Arabesq @ 29.06.2023 15:23Ļoti forši! Uzskatu, ka katram pārim ir tiesības svinēt savu dienu tieši tā, kā abi vēlas. Arī jūsu izsapņotais koncepts ir ļoti foršs - galvenais, ka šajā dienā laimīgi esat jūs abi.
Tad tik maza piebilde - šādā set-apā no viesiem parasti vairāk par ziediem nepieprasa ? Vai nu vismaz baigi negaida ?
slinkumins @ 29.06.2023 15:31Jā,par "priecāsimies par dāvaniņu aploksnē" ir skaidrs,to nepiemēsim un arī negaidām tūkstošus. Bet šis arī tāds stulbs stereotips, ķipa dāvina dāvanu tikai,ja nodrošinās ballīti viesu namā ?
Paši vienkārši neesam bijuši šāda tipa kāzās, visiem vienmēr turpinājumi kaut kur,tāpēc nezinām kā tas varētu būt ?
Lovisa @ 29.06.2023 15:53
Jā, starp citu, kā būtu pareizi šādā gadījumā darīt ar dāvanām? Man tūlīt jāiet uz kāzām, kur esam aicināti tikai uz ceremoniju baznīcā. Tikai ziedus dāvināt šķiet par maz, bet tik lielu summu kā parasti citās kāzās, kur ir arī svinības viesu namā, liekas par daudz. Cik būtu ok likt aploksnē šādā variantā?
Paix @ 29.06.2023 16:20
Es uz dāvanu neskatos kā "ieejas maksu" kāzās, kur maksāju par pakalpojumu, ko saņemu, bet kā vienkārši dāvanu jaunajai ģimenei, tāpēc man dāvana neatšķiras pēc kāzu formāta. Dāvinu pēc tā, cik cilvēki man ir tuvi :)
Esmu bijusi kāzās, kas ir tikai ar ceremoniju, man liekas lielisks formāts, viss patika, manam vīram it īpaši, jo viņu iešana uz kāzām kā tādām neaizrauj, tad 2-3h variants likās izcils :D
Arabesq @ 29.06.2023 15:25
Man liekas, ka tā kredītu ņemšana ir kaut kāds urbānais mīts. Katrā kāzu diskusijā šitie teksti tiek iemesti, bet jūs reāli zinat kādu, kas ņēmis kredītu kāzām? Pēdējo 5 gadu laikā, ne 2000. sākumā…
Jā tā šķirošana ir nepatīkami. Neaizgāju uz vienas draudzenes kāzām tāpēc.Berry5 @ 29.06.2023 16:52Visiem nekad neizdabāsi. Un vienmēr būs kāds kam nebūs pietiekoši labi. Ja viesi netiek šķiroti, tad domāju ka jebkurš variants ir labs.
Atceros vienas kolēğa kāzas- kad daļa kolēğu bija uzaicināti tikai pie baznīcas, daļa arī uz restorānu. Vēl atsūtīja epastu ar vēlamo dāvanu. Praktiski neviens neaizgāja dēļ tās šķirošanas.
Berry5 @ 29.06.2023 16:45
No pēdējām kāzām zinu 3 pārus, kuri ņēma kredītu.
Vienam pārim zinu arī kredīta summu - 50 tūkst. Nav, nav mīts.
Lovisa @ 29.06.2023 15:53
Jā, starp citu, kā būtu pareizi šādā gadījumā darīt ar dāvanām? Man tūlīt jāiet uz kāzām, kur esam aicināti tikai uz ceremoniju baznīcā. Tikai ziedus dāvināt šķiet par maz, bet tik lielu summu kā parasti citās kāzās, kur ir arī svinības viesu namā, liekas par daudz. Cik būtu ok likt aploksnē šādā variantā?
Berry5 @ 29.06.2023 16:45
No pēdējām kāzām zinu 3 pārus, kuri ņēma kredītu.
Vienam pārim zinu arī kredīta summu - 50 tūkst. Nav, nav mīts.
TimeToDream @ 29.06.2023 17:25
Ko par 50 tūkstošiem var darīt kāzās???