Hormonālā kontracepcija

Reitings 157
Reģ: 31.10.2022
Čau, gribētos dzirdēt iedrošinājumus par hormonālo kontracepciju. Nekad nebiju lietojusi un palasot blakusparādības bail sākt lietot. Ja nu aizmirstu izdzert, vai tas nozīmē, ka viss kaķim zem astes? Man izrakstīja Lyndette. Uztrauc arī svara pieauguma jautājums.
25.06.2023 12:52 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Persiks89 @ 26.06.2023 11:16
Par to, ka vīriešiem nav hormonālās kontracepcijas - ir gan, drīz noteikti uz LV arī atnāks. Tā kā saviem izlepušajiem večiem, kas uz mazajiem p****iem nevar uzvilkt prezi - varēs sevi pačkāt ar hormoniem, tikai tad gan būs 101 atruna. Idioti, un sievietes, kas tam pakļaujas, nav diži gudrākas.

Es arī kādreiz esmu satikusi vīriešus kuriem ir sakāpis galvā. Ir bijis kad pajautā vai es dzeru tabletes, teicu, ka nē (tad vēl nebija arī spirāles), ''nu un ko darīsim?'' Kā ko darīsim, velc virsū zābaciņu. ''Man nepatīk ar prezervatīvu.'' Ej dillēs čalīt. Velc atpakaļ bikšeles un tin vagu.
Visu saprotu. Ar prezervatīvu noteikti nav tas, seksā tomēr abi vēlas justies pēc iespējas labāk, bet nu cmoon. Sievietei tās 2 minūtes prieka noteikti nav līdzvērtīgas ar avārijas kontracepcijas lietošanu, abortu vai negribētu grūtniecību.
26.06.2023 15:59 |

Reitings 720
Reģ: 23.03.2020
Vai kādai ir pieredze ar spermicīdu lietošanu (piemēram,PHARMATEX vaginālo krēmu)?
26.06.2023 23:38 |

Reitings 135
Reģ: 22.06.2023
Es lietoju Evra plāksterus jau daudzus gadus un viss pēc plāna. Nav arī izmaiņu svarā.
26.06.2023 23:44 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
Malibu Steisija @ 25.06.2023 15:07

Spirāle vai implants.
Es pati esmu par spirāli, jo tā man vispār izbeidza mēnešreizes, kas iepriekš mani galināja nost. Plus vēl visi citi plusi.
Te lūk atradu vairāk info: https://www.la.lv/svesiniece-dzemde-spirale
Ja nu kāda grib palasīt. Bet spirāle man personīgi bija pats pats labākais lēmums.

Es savukārt neiesaku, padsmit gadus slavēju hormonālo spirāli, beigās organisms sadumpojās pāris gadus dabūju sadzīvot ar neirologiska rakstura neizskaidrojamām sāpēm iegurnī. Super rets gadījums, tikpat biežs, cik bieži loterijā var laimēt. Tagad lietoju tabletes un neko par spirâlēm dzirdēr negribu.
P.S. hormoni ir mana izvēle, ko grib vai negrib vīrs, mani neinteresē.
27.06.2023 00:00 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
Mušpapīrs @ 25.06.2023 23:58
Spirāles ielikšanas sāpes manā skatījumā ir ļoti stipri pārvērtētas. Man šķita, ka vienkārši ir sākušanās mēnešreizes
Tabletes šķiet ļoti liels čakars + daudz lielāks hormonu daudzums
Svara pieaugums vispār šajā visā ir mazākais par ko satraukties
Kaut kā stipri negodīgi sanāk - čalītim nepatīk prezervatīvi - sieviete riskē ar veselību. Ja pašiem vajadzētu riskus uzņemties, gan jau prezervatīvi neliktos neērti

Nav pārvērtētas, man spirāles ielikšana sāpēja vairāk nekā savulaik vałējs rokas lūzums un sarautas cełgala saites kopā. Plus ielikta tika ideāli un nekas neasiñoja un nebij iekaisis, tātad ārsta vaina nebija, ielika ātri un precīzi. Taču to drausmīgo sāpju vilni, kad sajūta, ka cauri izdur mietu, nevienai nenovēlu. Viss ir individuāli. Biju dumja, ka nemeklēju dakteri, kurš lieto atsāpināšanu liekot.
27.06.2023 00:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits