Vispār nespēju iedomāties kur var but tik ļoti liela ziņkāre un vēlme laisties tiiiik dziļi dzelmē, gandrīz 4km lai ieraudzītu Titāniku, kapa vietu 1,5 tk cilvēkiem.
Lorra @ 23.06.2023 06:10Arī nesaskatu zem tā visa nekādas sazvērestības teorijas. Kā arī nespēju iedomaties vēlmi tur doties, bet cilvēki ir dažādi. Mani pārņem bailes iedomājoties vien. Tomēr mēs taču zinām kāds spiediens ir okeāna dzelmē, es nu neuzticētos kaut kadai zemūdenei kura ir veikusi 3(?) braucienus + tā drošība, ko šeit jau Minelšūne savā komentarā minēja.
profile picture @ 23.06.2023 07:11
Minelšūne?
Kalnos @ 23.06.2023 08:59Cieņu? Braukt ekskursijā, kā uz piedzīvojumu, kā uz atrakciju parku uz kuģa vraku kur gaja bojā 1,5 tūkstotis cilvēku ir ok? Ta ir cieņa? Vai tomēr plika ekskursantu interese?
HARDLUXURY @ 23.06.2023 08:53Manuprat , visa ekipāža bija mirusi jau tajās 2h, kad nebija iespēja sakomunicēt, un tad , kad skaitija izškirošās stundas par skābekli, ekipāžas/ un zemūdenes jau sen nebija..Ko lai saka , dīvaini , ka MILIARDIERI piekīt laisties 4,000 metrus (4km) dzelmē ar aparātu, kuram ir “playstation “ pults un kurš nav sertificēts!! RIP ..?️?️?️
Un Karadžanas fanes, lūdzu izrādiet kaut Mazāko cienu aizgājušajume Cilvekiem un nespiežiet spieśanas pēc man mīnusus šajā diskusijā.. šeit der ieslēgt saprātu!!!
Lorra @ 23.06.2023 09:11
Neko sliktu par mirušajiem rakstīt negribas, bet diemžēl, ja runājam par cieņu, tad to vajadzēja viņiem arī izrādīt pirms laidās lejā uz Titāniku kur gāja bojā 1,5k cilvēku. Nevajadzēja tur vispār līst un traucēt mirušos.
HARDLUXURY @ 23.06.2023 08:53Manuprat , visa ekipāža bija mirusi jau tajās 2h, kad nebija iespēja sakomunicēt, un tad , kad skaitija izškirošās stundas par skābekli, ekipāžas/ un zemūdenes jau sen nebija..Ko lai saka , dīvaini , ka MILIARDIERI piekīt laisties 4,000 metrus (4km) dzelmē ar aparātu, kuram ir “playstation “ pults un kurš nav sertificēts!! RIP ..?️?️?️
Un Karadžanas fanes, lūdzu izrādiet kaut Mazāko cienu aizgājušajume Cilvekiem un nespiežiet spieśanas pēc man mīnusus šajā diskusijā.. šeit der ieslēgt saprātu!!!
Sarma1986 @ 23.06.2023 09:27Traucēt mirušos? Galvu saspiedušas. Uz muzejiem arī neejiet- visādas no kapenēm izraktas lietas un kauli. Gan zemūdenes, gan lidmašīnas un arī velosipēdi reizēm avarē. Viss.