Gan jau bija šokēts, ka tādas milzīgas, tāpēc nevarēja novērstiesBalamuteSalija @ 06.08.2023 20:02Atbild Švekets vai tomēr Jeļena ? Drusku ierēcu par lielajām lūpām kuras Šveketu tā piebūra.
BalamuteSalija @ 06.08.2023 20:02Atbild Švekets vai tomēr Jeļena ? Drusku ierēcu par lielajām lūpām kuras Šveketu tā piebūra.
HiacinteBurkaa @ 10.08.2023 17:28Šodienas storijā vēl viens apliecinājums tam, ka vīrs uzturot ?
vismaz viņa neizliekas,ka nokož tos ēdienus storijos😂 ieliek tik bildītes un viss, a kur tas viss nonāk, mēs tā arī neuzzinās😂SantaBarbara @ 10.08.2023 23:59Es kaut ko nesaprotu,Jelena saka ,ka vinai stāvoklī vielmaina esot “nomainijusies “ un tādēl vina var ēst visu pēc kārtas un nepienemties svarā!
Bet vina jau pirms grūtniecības bija tieva un IG rādīja,ka itkā šokolādes ēd utt,tad kā tur sanāk ar to vielmainu? Tad tomēr joprojām slēpj savus ēšanas traucējumus aiz vārda vielmaina?
Vispār šokā biju izlasot,kā agrāk esot ēdusi tikai 1 x nedēlā.
Tad ,kur garantija,ka tagad ir savādāk.
VissIrSlikti @ 11.08.2023 21:56Redzot tos nenormālos cukura kvantumus, ko it kà apēd katrà ēdienreizē, man ir 0 ticamības, ka tas patiesi nonāk viņas vēderā. Nu, nevar normāls cilvēks tik daudz aprīt + viņai ir samērā mazkustīgs dzīvesveids, jo dienās, kad nostaigā 10 000 soļu, tas ļoti tiek uzsvērts un atrādīts
VissIrSlikti @ 11.08.2023 21:56Redzot tos nenormālos cukura kvantumus, ko it kà apēd katrà ēdienreizē, man ir 0 ticamības, ka tas patiesi nonāk viņas vēderā. Nu, nevar normāls cilvēks tik daudz aprīt + viņai ir samērā mazkustīgs dzīvesveids, jo dienās, kad nostaigā 10 000 soļu, tas ļoti tiek uzsvērts un atrādīts
SantaBarbara @ 10.08.2023 18:01
Drošvien tadelj uz Turciju vairs pie gimenes nevar atljauties aizbraukt ,jo sievai Gućī jāpėrk,kamēr sieva pa savu naudu pērk šokolādes .
Un lielais burts “S” vārdu vidū ir viņas firmas zīme. Smieklīgi. Diez, arī oficiālā sarakstē to piekopj?Lesleey @ 12.08.2023 12:01
Baigā latviešu valodas lietpratēja. Māca citus kā pareizi rakstīt, bet pati pieaugušā vecumā nezina, ka runa nekur neiet. ?
Smiekli nāk par šādiem tipāžiem, citus māca, bet pati līdz galam gramatiski pareizi rakstīt nemāk. ?
Lesleey @ 12.08.2023 12:01
Baigā latviešu valodas lietpratēja. Māca citus kā pareizi rakstīt, bet pati pieaugušā vecumā nezina, ka runa nekur neiet. ?
Smiekli nāk par šādiem tipāžiem, citus māca, bet pati līdz galam gramatiski pareizi rakstīt nemāk. ?
SantaBarbara @ 12.08.2023 13:24
Atslēgas vārdi “Tu tak neesi normāla”
Par šo jau pirms paris nedēlām rakstīju!
Jautājums meičām,cik bieži Jūs lietojat šo frāzi ikdienā?Iespējams minimāli ,bet Jelena ar savu armiju ikdienā!?
Ok ,tagad gaidu sarkanus īkškus un atslēgas frāzi,ka man ir jaiet ārstēties un es neesmu normāla!???
kādi viņai ir te niki?😀BalamuteSalija @ 12.08.2023 18:03Redzēju Karadžanas pēdējos storijus, un nu man ir 100% skaidrs, ka Jeļena tiešām te sēž un pati aktīvi uztur sarunu par sevi, un pat no vairākiem profiliem. Tas rakstības stils ir nepārprotams.
BalamuteSalija @ 12.08.2023 18:03Redzēju Karadžanas pēdējos storijus, un nu man ir 100% skaidrs, ka Jeļena tiešām te sēž un pati aktīvi uztur sarunu par sevi, un pat no vairākiem profiliem. Tas rakstības stils ir nepārprotams.