u.62cd5b2a78696 @ 04.08.2023 09:50
Tev nevajag terapiju, Tev vajag psiheni.
Tuana @ 03.08.2023 23:48
Beidzot kāds to pateica! Par teikumu veidošanu un īpašajām stila kļūdām, rus-lat utml.), ko pieļauj Jeļena un viņas māsa. Arī savā IG un profilos ar īstajiem ID. Biju to pamanījusi ļoti sen (šis portāls ir no 2003. gada laikam?) un daudzām no šīm “aizstāvēm” ir tieši tas pats rakstības stils. Un nē, es neesmu “stalkere” un “heitere” (šie 2 arī noteikti ir bezmaz katrā no komentiem), un tas nav nekas slikts (jo tūlīt kāda atkal sacepsies), vienkārši tas ir ļoooti acīmredzami un neiespējami mainīt.
u.62cd5b2a78696 @ 04.08.2023 10:13
Pie oftalmologa arī aizej pie reizes ? Komentāru skaitu var redzēt pavisam citā vietā. Portālā esmu mazliet vairāk nekā gadu. Un, tā kā ļoti reti rakstu palagus, pilnīgi normāls cipars.
Jūs visas pokemones ar to savu "atradīšu tevi" utt. reāli sākat palikt smieklīgas. Viena lieta ir reizi/divas dienā apskatīt konkrētā cilvēka storijus un par tiem parunāt. Pavisam cita- rakt laukā pilnīgi nepazīstamus cilvēkus, lai apsmietu.
Viuuuu-viuuuuu (psihenes sirēna).
vilkluse @ 04.08.2023 10:21
ok biš sapisos kaut kā. acis nesen pārbaudīju, man viss ok.
es pieņemu, ka tu uz Jelgavu pārvarcies, kad aizgāju studēt, vai ne? un tas bija pirms 10 gadiem, tātad tev ir 28. neviens ar tik žultainu un vientuļu veceni bērnus taisīt negrib? jo, nu, būsim reāli - nekādas baigās karjeras tev nav un nekāda baigā ceļotāja tu neesi. atliek vienīgi sūdu mešanā internetā.
negaidi tik daudz, kaut kāda iemesla dēļ, žultainām vecenēm tiešām ir grūti tik pie bērniem.
tici man, reizi mūžā parakties pa pāris nepazīstamu veceņu profiliem man aizņem daudz mazāk laika kā jums gadiem stalkot tik pat nepazīstamu veceņu instagram storijus
u.62cd5b2a78696 @ 04.08.2023 10:23
Ak nē, esmu paspējusi piedzemdēt vairākus bērnus vēl pirms Tava lāsta ?? Man jau tīņi mājās, kamēr Tu centies izstalkot, kad es varētu būt beigusi studijas ?
vilkluse @ 04.08.2023 10:21
ok biš sapisos kaut kā. acis nesen pārbaudīju, man viss ok.
es pieņemu, ka tu uz Jelgavu pārvarcies, kad aizgāju studēt, vai ne? un tas bija pirms 10 gadiem, tātad tev ir 28. neviens ar tik žultainu un vientuļu veceni bērnus taisīt negrib? jo, nu, būsim reāli - nekādas baigās karjeras tev nav un nekāda baigā ceļotāja tu neesi. atliek vienīgi sūdu mešanā internetā.
negaidi tik daudz, kaut kāda iemesla dēļ, žultainām vecenēm tiešām ir grūti tik pie bērniem.
tici man, reizi mūžā parakties pa pāris nepazīstamu veceņu profiliem man aizņem daudz mazāk laika kā jums gadiem stalkot tik pat nepazīstamu veceņu instagram storijus
SantaBarbara @ 04.08.2023 10:46
Beidzot esi sākusi rādīt savu patieso seju,Savādāk sākumā tik naiva un mīlestibas pilna!
Tagad jau iet lamāšanās uz urrā?
vilkluse @ 04.08.2023 10:51
tās, kuras varēja saprast ar labu, jau saprata.
un pret tām, kas ar labu nesaprot, es varu izturēties tā pat kā viņas pret citiem.
kaut gan, tāpat kā manā klasē lielākajam bully izrādījās vismazākais loceklis, tā arī šeit lielākas dirsējas ne jau aiz labas dzīves to dara. cik nožēlojamai jābūt dzīvei, lai 10k komentārus sarakstītu
Ugunsmeita @ 04.08.2023 10:54Ei, eu… pietiek! Nu cik var viena pret otru žulti gàzt?
Labāk ieejat apskatīties Jeļenas dzimpuka storijus, patiesi feina dz.d?
u.62cd5b2a78696 @ 04.08.2023 10:54
1k, iemācies lietot portālu.
amoreamore @ 04.08.2023 11:01Cik gan cilvēkam var būt garlaicīga dzīve, lai šeit lietu TĀDU mēslu :D
vilkluse @ 04.08.2023 11:02
oi, sorry, lūdzu piedod. es šeit parasti nepavadu visu savu brīvo laiku, neorientējos tik labi cik tu.
es gan stipri šaubos, ka tev ir bērni pusaudži, bet iedomājies, cik pazemojoši būtu, piemēram, 13gadīgai meitenei uzzināt, ka viņas mamma foruma ir atstājusi gandrīz 1k komentārus par didrihsoni ??? vai arī puisītis iet sūdzēties mammai par to, ka viņu skolas apceļ, bet mamma neko jēdzīgu nevar pateikt, jo pilnīgi to pašu dara internetā.
vilkluse @ 04.08.2023 11:05
pati saproti, ka tu visu grūtniecību, kas parasti ir skaistākais laiks dzīvē, pavadi nevis apgūstot bērn kopību, bet ventilējot sūdus forumā? par ko tas tavs sīkais izaugs, ja mammītei sūdi pa visām vīlēm spiežas ārā?
man būtu skumīgi, zinot, ka es sēžu kā resns, elsojoš trollis un līdz spiešanas mirklim rakstu sūdīgus komentārus. žēl, ka nav nevienas draudzenes, ar kuru iziet pastaigāties
amoreamore @ 04.08.2023 11:07
:D
Es pat necentīšos vairs Tev atbildēt, tādu žulti gāzt ārā nevar adekvāts cilvēks. :)
vilkluse @ 04.08.2023 11:08
nu re, mazliet sāc saprast, ka pati neuzvedies normāli. lai veicas ar audzināšanu!
amoreamore @ 04.08.2023 11:09
Man tiešām nevajag veiksmes vēlējumus no radījuma, kas aizskar bērnus, gan jau dzimušus, gan nedzimušus. :)
Lai labi ārstējas, dārgā.
vilkluse @ 04.08.2023 11:14
gan Jeļena, gan Kivči un Didrihsones kādam ir bērni.
ja es novēlētu lai kāda bērns pieaugot ir neglīts un stulbs, bet viņam viss būtu OK līdz 18 gadiem, tas mani padarītu par labāku cilvēku? no cik gadiem drīkst apsaukāt citu bērnus? līdz 18 pret cilvēkiem jāizturas jauki un pēc tam var nodrist no galvas līdz kājām?
amoreamore @ 04.08.2023 11:23
Gan Jeļena, gan Kiviči, gan Didrihsoni paši izvēlējās sevi padarīt par klauniem, viņi paši alkst uzmanības un slavas (arī negatīvas). Ja cilvēks nevēlas, lai viņu aprunā - viņš nekļūst publisks, un pat nespēju iedomāties kurā brīdī mans vēl nedzimušais mazulis jau ir izteicis vēlmi gozēties dzeltenajās lapās, lai tādas kā Tu vērtu vaļā savu pretīgo muti.
Adios.