Nezinamaameicha @ 28.06.2023 18:43
Esam kopā gandrīz 5 gadus, dzīvojam kopà. Esam ļoti tuvi, bet tajā pašà laikā ļoti attāli. Viņš tikko aizgāja uz bezdarbniekiem, viss ko dara ir sēž pie datora, negrib iet pastaigāties, kkur aizbraukt. Māju netīra, dažreiz tikai nomazgā traukus. Man tas ir jādara brīvdienās, vai pēc darba. Finansiāli grib, lai visu dalam 50/50. Es neredzu nākotni ar šo puisi. Bet viņš ir pa lielam mans vienīgais draugs. Nejūtu respektu, cieņu no viņa puses. Kā lai saņemas?
1. Jāpadomā Jums - Kāpēc viņš aizgāja uz bezdarbniekiem? Ko dara pie datora?
2. Vai tu palūdzi viņam traukus nomazgāt, māju iztīrīt?
3. Aizgāja uz bezdarbniekiem tādēļ grib, lai dalāt 50/50? Kādēļ grib dalīt? Kā tad iepriekš bijis finansiāli ar dalīšanu? Labi, ka dalīt vismaz grib, nevis visu, ka tev jāmaksā.
4. Nejūti respektu, cieņu no viņa puses. Kā tas ir - viņš ko tev saka vai ko tādu vai tādēļ, ka pie datora sēž vai kas cits? Manuprāt, jau vispār sievietei var būt nepatīkami, ka vīrietis nestrādā, nepavada laiku.
Manuprāt, attiecības var uzlabot, jo arī šķiršanos var nākties nožēlot. Vai arī satikt vēl labāku. Viņā ir, kas labs, lai turētos pie tā, ja jau joprojām esi ar viņu?