u.62cd5b2a78696 @ 31.07.2023 18:14
Nu, te domas var dalīties, man tikai pāris viņas ēdieni liekas okei.
Nav tā, ka restorānos ēd vientuļie. Vecāki, kas tikuši brīvsolī, noteikti nesteidzīgi paēd foršā vietā. Draudzenes satiekoties. Ar visu ģimeni arī iet. Un, protams, randiņu fāzē. Mīļākie un mīļākās. Daudz variantu.
SantaBarbara @ 31.07.2023 18:27
Vienīgī ,ja esi #luxuarylifestyle ,tad saprotams ,ka liekas ,ka tados veikalos diez vai kāju sper .
Ivy Blanks @ 31.07.2023 18:13
Es gan dzirdēju, ka precētiem vīriešiem vairāk garšo mājas ēdiens, vismaz manos laikos izvēlējās pēc tā, vai sieviete prot gatavot. Sevišķi turkiem ir izteikts mājas kults, es domāju, viņam tieši patīkamāk, ka sieva māk gatavot. Restūžos parasti pusdieno vientuļie, vai tie, kas nemāk gatavot, vai kam slinkums. Var jau piesieties pie jebkā, bet Jeļena tiešām gatavo labi.
Liellopu gaļa, starp citu, ir dārgāka par vistas fileju. Tas tā.
loģikas tieši 0SantaBarbara @ 31.07.2023 18:27
Vienīgī ,ja esi #luxuarylifestyle ,tad saprotams ,ka liekas ,ka tados veikalos diez vai kāju sper .
sinddyy @ 31.07.2023 18:26
Izlasi manu komentāru augstāk un padomā vēlreiz, vai viņu gadījumā "čillošana šikā restorānā" maz būtu iespējama ar mazu bērnu. :) Tu pati bieži kopā ar bērniem ej uz glauniem restorāniem? Tādiem īstiem, nevis prastiem?
sinddyy @ 31.07.2023 18:26
Izlasi manu komentāru augstāk un padomā vēlreiz, vai viņu gadījumā "čillošana šikā restorānā" maz būtu iespējama ar mazu bērnu. :) Tu pati bieži kopā ar bērniem ej uz glauniem restorāniem? Tādiem īstiem, nevis prastiem?
gribuiemestkapeiku @ 31.07.2023 18:39loģikas tieši 0
Ivy Blanks @ 31.07.2023 18:30
Nu viņi nav mīļākie un mīļākās, viņi nav brīvsolī, un viņi nav nekur atpūtas braucienā. Parasta ikdienas ģimenes dzīve. Kā jau teicu, man liekas, ka turku vīrietim ir svarīgākais, ka sieviete māk gatavot.
Un, ja viņi ēstu tikai ārpus mājas, gan jau atkal nebūtu labi, teiktu, ka nemāk neko gatavot, un visi virtuves pričendāļi ir tikai butaforija ?
u.62cd5b2a78696 @ 31.07.2023 18:44
Vispār eju gan. Manā pilsētā visās glaunākajās iestādēs ir forši bērnu stūrīši un ģimenēm piemērotākas vietas- mazais ir nodarbināts, vecāki var netraucēti parunāties un paēst. Vienmēr ir izvēle.
SantaBarbara @ 31.07.2023 18:43
Citējot sevi:”Jā un uz restorāniem ar neiet ,jo garšo mājās ēdiens !”
Tagad jautājums Tev ,kur es kaut ko teicu ,par šikiem restoråniem ? Vai ,Tad es te runaju par kaut kadiem 5 stars Michelin restoraniem ar 45 min gaidīšanas laiku?
Pati izdomāji kaut ko par šikiem restoråniem un apvainojies pēc tam ?
sinddyy @ 31.07.2023 18:48
Viņa nedzīvo Jelgavā. Un tās nav glaunākās vietas, ko tu mini, ja tur ir bērnu stūrīši. ;))) Nesmīdi, gribi pati iztaisīties par tādu Hiacinti, tikai pašai ne grama zināšanu par restorānu klasēm. Pa īstam glaunākos restorānos nav nekādu bērnu stūrīšu, uz tādām vietām ar maziem bērniem nemaz nenāk, jo viss ēdināšanas pasākums aizņem ne mazāk par 2 stundām.
u.62cd5b2a78696 @ 31.07.2023 18:51
Bet tieši kurā mirklī es dzinu Ļenu ar ģimeni uz glaunākajiem restorāniem? ? Aizveda Tevi sugar daddy uz tādu un iedomājies, ka visas pārējās vietas nemaz neskaitās?
u.62cd5b2a78696 @ 31.07.2023 18:45
Es vienkārši uzskaitīju, kādi cilvēki mūsdienās apmeklē restorānus, Tu laikam sen neesi bijusi.
sinddyy @ 31.07.2023 18:56
Par sugar daddy adresē labāk BalamuteiSallijai, viņa mums ir specs kā pareizi aptīt ap pirkstu tādu, kas jau "smako pēc nāves". ?
Bet nopietni, Parīzē viņi gāja uz Laduree, vēl tur bija kaut kādas kafejnīcas. Nemaz jau nav tā, ka nekur nesper kāju. ;)
BalamuteSalija @ 31.07.2023 18:44Un es domāju ko tā Jeļena vairākas dienas no vietas grāba ārā to Lidl kā pie bada, izrādās gatavojās uzņemt savu dārgo Šveketu.
Vispār jau prātīgāk liktos, ja Švekets atbrauktu un piepirktu pilnus plauktus, lai Jeļena ar mazo var mierīgi dzīvot , kamēr šis pa parīzi fīrējas, bet nē , Jeļena ar trīs sabiedriskajiem dzenājās uz veikalu lai varētu pagatavot savam vīram stilbiņus, nu ko lai saka, kārtīga mājsaimniece, tikai ak vai, pašai vēl jāstrādā un jāpelna, lai varētu savu fake somu kolekciju papildināt un savu vīru pabarot.
SantaBarbara @ 31.07.2023 18:56
Ivy uz restoraniem neiet ,jo vīrs neved,vinas laikos vīri izvēlējās pēc tā,kā prot gatavot !
Drošvien tagad vergo nabadzīte virtuvē katru dienu un vīra kungam cep dārgās liellopu galas kotletes ??(Ivy lasi ar sarkasmu )???
Ivy Blanks @ 31.07.2023 19:06
Bet tur nav nekas smieklīgs, visi vīrieši mīl ar vēderu.
SantaBarbara @ 31.07.2023 19:18
Nu ,jā šis uzskats stabili ir no laikiem ,kad cilvėki teica “bet manos laikos…”??piedod ,bet loti vecmodīgi!
Tici man mūsdienīgs vīrietis pats prot gan gatavot,gan iepriecināt sievieti ar restorānu un nevienā mirklī nedomā,ka sievieti precēs ,tikai ja vina pratís labi gatavot !
Ja vīrietim visa mīlestība iet caur vēderu,tad piedod izklausās pēc loti primitīva veča!
Tas pats Ševkets 99% Jelenu apprecēja nemaz nezinot,kā vina gatavo!
Sākumā vini taču tikai tikās,vienmēr lidojot uz Turciju palika hotelos,tikai tagad Jelena ir sākusi gatavot ,pie vecakiem dzīvojot gan jau arī vinas mamma darbojås pa virtuvi vairāk .