Zemūdens “Titan” meklejumi

Reitings 775
Reģ: 11.02.2023
Traki. Ko lai saka. Kāds jums viedoklis par šo.? Izrādās esot atrasti gruveši, tā tad zemūdens nolaižoties esot eksplodējusi no lielā spiediena. Tik neomulīgi lasīt. Vispār nespēju iedomāties kur var but tik ļoti liela ziņkāre un vēlme laisties tiiiik dziļi dzelmē, gandrīz 4km lai ieraudzītu Titāniku, kapa vietu 1,5 tk cilvēkiem. Brrr
23.06.2023 00:11 |

Reitings 115
Reģ: 21.06.2023
Stefania @ 23.06.2023 15:40

Cilvēki brauc ekskursijās uz Aušvicu, dvīņu torņiem, Pompeju u.c. Principā jebkura traģēdija, kas atstāj kādas pēdas agrāk vai vēlāk kļūst par apskates objektu. Tā vienkārši ir cilvēku ziņķarība pašam izjust un redzēt savām acīm, kas, kur, kā notika. Nedomāju, ka kāda mērķis, apmeklējot šīs vietas, ir izrādīt necieņu.

Cilvēki, ir nedaudz aptrakuši, vai pārspīlē ar to cieņu pret kādu, mirušo vai objektu. Es nesaprotu šito visu fenomenu. Visi tagad būs paralizēti deļ cieņas, tad jau neko gandrīz dzīvē nevar darīt. Gaļu nevar ēst, tad nav cieņas pret dzīvniekiem. Staigāt pa zemi nedrīkst, jo zem zemes kauli. Un tā var turpināt bezgalīgi.
Nedomāju, ka kāda mērķis, apmeklējot šīs vietas, ir izrādīt necieņu.
23.06.2023 21:20 |

10 gadi
Reitings 5069
Reģ: 25.05.2009
GhostGG @ 23.06.2023 21:09

Nu piedod man, bet ja man parādītu to, ka neviena drošības komiteja nav apstiprinājusi zemūdens drošību un, ka tā tiek vadīta ar datora SPĒĻU kontrolieri, kurš maksā 30 dolārus, es tādā iekšā nekāptu. vnk wtf. Es saprotu,ka tā ir traģēdija, ka viss tā ir izvērsies, bet es daļēji arī saprotu otru pusi, kuri nedaudz par to "iesmej" un taisa meme internetā. Tas tak bija tikai laika jautājums līdz šādam scenārijam, kas notieka ar to zemūdeni.

Ja papēta vairāk internetā, tad vadīt aircraft vai zemūdenes ar "spēļu kontrolieriem", kā tu tos sauc, nav nekas neparasts. Tie laiki, kad zemūdenes un aircraft vada ar miljons maziem kloķīšiem, kad iebūvēti lielā smagā panelī jau sen ir pagājuši.
23.06.2023 21:31 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
Cienīt vajag dzīvos cilvēkus, nevis mirušos, jo tiem ir vienalga. 👍
23.06.2023 21:34 |

10 gadiPatīk
Reitings 4938
Reģ: 31.10.2010
Man ar humora izjūtu viss ir ok, bet man tiešām nav skaidrs, kā nāve kādam var likties smieklīga. Kas tieši smieklīgs ir tajā, ka cilvēki traģiski aizgāja bojā? Tāpat kā nesen, kad krievu tūristu saplosīja haizivs. Cilvēks nomira tik drausmīgā veidā, kādu neviens nav pelnījis, tomēr bija papilnam smējēju, ka tā viņam arī vajadzēja tikai tāpēc, ka krievs. Nu nopietni?
23.06.2023 21:35 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
profile picture @ 23.06.2023 21:05

Ir tādi Cilvēki, kas meklē jebkādu iemeslu, par ko varētu pasmieties un apspriest,un konkrēti šeit uzsverot, ka viņi ir gudrāki par miljonāriem, kuriem nebija prāta, tik daudz lai izvērtētu riskus. Cilvēkiem melnais humors patīk. Vienkārši es pieņemu, ka ir dažādi cilvēki un viss.

Es esmu redzējusi memes, dažas no tām tiešām ir smieklīgas, jo arī man patīk melnais humors un ar to izjūtu viss kārtībā. Tas savā ziņā ir veids, kā daļa sabiedrības apstrādā šādas negatīvas ziņas, lai spētu eksistēt.
Par ko tad īsti es? Par to, ka reāli bija daļa sabiedrības, kas pilnā pārliecībā nopietni skatās telefona kamerā un saka, ka tie cilvēki ir to pelnijuši, ka viņi redz miljonāri un iegulda savās izklaidēs, bet neglābj to, to un šito. Jā, es zinu ka šobrīd pasaulē ir daudz vairāk lietu kam pievērst uzmanību, bet izņirgt piecus bojāgājušos kā argumentu minot, ka viņi miljonāri un tieši tapēc ne sekundi viņus nav žēl. Tas rada skaudības noskaņu, tieši tapēc minēju, ka naudai nav nekāda sakara ar dzīves vērtību. Un nauda joprojām nevienu nepadara nemirstīgu, neatkarīgi no tā vai sava stulbuma dēļ vai nē.
23.06.2023 23:27 |

Reitings 5147
Reģ: 11.08.2022
Nedaudz atkāpjoties no kašķiem par humoru, jaa nemaldos, Titānika īstais nosaukums bija Titan. Tad sanāk, ka zemūdeni nosauca tāpat kā to nelaimīgo kuģi?
Neesmu traki māņticīga, bet tā ir baisa izvēle
Jebkurā gadījumā žēl cilvēku. Arī būtu bijis interesanti, ja būtu atgriezušies un pastāstījuši savus iespaidus
24.06.2023 00:27 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Minelūše @ 23.06.2023 21:35
Man ar humora izjūtu viss ir ok, bet man tiešām nav skaidrs, kā nāve kādam var likties smieklīga. Kas tieši smieklīgs ir tajā, ka cilvēki traģiski aizgāja bojā? Tāpat kā nesen, kad krievu tūristu saplosīja haizivs. Cilvēks nomira tik drausmīgā veidā, kādu neviens nav pelnījis, tomēr bija papilnam smējēju, ka tā viņam arī vajadzēja tikai tāpēc, ka krievs. Nu nopietni?

Pilnīgi piekrītu. Šādi cilvēki man automātiski saistās ar zemu intelektu.
24.06.2023 00:38 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Minelūše @ 23.06.2023 21:35

Es biju lielā šokā un nesaprašanā par šo situāciju, kādēļ tā, kā var par šo jaunā puiša nāvi izteikties tik briesmīgi, smieties, ņirgāties, nav taču nozīme, krievs, anglis, indietis. Reāli man trūka vārdu. Izrādas smējās un ņirgājās lielākoties ukraiņi, jo dienu(?) pirms haizivs uzbrukuma, jaunais puisis bija licis video par Kahovkas hidroelektrostacijas sprādzienu un smējies par ukraiņiem un šo situāciju. Tik tok vēl bija tieši video ar to puisi un to kā viņš jautājis ukraiņiem “kā ir tagad peldēties?”. Reāli viņš tieši bija smejies par šo nelaimi, un nepagāja ilgs laiks kā notika traģēdija ar viņu pašu…..
24.06.2023 03:18 |

Reitings 24762
Reģ: 16.04.2023
Lorra @ 24.06.2023 03:18

Es biju lielā šokā un nesaprašanā par šo situāciju, kādēļ tā, kā var par šo jaunā puiša nāvi izteikties tik briesmīgi, smieties, ņirgāties, nav taču nozīme, krievs, anglis, indietis. Reāli man trūka vārdu. Izrādas smējās un ņirgājās lielākoties ukraiņi, jo dienu(?) pirms haizivs uzbrukuma, jaunais puisis bija licis video par Kahovkas hidroelektrostacijas sprādzienu un smējies par ukraiņiem un šo situāciju. Tik tok vēl bija tieši video ar to puisi un to kā viņš jautājis ukraiņiem “kā ir tagad peldēties?”. Reāli viņš tieši bija smejies par šo nelaimi, un nepagāja ilgs laiks kā notika traģēdija ar viņu pašu…..

Ir video?
24.06.2023 07:41 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Mušpapīrs @ 24.06.2023 00:27
Nedaudz atkāpjoties no kašķiem par humoru, jaa nemaldos, Titānika īstais nosaukums bija Titan. Tad sanāk, ka zemūdeni nosauca tāpat kā to nelaimīgo kuģi?
Neesmu traki māņticīga, bet tā ir baisa izvēle
Jebkurā gadījumā žēl cilvēku. Arī būtu bijis interesanti, ja būtu atgriezušies un pastāstījuši savus iespaidus

Man gan liekas ka tu maldies par to nosaukumu, jo nekur tādu info nevar atrast.
Bija 3 kuģi - RMS Titanic, RMS Olympic, HMHS Britannica. Un Titānika vārds nāk no grieķu mitoloģijas Titāniem. (Titans of Greek mythology)
Vienīgā informāciju ko atradu par kuģu Titan ir novele ar nosaukumu Futility ko uzrakstīja 14 gadus pirms Titānika nogrimšanas. Un tajā novēlē viss tiek aprakstīti ļoti līdzīgi kā Titāniks nogrima. Un gan jau kaut kur ir radusies nepareiza informācija un cilvēki izplata tālāk.
24.06.2023 08:23 |

Reitings 290
Reģ: 31.10.2022
Izvēloties tādas ekstremālākas izklaides, būtu ļoti jāizvērtē drošības uzraudzības kvalitāti. Šajā gadījumā īpašnieks par savu sniegto pakalpojumu nerūpējas, tā zemūdene uztaisīta tjap ļap un tur nav nekādas drošības uzraudzības. Ļoti žēl šo cilvēku.
24.06.2023 12:00 |

Reitings 1809
Reģ: 17.03.2022
cory @ 23.06.2023 21:31

Ja papēta vairāk internetā, tad vadīt aircraft vai zemūdenes ar "spēļu kontrolieriem", kā tu tos sauc, nav nekas neparasts. Tie laiki, kad zemūdenes un aircraft vada ar miljons maziem kloķīšiem, kad iebūvēti lielā smagā panelī jau sen ir pagājuši.

Bija arī info, ka Us navy izmanto līdzīgu kontrolieri zemūdenēm... Protams,ka nemaina traģisko situāciju. Ļoti skumji...
24.06.2023 13:09 |

Reitings 405
Reģ: 14.06.2023
SantaClub @ 24.06.2023 07:41

Ir video?

Arī interesē - pagaidām izklausās pēc nepatiesas info, jo nekur neatrodu nekādu ukraiņu ņirgāšanos par zemūdeni un tā puiša jebko pateikto par Ukrainu.
24.06.2023 23:54 |

Reitings 156
Reģ: 02.03.2022
Uvavy @ 24.06.2023 23:54

Arī interesē - pagaidām izklausās pēc nepatiesas info, jo nekur neatrodu nekādu ukraiņu ņirgāšanos par zemūdeni un tā puiša jebko pateikto par Ukrainu.

Tas par kādu citu puisi ,ko sakodusi haizivs
25.06.2023 00:15 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Uvavy @ 24.06.2023 23:54

Ne jau par zemūdeni ukraiņi ņirgājās, bet par haizivs uzbrukumu krievu puisim. Atradu video. Izrādās tas pat bija cits puisis kurš par Kahovku smējās. Tā tad ukraiņi vienkārši tā pat izņirgājās par haizivs uzbrukumu.
Atradu pāris komentārus no dažiem video, bet tie video kur bija 100tiem komentāru no ukraiņiem ir noņemti vispār komentāri, jo pārāk trakā līmenī sāka izņirgāties . Un šie pat nav nekas salīdzinot ar pārējiem kurus lasīju.

25.06.2023 12:59 |

10 gadi
Reitings 3242
Reģ: 26.03.2010
Starp cilvēkiem, kas bija Titan tomēr nevar saukt miljardieru un lohu pulciņš. Melno humoru saprotu, bet izsmiet, ka to pelnījuši, jo bagāto izklaides, ka bagātie to var atļauties, bagātie vainīgi pie pasaules problēmām vainīgi un es no dīvāna labāk zinu... Nu viens no bojāgājušam personām bija Francijas jūras flotes gana augsta amata un daudzu gadu desmitus pieredzējis zemūdens dienestā, otrs bija bijis arī Mariana dziļvagā, darījis citas trakas lietas, bet aeī vēsture trakie bija pirmie, kas lidoja, kas traucās lielā ātrumā. Trešie miljonārs tēvs ar dēlu, ģimenei piederēja fonds, kas Pakistānā palīdzēja veciem cilvēkiem. Tādās nabadzīgās valstīs šādi cilvēki, kas palīdz ir nenovērtējami. Viņi devuši vairak kā jebkurā divānā pirdējs. Ar savu naudu neplātījās, jūs pat neatradīsiet bildes viņu baigi daudz, bērni studēja ar izcilību, puika bija kubika Rubika licējs un gribēja uztaisīt Ginesa rekordu kā dziļāk dzelmē kubik Rubik salicējs, vai tas bija slikts mērķis? Tā nebija plātīšanās, bet kurš no mums aizraujas ar tādam vienkāršam lietām, kamēr tam puikam bija iespējas plātīties ar savu naudu krietni vairāk, bet izdomāja šādu piedzīvojumu, kas diemžēl bija ļoti liktenīgs.
Ir ok gaumīgas sarkastiskas memes arī šādā situācijā, bet šeit parādījās citā prizmā liela daļa, kurai nabadzīgo domāšana, visi citi vainīgi, ka viņi nevar atļauties nopirkt biļeti. Nē, nu, protams, viņi jau ar šo nelaistos dzelmē, jo viņi ir visgudrākie. Tikai, ja iedotu tos 250 000$, pēc pieci gadi lielākā daļa tāpat būtu sākumpunktā ar pliku pakaļu.
06.07.2023 22:01 |

10 gadiPatīk
Reitings 4938
Reģ: 31.10.2010
Vislielākā vaina tajā ir tieši vienam no bojāgājušajiem - Stockton Rush, OceanGate CEO. Profesionāļi, kas zina, ko runā, vairākkārt viņam norādīja, ka šī zemūdene nav droša, ka viņa izvēlētie materiāli var neizturēt dziļūdens spiedienu. Viņš visus sūtīja ratā, iedomājās, ka ir pats gudrākais, ignorēja visas problēmas no Titan iepriekšējiem ceļojumiem - regulāro sakaru zudumu, trokšņus, utt. Un te ir rezultāts. Savas iedomības pēc ne vien nobendēja pats sevi, bet parāva līdzi vēl 4 dvēseles. Pasažieriem kā nelietpratējiem jau nebija ne jausmas, vai zemūdene ir droša, bet viņam gan.
06.07.2023 22:45 |

Reitings 131
Reģ: 21.06.2023
Minelūše @ 06.07.2023 22:45
Vislielākā vaina tajā ir tieši vienam no bojāgājušajiem - Stockton Rush, OceanGate CEO. Profesionāļi, kas zina, ko runā, vairākkārt viņam norādīja, ka šī zemūdene nav droša, ka viņa izvēlētie materiāli var neizturēt dziļūdens spiedienu. Viņš visus sūtīja ratā, iedomājās, ka ir pats gudrākais, ignorēja visas problēmas no Titan iepriekšējiem ceļojumiem - regulāro sakaru zudumu, trokšņus, utt. Un te ir rezultāts. Savas iedomības pēc ne vien nobendēja pats sevi, bet parāva līdzi vēl 4 dvēseles. Pasažieriem kā nelietpratējiem jau nebija ne jausmas, vai zemūdene ir droša, bet viņam gan.

Šim varu ļoti pat piekrist.
07.07.2023 23:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits