HARDLUXURY @ 03.07.2023 19:59NEDARI TO, būs ka man matu sape.
man vsp vietām pliks no balinataja 😫😝Persiks89 @ 03.07.2023 22:25
Piekrītu. Daudzi frizieri sačakarē matus balinot, kur nu vēl pašai ar to ņemties. Reāli, ja gribi smuku airtouch/balayage ar vēsu toni, friziera krēslā tas prasa ap 6-7h, kur nu pašai ņemties ar to + aizmuguri normāli jau neredz.
Matus viegli “nodedzināt” ar pašdarbību, man to izdarīja 1 friziere, mati bija ļooti sausi un pagāja 3 gadi, kamēr varēju nogriezt to nedzīvo gabalu, un vēljoprojām mēģinu ataudzēt lai ir veselīgi garāki par pleciem.
goodmorning @ 03.07.2023 16:22Nezinu pat ko lai iesaka. Cik gaiši tev viņi ir? Un kā ar saknēm? Cik tumši ir dabīgie mati ? Es arī mājās balinu, tonēju un griežu. Rezultātā ir smuks platīnblonds tonis. Es nekad neizmantoju permanentās krāsas, jo tā ir bezjēdzīga matu čakarēšana jo permanent krāsās parasti nāk iekšā 30 vol jeb 9% peroksīds. Un tici man, tā ir nāves smaka priekš taviem tā jau balinātajiem matiem. Es reiz pamēģināju un rezultātā bija paredzēts platīnblonds bet notonēja brūngani pelēkus. Vairs nekad tā nedarīšu.
Tikai sakņu balināšana + toneris atkarībā no vēlamā rezultāta. + Tev gaišos matus nemaz nav jāaiztiek pietiek notonēt reizi mēnesī pēc sakņu balināšanas
Lauma Ruby @ 03.07.2023 17:24Katru mēnesi matus nevajag krāsot vai balināt, ja vēlies, lai mati paliek veselīgi. Iesaku ik pēc 6 nedēļām izbalināt matu saknes un tad notonēt visus matus.Starpā lieto violeto šampūnu, bet noteikti ne katru reizi, kad mazgā matus.
Drogas krāsas arī neiesaku lietot blondajiem matiem,jo visticamāk būs uz rižo pusi vai pavisam pelēki.
Friziere neesmu, bet balinu matus jau 5 gadus mājās un mati ir tiešām mīksti un gari.
yay @ 04.07.2023 15:26Nē.
Vispār ir viens zelta likums, ko esmu iemācījusies - Ja tev ir tumši mati, tad pie tumšiem toņiem arī pieturies. Ja gaiši, tad pie gaišiem. Viss. Punkts. amen. Basta.
Un Nebalini mājās pati. Tonē, jā. Bet nebalini!!!! Uz blondiem matiem tak katru kludu redz ? Staigā pēc tam pleķainas un rižas. fu nu! Blonda matu krāsa ir visdārgākā!!! Tāpec vai nu ej pie friziera reizi menesi un maksā, vai krāso tumšus pati.