MiniMe33 @ 21.06.2023 14:21Cik smiekligi ka karadžas māsa reāli sēž plavas vidu ar savu piknika grozu un aizstav sevi un savu māsu . Tiešam labaks nekas nav ko darit ? ? diez vai kādam vel interese visi tie beernu kruzuloto apgerbu brendi, pati vien te tagat mus izglito, tikai nevienam neinterese , besigi pilnigi ?
@minime , nu šitas ir stulbakais, ko esmu lasijusi Ever .. te jau skaidrs, ka par mani “dirš” tikai diršanas pēc😀 .. es varu klut par miss ES, braukat kaut vai ar lambo un dzivot krutakaja Jurmalas maja , paratadīt matus, sataisit KVALITAIVAKAS OPERACIJAS ka Jelenai (tas tām, kuras uzskata, ka man kjipa to vajag ) Vienigais ko es apsveru ir Cicīši😝🤭 un iesaku ari Jelenai uztaisīt tos . Bet stasts par to, ka te mani nodirsis daži ex Klases biedrini da Pa jebko 😀 un kaut vai ar seetas bomzi alkoholiki kas gul pie miskastes apmīzies - pateiks nee vins 100% labaks un man putni. Calm down babes . Vajag būt objektiviem un godigiem. Visiem Jauku dienu.😉❤️🌊HARDLUXURY @ 21.06.2023 13:42????????
HARDLUXURY @ 21.06.2023 14:31@minime , nu šitas ir stulbakais, ko esmu lasijusi Ever .. te jau skaidrs, ka par mani “dirš” tikai diršanas pēc? .. es varu klut par miss ES, braukat kaut vai ar lambo un dzivot krutakaja Jurmalas maja , paratadīt matus, sataisit KVALITAIVAKAS OPERACIJAS ka Jelenai (tas tām, kuras uzskata, ka man kjipa to vajag ) Vienigais ko es apsveru ir Cicīši?? un iesaku ari Jelenai uztaisīt tos . Bet stasts par to, ka te mani nodirsis daži ex Klases biedrini da Pa jebko ? un kaut vai ar seetas bomzi alkoholiki kas gul pie miskastes apmīzies - pateiks nee vins 100% labaks un man putni. Calm down babes . Vajag būt objektiviem un godigiem. Visiem Jauku dienu.?❤️?
fioanaa @ 21.06.2023 14:43Gan jau HardLuxury aka Donatella Versače pateiksies, ka rūpējos par zvaigznes spožumu! ???
https://www.instagram.com/el66236/
laikam karadzanas fanem ablom ka Tomer man te nav 100 profili (laikam spriež pēc sevis )😀MiniMe33 @ 21.06.2023 14:56
Thanx sawlje ❤️?
es savu turcinju ar audjuhu un behinju (kas kredita) pavizinasu 🌞 nebūs mums jātentarē ar Manu jubilejas torti ar k2MiniMe33 @ 21.06.2023 14:39
Nu nekas, samekle sev ari turku kādā kebabnica kuru filmet no rita lidz vakaram, moš pacelsi savu latinu ???.
HARDLUXURY @ 21.06.2023 14:59laikam karadzanas fanem ablom ka Tomer man te nav 100 profili (laikam spriež pēc sevis )?
HARDLUXURY @ 21.06.2023 15:13es savu turcinju ar audjuhu un behinju (kas kredita) pavizinasu ? nebūs mums jātentarē ar Manu jubilejas torti ar k2
?????
es pati šokā un patīkami parsteigta, ka manā gan sekotāju pulkā nāk feini un pozitīvi cilvēki, kā arī es zināju un zinu, ka śīs diskusijas lasa arī tik pat daudz (vai vēl vairāk) cilvēku ar logisku domāšanu. 🌞fioanaa @ 21.06.2023 15:17
Atceros kā tev vakardien vienā rāvienā 20 laiki atnāca komentāriem. Gribi teikt, ka pēkšņi tevi sāka te ņemt par pilnu? ?
fioanaa @ 21.06.2023 15:17
Atceros kā tev vakardien vienā rāvienā 20 laiki atnāca komentāriem. Gribi teikt, ka pēkšņi tevi sāka te ņemt par pilnu? ?
HARDLUXURY @ 21.06.2023 15:25es pati šokā un patīkami parsteigta, ka manā gan sekotāju pulkā nāk feini un pozitīvi cilvēki, kā arī es zināju un zinu, ka śīs diskusijas lasa arī tik pat daudz (vai vēl vairāk) cilvēku ar logisku domāšanu. ?
interesanti.. kapec klauns un friks?😀😀 es sevi tā noteikti neredzu 😀, nezinu cik apdalītam jābūt , lai mani vsp tā nosauktu . Amén.Ivy Blanks @ 21.06.2023 15:47
Tevi šeit neviens nekad nav ņēmis par pilnu, tu esi apsmiekls visiem un lielākais interneta klauns? Tikai taisi sev arvien lielāku kaunu un pazemojumu, nākot šeit forumā un atbildot uz katru komentāru par tevi. Un tev vēl ir dzībve, saki? Visa tava dzīve 24/7 ir tikai šeit ar visiem saviem ntajiem profiliem?