Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15916
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
Lorra @ 21.06.2023 15:52
Fiona gan te pēkšņi uzvilkās, kā pieminēja Jeļenas māsu, uhh kā uzvilkās, pilnīgi izskatās, kā sirsniņu aizskāra. Dīvaini, dīvaini. ?
A par Elīnu te vispār nevajadzetu runāt, vispār ignors jāliek, jo vairāk runā, jo vairāk pārliecinos kādi putni galvā. Meičas, tiešām, ignorējam Elīnu. Nu barojas viņa no šis uzmanības un apspriešanas. ?

Ļoti šaubos, ka tā ir viņa. Zinot viņas dzīvesveidu. vispār nespēju iedomāties, kā ar bērnu var vēl atrast laiku pavadīt šeit visu savu dienu. Ko nevarētu pateikt par Elīnu, kurai nav bērna, vīra, darba, interešu, izglītības nodarbju, nekas viņu cits neinteresē, kā tikai sēdēšana šajā forumā un caurām dienām pļūtīšana.
21.06.2023 16:10 |

Reitings 289
Reģ: 31.10.2022
Tas jau nav nekas jauns, ja par kādu vairāk laba sāk runāt, uzreiz aizdomas, ka tas ir tas pats cilvēks, par kuru runā. 😀
21.06.2023 16:18 |

Patīk
Reitings 2783
Reģ: 08.05.2022
fioanaa @ 21.06.2023 16:18
Tas jau nav nekas jauns, ja par kādu vairāk laba sāk runāt, uzreiz aizdomas, ka tas ir tas pats cilvēks, par kuru runā. ?

Nu bet šādi uzvilkties. Pašķir lapas atpakaļ un pārlasi ko šeit sarakstīji. Vispār neesmu redzējusi nevienu kura tā uzvilktos par svešu cilvēku, saprastu aprunātu ģimenes locekli, radinieci vai draudzeni, bet nu..
21.06.2023 16:24 |

Reitings 289
Reģ: 31.10.2022
Lorra @ 21.06.2023 16:24

Nu bet šādi uzvilkties. Pašķir lapas atpakaļ un pārlasi ko šeit sarakstīji. Vispār neesmu redzējusi nevienu kura tā uzvilktos par svešu cilvēku, saprastu aprunātu ģimenes locekli, radinieci vai draudzeni, bet nu..

Ja man viņa vairāk patīk, kāpēc neaizstāvēt? Es nedomāju, ka abas māsas metamas vienā maisā, lai gan pret Jeļenu kā māmiņu man nav nekas pretī. Katram savi favorīti gaumes ziņā. 🤝
21.06.2023 16:35 |

Reitings 873
Reģ: 23.08.2016
Kā sauc Jeļenas masu?
21.06.2023 16:41 |

Reitings 8351
Reģ: 13.04.2022
Nesaprotu kādēļ jūs “pavelkaties” uz hārdlakšarijas komentāriem? Tur cilvēks ir tik pat blāva lampiņa virtenē kā viņas nīstā turku fake chanel bārbija. Abas divas izsalkušas pēc uzmanības savā virzienā - viena max cenšas tikt dzeltenās preses slejās un pati šēro tos rakstus, otra anonīmā forumā regulāri cenšas izcelties.
21.06.2023 16:44 |

Reitings 3685
Reģ: 15.11.2022
Brendija @ 21.06.2023 16:10

Ļoti šaubos, ka tā ir viņa. Zinot viņas dzīvesveidu. vispār nespēju iedomāties, kā ar bērnu var vēl atrast laiku pavadīt šeit visu savu dienu. Ko nevarētu pateikt par Elīnu, kurai nav bērna, vīra, darba, interešu, izglītības nodarbju, nekas viņu cits neinteresē, kā tikai sēdēšana šajā forumā un caurām dienām pļūtīšana.
trakā Ljenka, nomierinies tu! Pietiek murgot, tev dzivoklis Saules pusē laikam!
Nu tad kapec es Tev BRENDIJA -Jelena karadzana esmu “uzedusies” jo 2019 gadā FB no sava profila nokomentēju kaut kādus rakstus, kuros esi Tu! Pēc tā visa TU UN TAVA FORSĀ MĀSA uz mani veco ig kontu sāka rakstit privāti no SAVIEM PROFILIEM, Kad es noblokeju pēc asas vardu parmainas, tad RAKSTIJA NO BEZBILŽU PROFILIEM .. nu tieši tik pat prestigus tekstus ka @BRENDIJA! Un tad visbeidzot!!! Uzradas tieši uzradas šis BRENDIJAS PROFILS ( tikai ja nemaldos bija Savadak tad parregistrejas, kad nevareja vairak ieiet ar soc) un IDENTISKI ienesa mani šaja foruma ( dazas dienas pēc sarakstes ar Jelenju un māsu) un Visur Pa labi Pa kreisi lika MANAS BILDES - apsprieżOt tikai un vienigi manu izskatu ar vardiem “ CUKAS SEJA UN DEBILAS SMIRDIGAS ACIS” un tādā garā.. tas viss notika vienā laikā un tas ir savstarpēji saistits! JELENA VIENKARSI AIZVERIES VAI AIZVER SAVU MĀSU. Pati mani sāki terorizēt! Kapec diez tikai mani, ja tur vēl 500 cilveki izteicas, ka esi kuku! Baudi labak vasaru , nevis vāc Pret mani kaut kādu SAZVEDESTIBAS TEORIJU! Jomajo sieviete! Laikam lieki piebilst, ka JELENAS IZSKATU TIEŠI es tur komentejusi nebiju, bet uz teikusi sašutumu pats 1 sarkano lukturu istabu 33 gados ar vecakiem un bling bling! Bet re , Jelenai savajadzējās haipu Pa vienu 1 meiteni.
21.06.2023 18:48 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
HARDLUXURY @ 21.06.2023 18:48
Nu tad kapec es Tev BRENDIJA -Jelena karadzana esmu “uzedusies” jo 2019 gadā FB no sava profila nokomentēju kaut kādus rakstus, kuros esi Tu! Pēc tā visa TU UN TAVA FORSĀ MĀSA uz mani veco ig kontu sāka rakstit privāti no SAVIEM PROFILIEM, Kad es noblokeju pēc asas vardu parmainas, tad RAKSTIJA NO BEZBILŽU PROFILIEM .. nu tieši tik pat prestigus tekstus ka @BRENDIJA! Un tad visbeidzot!!! Uzradas tieši uzradas šis BRENDIJAS PROFILS ( tikai ja nemaldos bija Savadak tad parregistrejas, kad nevareja vairak ieiet ar soc) un IDENTISKI ienesa mani šaja foruma ( dazas dienas pēc sarakstes ar Jelenju un māsu) un Visur Pa labi Pa kreisi lika MANAS BILDES - apsprieżOt tikai un vienigi manu izskatu ar vardiem “ CUKAS SEJA UN DEBILAS SMIRDIGAS ACIS” un tādā garā.. tas viss notika vienā laikā un tas ir savstarpēji saistits! JELENA VIENKARSI AIZVERIES VAI AIZVER SAVU MĀSU. Pati mani sāki terorizēt! Kapec diez tikai mani, ja tur vēl 500 cilveki izteicas, ka esi kuku! Baudi labak vasaru , nevis vāc Pret mani kaut kādu SAZVEDESTIBAS TEORIJU! Jomajo sieviete! Laikam lieki piebilst, ka JELENAS IZSKATU TIEŠI es tur komentejusi nebiju, bet uz teikusi sašutumu pats 1 sarkano lukturu istabu 33 gados ar vecakiem un bling bling! Bet re , Jelenai savajadzējās haipu Pa vienu 1 meiteni.

Ohoo kas atklājas, bet jelena jau te neatnaks un nepateiks- hallo te jelena, esmu kjerta un tapec ta izrikojos, ta vieta vina uzbliezis 10 palagus no 10 dazadiem feikiem cik jelena ir kartiga meitene , cik normali ir braukt pa zalji troljuka un dzivot ar vecakiem viena dzivokli lidz pensijai, + vel ievilkt turku vecaku dzivokli un meginat nefilmet nevienu telpu arpus savas istabas :D ok tas isteniba ir reali smiekligi , viena istaba drosi vien skaidu plaaksnes uz griidas un otraa chanel somu kolekcija plauktos 😁 . Ahh ko tur padarit , tagat vismaz ir savs dzivoklitis ar luxury mebelem 😁🥹
21.06.2023 18:56 |

Reitings 3685
wot šis ir kauns un negods! Influenceres bl*j😄😂. Ja Jums nervu sistēma ir tik vāja un šādi , kā iepriekš minēju jāuzvedas, tad nu putni ir abām Jums! Un tak te mulkim skadirs, ka te aiz kaut kāda sirds aizvainojuma un naida tiek runāts nu totāls sūds (ko cilveki, kuri mani pazist) ierēc- bet ne par mani, bet par tam mulkibam ko šeit šī lietotāja raksta … nu cmon.. un viss vienā stilā.. visiem skaidrs ,
Ka abas māsas nespēj tos manus 2-3 komentarus sagremot! Un ja, jusu izskatu ka reize es neaiztiku :) viela vakara pardomam pasam par savu uzvedibu (un tur komentāri kas tieši JUSU SEJAS nozēkā netruka) kapec tieši es… to jajauta pašai #richgirl laikam visvairak izcelos no limbažu un mazpisanu meitenes😀Tapec bija jaizvelas mani. Nu uz priekšu, man āda tagad ir looti bieza.
21.06.2023 19:00 |

Reitings 3685
MiniMe33 @ 21.06.2023 18:56

Ohoo kas atklājas, bet jelena jau te neatnaks un nepateiks- hallo te jelena, esmu kjerta un tapec ta izrikojos, ta vieta vina uzbliezis 10 palagus no 10 dazadiem feikiem cik jelena ir kartiga meitene , cik normali ir braukt pa zalji troljuka un dzivot ar vecakiem viena dzivokli lidz pensijai, + vel ievilkt turku vecaku dzivokli un meginat nefilmet nevienu telpu arpus savas istabas :D ok tas isteniba ir reali smiekligi , viena istaba drosi vien skaidu plaaksnes uz griidas un otraa chanel somu kolekcija plauktos ? . Ahh ko tur padarit , tagat vismaz ir savs dzivoklitis ar luxury mebelem ??
tak protams, ka vina neienāks un Nekad nepastāstītu patiesibu par visu kas notika!
21.06.2023 19:28 |

Reitings 112
Reģ: 15.05.2023
pag, es pareizi sapratu?
tu par pilnīgi svešu cilvēku pie facebook raksta uzrakstīji pretīgus komentārus, viņa tevi atrada instagram un pateica, ka tik neglītam cilvēkam vajadzētu mazāk dirst, tāpēc tu sāki plosīties forumā, kur tevi ātri atkoda un tagad tu 4 gadus stalko katru viņas kustību un nepārtraukti komentē katru viņas darbību?
tev pašai liekas, ka tu normāli uzvedies? ja tu šito pašu enerģiju ieguldītu kādā hobijā, tu gan jau dzīvotu z torņos, ne teikā. nomierinies taču vienreiz.
21.06.2023 20:23 |

Reitings 305
Reģ: 26.10.2022

Ieliec screenus!!! 😂
Es neticu ka Tev tāds naids no 2019.gada par komentāriem “cūkas seja”, “smirdīgas acis”! 😄😄😄
Gan jau ka Tev Jeļena ir Elks, Tu centies pievērst par visām varītēm savu uzmanību viņai…😂
Un ja pie mana komentāra būs 10 sarkanie īkšķi 5min laikā, tu pati esi slima fake profilu veidotāja.😂
Jums ar Jeļenu varētu veidoties reāla draudzība, Jūs kopā iedomājaties cik profilus varētu veidot😄
Abām patīk LUX dzīve! 😄
Elīna atver profilu, apskatīsim cik Tu esi skaista! ❤️
21.06.2023 20:44 |

Reitings 3685
Ugunsmeita @ 21.06.2023 20:44

Ieliec screenus!!! ?
Es neticu ka Tev tāds naids no 2019.gada par komentāriem “cūkas seja”, “smirdīgas acis”! ???
Gan jau ka Tev Jeļena ir Elks, Tu centies pievērst par visām varītēm savu uzmanību viņai…?
Un ja pie mana komentāra būs 10 sarkanie īkšķi 5min laikā, tu pati esi slima fake profilu veidotāja.?
Jums ar Jeļenu varētu veidoties reāla draudzība, Jūs kopā iedomājaties cik profilus varētu veidot?
Abām patīk LUX dzīve! ?
Elīna atver profilu, apskatīsim cik Tu esi skaista! ❤️
es esmu simpātiska , jā. Kapec tu no sava profila nevelies piesekot? Laikam paśai savu “daili “ negribas atrādīt😀😀😀 un par kādiem skriniem var iet runa, ja man no 2019 gada ir nomainijušies 3 teléfoni un instagrama profils? Atslabsti!! Man po^^j, tic man vai netic kāds! Es izstāstiju situāciju, kas notika. Un tu droši pieseko no sava 😀😀😃, apstiprināšu!!
21.06.2023 20:48 |

Reitings 305
Reģ: 26.10.2022
HARDLUXURY @ 21.06.2023 20:48
es esmu simpātiska , jā. Kapec tu no sava profila nevelies piesekot? Laikam paśai savu “daili “ negribas atrādīt??? un par kādiem skriniem var iet runa, ja man no 2019 gada ir nomainijušies 3 teléfoni un instagrama profils? Atslabsti!! Man po^^j, tic man vai netic kāds! Es izstāstiju situāciju, kas notika. Un tu droši pieseko no sava ???, apstiprināšu!!

Nevēlos sekot cilvēkiem kam pēc komunikācijas ir pamatīga sevis nepieņemšana, garlaicîga dzīve, dzīvē spej saskatīt materiālas lietas, ir tukši, tur ilgi naidu, un ir visai agresīvi, ko spriežu pēc komunikācijas forumā. 😄😄😄
Es esmu pārak skaista, tu nepārdzīvotu, saskatīsies uz mani, uzcepsi forumos nākošos komentārus, atversi jaunas diskusijas, izdomāsi melus.😂
Bet tos Jelenas screenus gan ieliec, jo tev te neviens tapat netic(izņemot tavus 10 fake profilus) 😂😂😂😂
21.06.2023 20:54 |

Reitings 3685
Ugunsmeita @ 21.06.2023 20:54

Nevēlos sekot cilvēkiem kam pēc komunikācijas ir pamatīga sevis nepieņemšana, garlaicîga dzīve, dzīvē spej saskatīt materiālas lietas, ir tukši, tur ilgi naidu, un ir visai agresīvi, ko spriežu pēc komunikācijas forumā. ???
Bet tos Jelenas screenus gan ieliec, jo tev te neviens tapat netic(izņemot tavus 10 fake profilus) ????
о Боже мой! Удачи 🤦‍♂️
21.06.2023 20:55 |

Reitings 1089
Reģ: 28.08.2021
HARDLUXURY Laba versija, gandrīz noticēju, tikai mans profils šeit ir izveidots 2021.gadā, nevis 2019.😃 Izgudro, lūdzu, ticamāku versiju.
21.06.2023 21:13 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016

“Debīlas smirdīgas acis” 😀❤️❤️
21.06.2023 21:19 |

Patīk
Reitings 15916
HARDLUXURY @ 21.06.2023 15:25
es pati šokā un patīkami parsteigta, ka manā gan sekotāju pulkā nāk feini un pozitīvi cilvēki, kā arī es zināju un zinu, ka śīs diskusijas lasa arī tik pat daudz (vai vēl vairāk) cilvēku ar logisku domāšanu. ?

Tak Tev vakar arī bija tie 113 sekotāji, kas tieši ir nācis klāt? 🤣
21.06.2023 21:23 |

Patīk
Reitings 15916
Meitenes, nu beidziet šo pirmklasnieku līmeni, neticu, ka ar jums reāli ir tik skumji.
21.06.2023 21:30 |

Patīk
Reitings 15916
magdalena333 @ 21.06.2023 15:12
Kas te minēja, ka bērns ap 10 gada vecuma sāks izvēlēties sev apģērbu, nop, visticamāk Instagram māmiņas realitāti saodīs ātrāk, man dēls savu apģērbu sāka izvēlēties jau 6-7 gadi, tad bija laiks, kad es pārstāju sūtīt apģērbu, jo ar vien biežāk dabūju sūtīt atpakaļ, jo lielākā daļa tika izbrāķēta, no tā vecuma dēla apģērbs tiek pirkts ar viņu kopā veikalā, vai pats to piemeklē. Ar meitu, jau tagad 4 gados jūtu, ka viņa jau palēnām pati sāk diktēt savu modi, tātad varbūt vēl 1 gadu es varu izpausties ar saviem ieteikumiem.
Un piekritu, kas te minēja, ka tās ir muļķības, ka redz visur citur tikai ne Latvijā ģērbj bērnus kruzuļos utt. , es arī visur kur esmu ceļojusi, dzīvojusi dažādās valstīs, nu nav tā, ka šadi ir tipiski kaut kur ģērbt savu bērnu. Bet, katrā valstī var būt kāda mammīte, kas pucē savu meitiņu kā princesīti un puiku kā princīti, no pasaku grāmatām, ieliekot bildītes Instagram, lai tās, kam arī tāds stiliņš patīk veido tā teikt fanu klubiņu, un viss jau ir ok, katram savs. Mans komentārs noteikti nav, lai kādu kritizētu, katrs dara kā grib, un ģērbj savus bērnus kā grib, tik bišķi smaidu izraisa tas, ka redz atkal Latvijā nesaprot tādu bērnu ģērbšanu, jo tak visur tā dara, un visur tas ir ok.

Mans četrgadnieks arī jau pats izvēlas apģērbu, ko pasūtīt/pirkt.
21.06.2023 21:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!