attiecības, negrib neko jaunu. Klāvs atstāj tik labu iespaidu, būtu brīva, varbūt pēc šova viņu uzmeklētu. :D Tā kā Klāvs tik mierīgs pret Kitijas "neko negribu", tad arī tur nav nekāds cringe.
Eksperti reizēm muļķīgi, bet kopumā runā par lietu, patika, ka sieviete izteicās par dzērāju un seksologs Kitiju. Tā nebija pazemošana, bet tiešām normāla faktu konstatēšana.
03.11.2023 09:40 |

Reitings 216
Linlī @ 02.11.2023 16:35

Wtf viņa teica ka gribētos atgriezties tikai ne uzreiz un, ka vēl dažas lietas viņai jānokārto, lai pārvāktos atpakaļ uz Latviju

Tad varbūt ko pārpratu tajā sērijā, kur viņš viņu izvēlējās, jo man likās, ka teica, ka negrib, bet nu varbūt tiešām neatceros līdz galam.
Bet nu jā, tāpat nebūtu prāta darbs pārvākties atpakaļ cilvēka dēļ, ko pazīsti nedēļu.
03.11.2023 09:44 |

Reitings 216
Pelnrukšķīte @ 02.11.2023 16:31

Nu tad nespekulē. Bet ok, tu vari domāt ko gribi. Un es nekur nenosodu vispārēju alko lietošanu.
Skumji, ka vispār sievietes alkānus attaisno un aizstāv, jo izskatās labs un kopts cilvēks, un šovā nedzēra. Un vispār, nabadziņam ir traumas. Tieši tādēļ valsts mums nodzeras.

Visa diskusija ir spekulācijas un baumas, jo neviens nezina nevienu diskutētāju un visi šie "mani paziņas zina" nav pārbaudāmi. Visvairāk par Sanda turēšanām tas redzams. :D
Neattaisnoju alkoholiķus, spriedu pēc tā, kas bija redzams. Ja ir, nu tad ir, slikti un saprotami, kāpēc tā sakarīgā sieviete viņu negribēja.
03.11.2023 09:47 |

Reitings 216
Jukooo @ 03.11.2023 05:31
Pēdējās sezonas tiešàm izskatās pēc cilvēku pazemošanas… arī toreiz kad bija tas Vitālijs. Nu kādd saimnieks kam “māsica” ir draudzene un kas piedalījās tikai tāpēc, ka gribēja nolaistajā dzīvoklī nahaļavo remontu ?‍♀️
Tàpat bija sezona ( pagàjušo gad? ) ,kur likàs normàls tas saimnieks Jànis, kas beigàs ar meiteni uz Gruziju aizbrauca cełojumà. Tas arî kà tàds ņuņņa! Ar visām grib, bet nevar, bet visas tik goršas , bet nevar ?
Vai cilvēki tiešàm dēļ lētas slavas ir gatavi sevi šādi pazemot? Jā, tur ir daudz kas iestudēts, bet cilvēkiem tāpat asociēsies tie saimnieki no sliktās puses arī dzīvē…

Gunārs pats sevi pazemoja līsdams visos šovos. Vienu brīdi viņš bija visur.
Daudzi no šiem cilvēkiem, kas dara ko stulbu šovos, vnk grib, lai par viņiem sabiedrībā runā un vienalga - labu vai sliktu.
03.11.2023 09:50 |

Reitings 13
Reģ: 03.11.2023
Nuu, pēc Krišjāņa storijiem 100% abi tusē pa Taizemi,
https://failiem.lv/u/9jk3stp7ra
03.11.2023 09:50 |

Reitings 790
Reģ: 29.01.2020
Selīna saimnieks meklē sievu bāž ig un TikTok priekšā pakaļā. Mazliet jau pārspīlē, labāk par bērnu būtu rūpējusies. Skraida riņķī pa šovu, tagad ceļojumā.
03.11.2023 09:51 |

Reitings 33
Reģ: 07.08.2023
Magdaleena @ 03.11.2023 00:39
Wtf vnk tas gājiens ar Krišjāni??‍♀️ tik žēl to Jāni.
jaunā sērija, skatoties, tik daudz visādu pavērsienu, tas gredzens tāda nopietna lieta 😁😁
arī saimniece meklē vīru, skatījos un vispār nesaprotu, kas notiek, Ligita zāģē Tomu 15 minūtes vidēji, tik, cik gara ir šī sērija 😁😁😁 tas jautājums: “kad Tu man malku sazāģēsi”? 😁 vienkārši ko 😁 “kas Tu esi pa vīrieti, cik Tev gadi?” 😁
03.11.2023 09:54 |

Reitings 33
Reģ: 07.08.2023
Linlī @ 03.11.2023 09:51
Selīna saimnieks meklē sievu bāž ig un TikTok priekšā pakaļā. Mazliet jau pārspīlē, labāk par bērnu būtu rūpējusies. Skraida riņķī pa šovu, tagad ceļojumā.
pēc kā Tu spried, ka viņa nerūpējas par bērnu? Tikai tāpēc, ka ir ceļojumā?
03.11.2023 10:00 |

Reitings 881
Reģ: 18.06.2018
Jukooo @ 03.11.2023 05:31
Pēdējās sezonas tiešàm izskatās pēc cilvēku pazemošanas… arī toreiz kad bija tas Vitālijs. Nu kādd saimnieks kam “māsica” ir draudzene un kas piedalījās tikai tāpēc, ka gribēja nolaistajā dzīvoklī nahaļavo remontu ?‍♀️
Tàpat bija sezona ( pagàjušo gad? ) ,kur likàs normàls tas saimnieks Jànis, kas beigàs ar meiteni uz Gruziju aizbrauca cełojumà. Tas arî kà tàds ņuņņa! Ar visām grib, bet nevar, bet visas tik goršas , bet nevar ?

Piemēram,man liekas daudziem tādiem šovmeņiem ir jau slavas zīmogs,nav tālu jāmeklē- Violeta no Laukus sētas, Ingūna, tā pati Magone. Ar visu apziņu ka ir daudz iestudēts reitingiem, tāpat personīgi man šīe cilvēki liekas stulbi, es no tādiem pa gabalu. Sevi jau ir parādījuši. Nu Jūs kāda piekristu kam tādam!? Es domāju ka nē,gudrs cilvēks nelīdis lētās slavas šovos,ar visām no tā izrietošajām sekām. Magone meklē vīrieti, nu neies neviens normāls ar viņu,par to viņa var aizmirst, SLAVA iet pa priekšu,pastulbojās par tālu... Tur meklēt Andrīti, Venti.
Runājot par Saimnieks meklē sievu,katra sezona ir totals fail. Šogad vispār-prasti aktieri,kas nejedz nospēlēt lomu. Tik ļoti varēja pateikt visas izdomātās situācijas ar telefona zvaniem,ar greizsirdību,pat sāk šķist ka tā Ieva bija zāģis speciāli Jurim. Tie visi telefona zvani,kur pirms pacelšānas jau zin par ko būs saruna. 😖
03.11.2023 10:38 |

Reitings 881
Reģ: 18.06.2018
AnnnaMannnna @ 03.11.2023 09:40

Viss nav ok ar 1 cilvēku - sievsitējmaiku, kurš visu laiku runā par seksu un dzer. Viņš arī pirka to somu, to satura līniju es vispār nesapratu, bet, ja tas viss kopā nebija sarkasms, domāju, ka sieviete gan pietēloja, cenšoties vismaz kaut ko labu atrast tajā vīrietī un situācijā. Nav saprotami, kāpēc viņa viņu izvēlējās, jo jau viņu neredzot neatstāja normālu iespaidu. Ja viņa tādus vīriešus izvēlas arī dzīvē, nav brīnums, ka viena. Bet citādi jau normāla sieviete.
Vecākajs vīrietis parupjš, bet kaut kas interesants viņā ir. Patīk, ka pat ja viņi zina, ka nekas nesanāks, izbauda laiku daudz vairāk nekā citi pāri un vienlaikus ar tiem strīdiņiem pataisa šovu. Sieviete enerģiska.
Kitija izklausās sakarīga, bet vienlaikus nav saprotams, ko dara šovā - noslēgta, atturīga, negrib attiecības, negrib neko jaunu. Klāvs atstāj tik labu iespaidu, būtu brīva, varbūt pēc šova viņu uzmeklētu. :D Tā kā Klāvs tik mierīgs pret Kitijas "neko negribu", tad arī tur nav nekāds cringe.
Eksperti reizēm muļķīgi, bet kopumā runā par lietu, patika, ka sieviete izteicās par dzērāju un seksologs Kitiju. Tā nebija pazemošana, bet tiešām normāla faktu konstatēšana.

Tas sievusitējmaikā klauns,kas iestrēdzis pludmales modē. Tās viena pirksta čības, vispār varētu izskaust no tirdzniecības. Visur ar savu apģērbu izceļas kā pāķis.
Šeit jau saprotu nosacīti pašas izvēlās partnerus,viņām jau arī attiecību eksperte pirms tam pēc tipiem atlasīja,tā kā tur daļēji pašu vaina.
Tas vecais man liekas ziķeris. Kaut kas viņā ok, kaut kas nepatīk. Tas kā viņš lūr uz sievietēm,kā kaut kāds slimais. Zani ka ieraudzīja...
03.11.2023 10:42 |

Reitings 131
Reģ: 16.12.2014
Lai man piedod tie, kas šo pazīst vai kā, bet Selīna ir tik pretīgs cilvēks tajā epizode. Kas tā par tēlošanu un sejas izteiksmes? Fuj! Maziņai vēl jāpaaugas. Būtu labāk sēdējusi mājas un savu bērnu audzinājusi. Skats tiešām briesmīgs no malas.
03.11.2023 11:24 |

10 gadi
Reitings 1982
Reģ: 04.06.2012
Nevarētu būt ka Justīne neaizbrauca ceļojumā un Krišjānis aizbrauca ar Selīnu? Neesmu pedejo seriju redzejusi....
03.11.2023 13:00 |

Reitings 939
Reģ: 02.02.2020
Nu baigie pavērsieni. Bet, skatoties uz Selīnu, prātā tikai viena doma - stulba, slikta aktrise. 🙈 Diez, viņa tagad skatās un domā, ka baigi labi šis viss izskatās no malas?
03.11.2023 13:13 |

10 gadi
Reitings 434
Reģ: 25.08.2011
Sigita11 @ 03.11.2023 13:00
Nevarētu būt ka Justīne neaizbrauca ceļojumā un Krišjānis aizbrauca ar Selīnu? Neesmu pedejo seriju redzejusi....

Apmēram tā, bet nedaudz nianses atšķiras. Noskaties sēriju 🤗
03.11.2023 13:17 |

10 gadi
Reitings 1982
Reģ: 04.06.2012
Līna ❀ @ 03.11.2023 13:17

Apmēram tā, bet nedaudz nianses atšķiras. Noskaties sēriju ?

Man nav Go3 - jāgaida pirmdienu! 😀
03.11.2023 13:27 |

Reitings 3235
Reģ: 30.01.2023
Noskatījos pēdējo sēriju. Divi stulbeņi satikās. Vismaz Selīna tiks pie mājas un piķa 😃
03.11.2023 13:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits