.Eksperte. @ 23.06.2023 12:46Jau citā diskusijā minēju, ka bērnībā dzīvoju mājā, kas netālu no kapiem. Nekā pārdabiska tur nebija, nekāda spokošanās vai visādi tēli. Domāju daļa no spokošanās ir cilvēku zemapziņa, kas izspēlē jokus, jo kapi nekad neasociējas ar patīkamām emocijām.
Lesleey @ 23.06.2023 13:23
Lielākā dala cilvēku kuri nekad savā dzīve nav piedzīvojuši neko pārdabisku, piemin šo, “zemapziņa spēlē jokus”. Zini, ja Tev dzīvē būtu gadījies kas tāds, domaju teiktu pavisam ko citu un nav svarīgi māja pie kapiem vai parasts dzīvoklis. ?
Lorra @ 23.06.2023 12:29Nē, nedzīvotu. Savu laik dzīvojām mājā un pāri ielai bija kapi, pat nevaru izskatīt cik daudz pārdabisku lietu tur notika. Varbūt vienkārši māja bija ar sliktu auru un kapi nebija pie vainas, bet atceroties vien, šermuļi skrien pār kauliem, tika redzēti pat cilvēku tēli. Vienmēr bija neomulīgi tur atrasties. Tādēļ arī ticu tādām lietām, ja nebūtu pieredze tad noteikti par to tik pasmietos vien.
TimeToDream @ 23.06.2023 14:19
Varbūt vari pastāstīt dažus gadījumus, ko tu esi redzējusi? Palika interesanti.?
Ja kapus neredzētu pa logu, tad dzīvotu, bet tā nē. Negribas ikdienā redzēt negatīvo - bēres utt.
man arī ir bijusas cilveku valodā neaprakstamas situācijas ,bet ne ar kapiem,kā tādas.un miļie ari nak sapņos,agrāk bridinaja par briesmām (vecmamiņa),tagad vienkārši tapat .Sapņos priecigas emocijas.Eksperte. @ 23.06.2023 13:48
Es esmu piedzīvojusi. Tomēr joprojām neuzskatu, ka kapi nes sliktu auru, negatīvu enerģiju. Vismaz man kapi ar to nesaistas. Man kapi asociējas ar mieru, klusumu, cieņu.
TimeToDream @ 23.06.2023 14:19
Varbūt vari pastāstīt dažus gadījumus, ko tu esi redzējusi? Palika interesanti.?
Ja kapus neredzētu pa logu, tad dzīvotu, bet tā nē. Negribas ikdienā redzēt negatīvo - bēres utt.