Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15916
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Reitings 8351
Reģ: 13.04.2022
Lasu jūsu “māmiņu razborkas” un lūdzos dieviem, lai septembrī, kad kļūšu par mammu visas manas smadzenes paliktu ar mani.
21.06.2023 11:24 |

Reitings 289
Reģ: 31.10.2022
HiacinteBurkaa @ 21.06.2023 11:23

Tu reāli esi tērēta, ja Tevi satrauc random cilvēku dzīve un aktivitāte šeit ? Bet vajadzētu būt pie dirsas- tieši tik ļoti, cik Tavas intereses un dzīves pieredze.

Ja tev nav pie dirsas, tad ko satraucies, ka citiem nav pie dirsas? Labāk ej atpakaļ uz savu Didru sadaļu un izšpļauj vēl kādus simtiņus komentāru. 🥱
21.06.2023 11:24 |

Patīk
Reitings 15916
fioanaa @ 21.06.2023 11:02

Tu tak dzīvo Jelgavā un nekas cits tev neinteresē par Didrihsoniem. ? Neizskatās gan, ka tu proti lietot instagramu, savādāk nebūtu tik greizu priekšstatu par to, kā tur ārzemēs ģērbjas. Un kā izrādās arī zēniem tagad modē ir ziedu raksti. Mani gan uzrunā sekot vairāk ārzemniekiem, tāpēc explorer sadaļā parādās vairāk daudzveidības par tev ierasto Didru, Kivi, Saulieti, Agritu, Dzenīti, Karadžanu, Nīmani un šeit pārējām bieži apzelētām Instamelēm. Jebkurā gadījumā spriežot pēc tās māsas kvalitatīvās auditorijas un komentāru skaita, viņas saturu un stilu novērtē.

Vispār es nevienā brīdī neteicu, ka viņas saturs kopumā ir sūds. Viss ir skaisti, pati kā tāda lellīte ziedos utt., vnk ir dažas galējības saistībā ar bērnu. 4k sekotāju, starp citu, nav nekāds ievērojams cipars. Varētu būt vairāk.
Bet nu baigā jēga bija te izvērst šādus palagus.
21.06.2023 11:31 |

Reitings 4106
Reģ: 08.09.2015
Tak visas tās ciku caku ir mammīšu iegribas, un mūsdienās lielu lomu spēlē tas pats Instagram. Gribētu redzēt cik beigu beigās tā ģērbtu bērnus, ja nebūtu Instagram. Un es varu pateikt, ka tas arī ir stereotips, ka puišus ģērbj zilā, pelēkā un brūnā, kaut kāds aizvēsturisks priekštats, kad veikalā varbūt bija 5 apģērba gabali. Šodien ieej veikalā, un puišu nodaļu redzi visās varavīksnes krāsās. bet, jā, lai jau mammas izpaužas, tas posms kamēr mamma var izvēlēties bērnam drēbes ir īss, pēc tam puika pats aizies izvēlēties vienkāršas džinsas ar zilu t-kreklu😀
21.06.2023 11:31 |

Patīk
Reitings 15916
fioanaa @ 21.06.2023 11:24

Ja tev nav pie dirsas, tad ko satraucies, ka citiem nav pie dirsas? Labāk ej atpakaļ uz savu Didru sadaļu un izšpļauj vēl kādus simtiņus komentāru. ?

Paldies, to arī darīšu, kad būs aktuālas sarunu tēmas, bet, kamēr to nav, pakavēšu laiku šeit 😄 Tu droši vari doties uz savu instagramu un pasūtīt kādu kruzuļotu blūzīti dēlam vai vīram.
21.06.2023 11:35 |

Reitings 289
HiacinteBurkaa @ 21.06.2023 11:31

Vispār es nevienā brīdī neteicu, ka viņas saturs kopumā ir sūds. Viss ir skaisti, pati kā tāda lellīte ziedos utt., vnk ir dažas galējības saistībā ar bērnu. 4k sekotāju, starp citu, nav nekāds ievērojams cipars. Varētu būt vairāk.
Bet nu baigā jēga bija te izvērst šādus palagus.

Ja viņa nekačā sekotājus ar konkursiem, kur jāpieseko un neveido reklāmas, tad tas sekotāju skaits ir organisks un virzās uz augšu pakāpeniski. Ne jau visiem ir mērķis kļūt par lielo Influenceri. Nozīmīgāks ir komentāru skaits un kvalitāte, kas viņai ir ļoti augsts. Daudzām ar krietni vairāk sekotājiem nav tik lielas atgriezeniskās saites, kaut vai tai pašai Jeļenai.
21.06.2023 11:41 |

Patīk
Reitings 15916
magdalena333 @ 21.06.2023 11:31
Tak visas tās ciku caku ir mammīšu iegribas, un mūsdienās lielu lomu spēlē tas pats Instagram. Gribētu redzēt cik beigu beigās tā ģērbtu bērnus, ja nebūtu Instagram. Un es varu pateikt, ka tas arī ir stereotips, ka puišus ģērbj zilā, pelēkā un brūnā, kaut kāds aizvēsturisks priekštats, kad veikalā varbūt bija 5 apģērba gabali. Šodien ieej veikalā, un puišu nodaļu redzi visās varavīksnes krāsās. bet, jā, lai jau mammas izpaužas, tas posms kamēr mamma var izvēlēties bērnam drēbes ir īss, pēc tam puika pats aizies izvēlēties vienkāršas džinsas ar zilu t-kreklu?

Piekrītu, internetā var sasūtīt absolūti jebko, un arī tas pats Lindex nu jau ir daudzās pilsētās. Un arī pašmāju ražotājiem ir foršas drēbes- Hebei, Wuf kids u. c.
21.06.2023 11:42 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
Tas ir tapants tik smieklīgu diskusiju uztaisīt par kaut ko tik garlaicīgu, tiešām kādam mūsdienās satrauc kā kāds cits ģērbj bērnus ? Dieviņ tētiņ iegooglejat vai atrodat ig kādu angļu gypsie bērnu , tur būs gan kruzuļi gan zelta ķēdes un saskruļoti mati ar lentām un visu pārējo, nesaprotu par ko vispār te diskutēt, ja bērns uzaug kruzuļainā kleitā tad viņš pierod un brīvi kustās arī tajā, liekas te dažas nav bijušas tālāk par savu pagalmu ja var diennakti diskutēt par kaut kādām lupatām. Tak paskataties kā tā pati princese Keita ģērbj savus mazos, arī šoks ne ?
21.06.2023 11:46 |

Patīk
Reitings 15916
MiniMe33 @ 21.06.2023 11:46
Tas ir tapants tik smieklīgu diskusiju uztaisīt par kaut ko tik garlaicīgu, tiešām kādam mūsdienās satrauc kā kāds cits ģērbj bērnus ? Dieviņ tētiņ iegooglejat vai atrodat ig kādu angļu gypsie bērnu , tur būs gan kruzuļi gan zelta ķēdes un saskruļoti mati ar lentām un visu pārējo, nesaprotu par ko vispār te diskutēt, ja bērns uzaug kruzuļainā kleitā tad viņš pierod un brīvi kustās arī tajā, liekas te dažas nav bijušas tālāk par savu pagalmu ja var diennakti diskutēt par kaut kādām lupatām. Tak paskataties kā tā pati princese Keita ģērbj savus mazos, arī šoks ne ?

Arī uz fanu klubu 👉
Tu palaidi garām, ka princeses bērni jau ir pamatīgi paaugušies un ar stilu tur viss ir kārtībā. Atceros rakstu par 1 rozīgu krekliņu puikam, bet tas arī viss saistībā ar viņiem.
21.06.2023 11:49 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
HiacinteBurkaa @ 21.06.2023 11:49

Arī uz fanu klubu ?

Kas par fanu klubu ? :D
21.06.2023 11:51 |

Patīk
Reitings 15916
MiniMe33 @ 21.06.2023 11:51

Kas par fanu klubu ? :D

Karadžanu fanu klubs 🧝‍♀️👸
21.06.2023 11:54 |

Reitings 24627
Reģ: 18.08.2022
Tak visas tās ciku caku ir mammīšu iegribas, un mūsdienās lielu lomu spēlē tas pats Instagram. Gribētu redzēt cik beigu beigās tā ģērbtu bērnus, ja nebūtu Instagram. Un es varu pateikt, ka tas arī ir stereotips, ka puišus ģērbj zilā, pelēkā un brūnā, kaut kāds aizvēsturisks priekštats, kad veikalā varbūt bija 5 apģērba gabali. Šodien ieej veikalā, un puišu nodaļu redzi visās varavīksnes krāsās. bet, jā, lai jau mammas izpaužas, tas posms kamēr mamma var izvēlēties bērnam drēbes ir īss, pēc tam puika pats aizies izvēlēties vienkāršas džinsas ar zilu t-kreklu?

Vai vispār trenintėrpā staigās😂
Tagad piem uk visi puikas staigā treninjtērpos,butu Lv sauktu par urlām!😀
21.06.2023 12:57 |

Reitings 24627
fioanaa @ 21.06.2023 11:41

Ja viņa nekačā sekotājus ar konkursiem, kur jāpieseko un neveido reklāmas, tad tas sekotāju skaits ir organisks un virzās uz augšu pakāpeniski. Ne jau visiem ir mērķis kļūt par lielo Influenceri. Nozīmīgāks ir komentāru skaits un kvalitāte, kas viņai ir ļoti augsts. Daudzām ar krietni vairāk sekotājiem nav tik lielas atgriezeniskās saites, kaut vai tai pašai Jeļenai.

Un kā Tu zini tik smalki? Esi vinas PR ? Jo ,ka gan Tu vari zinat ,kads ir vinas IG ER ?
21.06.2023 12:59 |

Reitings 3685
Reģ: 15.11.2022
Labrīt dāmas. 😊
21.06.2023 13:01 |

Reitings 5369
Reģ: 01.04.2023

Galvenais, lai puiku skolā citi puišeļi neapsmej par visām tām māmuļu “Instagramīgajām” idejām ar caku zeķēm utml. Jā, esot jāaudzina sabiedrība un jāpierāda, ka jebko var vilkt jebkam, bet nu sorry, es necenstos savas revolucionārās idejas tik daudz pierādīt caur savu bērnu, kuram var nākties no tā ciest. (Un nē, tie nav MANI aizspriedumi, savus bērnus vienmēr mācītu pieņemt atšķirīgo).
21.06.2023 13:02 |

Reitings 24627
MiniMe33 @ 21.06.2023 11:46

Tas ir noteikts dress kods ,piem ,puikam tikai šorti ar garajam zekėm! Priekš kam jasalidzina Karaljnams un tas tradicijas ar parejo tautu ,kam konkretam etiketēm nav jaseko lidzi.
21.06.2023 13:02 |

Reitings 289
SantaBarbara @ 21.06.2023 12:59

Un kā Tu zini tik smalki? Esi vinas PR ? Jo ,ka gan Tu vari zinat ,kads ir vinas IG ER ?

Kas ir IG ER? Nezinu neko par tādu, es tikai secinu pēc tā, kas publiski pieejams. Novērtēju viņas komentāru skaitu un kvalitāti, ka viņai nav no sazin kādiem pakistāņiem spama sirsniņas vai uguntiņas. Paskatījos arī dažus tos, kas raksta viņai komentus. Normālas gaumīgas māmiņas.
21.06.2023 13:03 |

Reitings 289
Tuana @ 21.06.2023 13:02

Galvenais, lai puiku skolā citi puišeļi neapsmej par visām tām māmuļu “Instagramīgajām” idejām ar caku zeķēm utml. Jā, esot jāaudzina sabiedrība un jāpierāda, ka jebko var vilkt jebkam, bet nu sorry, es necenstos savas revolucionārās idejas tik daudz pierādīt caur savu bērnu, kuram var nākties no tā ciest. (Un nē, tie nav MANI aizspriedumi, savus bērnus vienmēr mācītu pieņemt atšķirīgo).

Vai tu esi apskatījusies tos IG linkus, ko iemetu? Tur papilnam māmiņas, kuras tā ģērbj savus dēlus, nevis kā tu raksti atsevišķie revocionālie uzskati. Marš tad raksti visām tām mammām, kuras ieģērbj zēnus modīgajos Newbie, Garbo, Liewood vai kādi tur vēl bija tie brendi ziedu rakstos un anglietēm par krādziņām zēnu apģērbos pārmetošus komentārus. Ja pie mums tas nav izplatīti, tad tur tas ir normāli. Varu saderēt, nenāktu viņa no Latvijas un nebūtu tā māsa, fig šķībi te rakstītu. 😀
21.06.2023 13:30 |

Reitings 3685
Reģ: 15.11.2022
fioanaa @ 20.06.2023 19:29

Salīdzināji! Piekrītu tikai tam, ka tipāži līdzīgi ar to Jeļenu, kas bija pirms daudziem gadiem, bet, lai sauktu tādu vulgāru, prastu un lētu Donatellu aka HardLuxury Elīnu par Karadžanas dubultnieci, tur pašai jābūt ar lieliem albatrosiem galvā! Jeļena uz viņas fona izskatās pat gaumīga princese! ? Turklāt bez putānes reputācijas!
😀😀😀😀😀😀😀😀
21.06.2023 13:42 |

Reitings 5369
Reģ: 01.04.2023
fioanaa @ 21.06.2023 13:30

Vai tu esi apskatījusies tos IG linkus, ko iemetu? Tur papilnam māmiņas, kuras tā ģērbj savus dēlus, nevis kā tu raksti atsevišķie revocionālie uzskati. Marš tad raksti visām tām mammām, kuras ieģērbj zēnus modīgajos Newbie, Garbo, Liewood vai kādi tur vēl bija tie brendi ziedu rakstos un anglietēm par krādziņām zēnu apģērbos pārmetošus komentārus. Ja pie mums tas nav izplatīti, tad tur tas ir normāli. Varu saderēt, nenāktu viņa no Latvijas un nebūtu tā māsa, fig šķībi te rakstītu. ?

Marš, ne marš:D Esmu dzīvojusi vairākās
Eiropas valstīs un realitātē neesmu baigi novērojusi, ka bērnus diži pucētu, īstenībā tieši otrādi - Latvijā to dara daudz vairāk. Man tieši bija pārsteigums, cik vienkārši un vienādi “ārzemēs” pārsvarā ģērbj sīčus, pat uz svinīgajiem pasākumiem palaiž t-kreklos, šortos, legingos utml. (Nereti atšķiras austrumu tautu pārstāvji, protams, tiem patīk grezni un visa kā daudz).
Esmu par ģērbšanās “kultūru”, bet lai tā būtu tematiski atbilstoša. Vienalga, kā jau te minēja - bērns ap 10 gadu vecumu pats sāk izvēlēties, ko grib un negrib vilkt, ceru tikai, ka šīm sava Instagrama tēla uzturētājām pietiks saprāta respektēt bērna izvēles.
21.06.2023 14:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!