BellaCiao @ 29.06.2023 19:38Kādi ir tie aptiekās/Drogās nopērkamie? Neko nelīdz, vai baigi bojā zobus?
EmilijaArm @ 29.06.2023 19:34Uztrāpi kādā klīnikā uz lielo atlaidi un ņem Philips Zoom. Kādi 360 eiro, un redele balta!
.Eksperte. @ 29.06.2023 21:04
Piekrītu, lietoju tieši to pašu, mājas apstākļos. Man patika, rezultāti bija jau pēc pāris reizēm.
.Eksperte. @ 30.06.2023 23:18Es lietoju Philips zoom, ja nemaldos tad 10%. Ieteica zobārsts. Uztaisija nospiedumus, izveidoja silikona kapes un iedeva visu kitu mājās lietošanai.
Jāsaka, ka zobi pēc pirmās reizes ir mazliet jūtīgāki, bet tas būs ļoti individuāli. Es viennozīmīgi priecājos par šādu opciju, jo varu ik pa laikam pati atjaunot toni un lietot ar starplaikiem. Balināšana zobārsta kabinetā nozīmē pāris stundu darbu un tad atpakaļceļa nav. Ja sāp tie zobi, tad sāp. Man bija svarīgi, ka varu pati kontrolēt, ja nu jūtīgums saasinas.
Lula @ 01.07.2023 20:48
Paldies, ka pastāstīji, izklausās labi
apšulapa @ 02.07.2023 13:06Eksperte un cik tas vidēji izmaksāja?
.Eksperte. @ 01.07.2023 21:26
Nav par ko. :)
Ja tomēr izdomā arī lietot, mazs life hack no zobārsta. Ja zobi paliek jūtīgi, nākamajā dienā uz nakti ieliec kapēs nevis to balinošo masu, bet zobupastu. Nezinu kā tas tieši strādā, bet tas palīdzēšot pret jutīgumu, ja nu gadijumā kādam tie zobi ir jūtīgāki.
Man gan jāpriecājas, man jūtīgums tikai pāris stundas nākamajā dienā, bet arī ne tāds, ka jāviebjas būtu. Vienīgi jāpiedomā pie tā, ka nedrīkst neko krāsainu ēst tālākās 24h. Pēc tam viss kā parasti, nekādu problēmu ar jutīgumu.
Vel piebilde, ko noteikti jau daudzi zin, bet tomēr - plombes viņš neizbalinās. Tā kā ja nu ir baltās plombes redzamās vietās, pirms sāk lietot balinošo, iesaku viņas pārtaisīt. Ar laiku tāpat nodzeltēs (kafija, melnās tējas, cigaretes,kolas dēļ), bet tomēr skats būs estētiskāks.
Bet jā, kopumā es tiešām iesaku lietot Philips Zoom mājās ņemamo komplektu. Es skatijos, viņam laikam dažādi stiprumi. Konsultācijā zobārsts jau vislabāk pateiks kas vajadzīgs. Visas šitās Drogās nopērkamās es nevienam neiesaku. Zobus var sačakarēt arī daudz citos veidos.
EmilijaArm @ 02.07.2023 13:33
Man atkal teica, ka vislabākais ir īsā laika posmā ieplānot vienu procedūru pēc otras - vispirms balināšana un tad plombu maiņa. Jo neviens jau nevar paredzēt, cik balti kļūs tavi zobi, un plombes krāsu pieskaņo jaunajam baltumam. Otrādi var nošaut šķībi. Tas gan būtiski tikai gadījumos, ja plombēti ir redzamie zobi smaida līnijā.
Man pieraksts uz balināšanu ir mēneša beigās, un cenā iekļauta arī tā kape ar līdzekli. Doma tāda - ja gribas mājās pabalināt pirms kāda īpaša pasākuma vai tāpat reizi pusgadā uzturēt klīnikā iegūto baltumu.
Mocheato @ 02.07.2023 18:09Man ir Helio pārklājums jau otro mēnesi. Patīk !
Biju Dental Art.