Man pilnīgi katrs bijušais ir kādu brīdi nelicis mieru. Vieni grib atkal attiecības, vieni grib vienas nakts sakarus, vieni grib ''closure''. Tas closure vispār tāds bullshits...
Bet ir viens bijušais, kurš man aktīvi gadiem rakstīja, bloķēju viņu, šis taisīja jaunus profilus visur un centās dot ziņu. Man bija jāpārvācas viņa dēļ un jāmaina darbs, jo meta man pastkastītē zīmītes un flešus ar saviem audio ierakstiem, kur atvainojas, un sūtīja uz darbu puķes. Nu riktīgs crazy person stalkera stāsts. Es viņam citreiz atbildēju un teicu - liec man mieru, es nevaru vairs izturēt, mums viss ir beidzies, es neesmu tavs cilvēks, lūdzu dzīvo savu dzīvi. Viņš mani nozākā katrā vārdā zem saules un nākamajā dienā atsūta puķes ar zīmīti ''piedod''. Viņa mamma man vienreiz zvanīja un jautāja vai mēs atkal kopā esam, jo viņš visiem stāsta, ka mēs salabuši un esam kopā, kaut gan bija jau 3 gadi pagājuši kopš izšķīrāmies. Viņai protams izstāstīju par visu ko viņš dara, viņa protams man neticēja un nometa klausuli...
Ehhh, nu tāds murgs. Tur vēl protams ir vairāk un sulīgāk tajā stāstā, bet nu ko es te visu stāstīšu :D Beigās es aizgāju uz policiju un sakārtoju tuvošanās aizliegumu, viņš gribēdams man nedrīkst tagad tuvoties vai kontaktēties ar mani.
Bet ja tev vienkārši ik pa laikam raksta, pirmais jau ir nobloķē un vienkārši neatbildi. Uztaisi savus profilus privātus, skaties ko apstiprini, utt. Ja cilvēks pieradīs pie tā, ka netiek tavā instagramā (piemēram) kādu laiku, tad pēc laika jau aizmirsīs un nemaz nemeklēs vairs. Iesaku nomainīt arī telefona numuru.