vilkluse @ 20.06.2023 17:52wtf, ja jūs te visas viena otru pazīstiet, bet citiem nerādīsiet, varbūt labāk uztaisiet privātu draudzēņu WhatsApp grupiņu or smth?
es arī gribu salīdzināt degunu lielumus, parūku kvalitātes un vai krutāks ir nesmuks vīrs jūrnieks vai smuks turks ar nezināmu darbu. not fair
???
MiniMe33 @ 20.06.2023 17:25
Es arī pazīstu hardluxury dzīvē un tas ko tu stāsti ir sviests, ko tu domā ar - nav turīgs fons ? Kas ir “turīgs fons” ? Nenāk viņa no bloku mājas bolderājā kā karadža :D .
bet sanāk ka tu arī esi viņas vecumā un sēdi forumā, ar ko tu esi labāka ? Ja mēs zinātu ks tu esi ganjau arī atrast kaut ko , un vispār nesaprotu kā var pēc skolas laika spriest par cilvēku, es arī skolā uzvedos visādi, bet savos 30 gados neko no tā nedaru .Uvavy @ 20.06.2023 18:00
Viņa mācījās vienā pilsētā ar mani, vienā skolā. Par to arī runāju, ģimenes fonu. Es absolūti nesaku, ka tas būtu kaut kas slikts, manuprāt, neviens no mūsu skolas nebija luxury. Bet runa ir par to, kāpēc viņa uzsver visu laiku to, ka kāds cits feiko luxury dzīvi, pati stāsta par savu šī brīža dzīvesvietu kā par luxury utt. Nu.. daudz visādu jocīgu lietu būtu ko stāstīt, bet, pirmkārt, tas bija sen (par viņas dzīves gaitām kaut ko dzirdējusi esmu līdz mācībām pēc vsk, jo arī tajā nākamajā izglītības iestādē bija cilv no mūsu skolas), taču pēc uzvedības nešķiet, ka būtu mainījusies...), Otrkārt, priekš kam? No situācijas, kur par viņu ir ažiotāža, iegūst tikai viņa. Es teiktu, ka viņa vnk ir ar jocīgu uzvedību, it kā nekas īpašs, it īpaši skolas gados, bet 30 gados tomēr daudzi arī pieaug. Ā un zinot, ko viņa rakstīja iepriekš, viņas niks nav ar sarkasmu. Līdz ar to paralēles ar Jeļenu var vilkt, ja kāds saka, ka Jeļena nav izaugusi.
Ok, šis pēdējais mans ieraksts par viņu. :)
MiniMe33 @ 20.06.2023 18:04bet sanāk ka tu arī esi viņas vecumā un sēdi forumā, ar ko tu esi labāka ? Ja mēs zinātu ks tu esi ganjau arī atrast kaut ko , un vispār nesaprotu kā var pēc skolas laika spriest par cilvēku, es arī skolā uzvedos visādi, bet savos 30 gados neko no tā nedaru .
Uvavy @ 20.06.2023 18:00
Viņa mācījās vienā pilsētā ar mani, vienā skolā. Par to arī runāju, ģimenes fonu. Es absolūti nesaku, ka tas būtu kaut kas slikts, manuprāt, neviens no mūsu skolas nebija luxury. Bet runa ir par to, kāpēc viņa uzsver visu laiku to, ka kāds cits feiko luxury dzīvi, pati stāsta par savu šī brīža dzīvesvietu kā par luxury utt. Nu.. daudz visādu jocīgu lietu būtu ko stāstīt, bet, pirmkārt, tas bija sen (par viņas dzīves gaitām kaut ko dzirdējusi esmu līdz mācībām pēc vsk, jo arī tajā nākamajā izglītības iestādē bija cilv no mūsu skolas), taču pēc uzvedības nešķiet, ka būtu mainījusies...), Otrkārt, priekš kam? No situācijas, kur par viņu ir ažiotāža, iegūst tikai viņa. Es teiktu, ka viņa vnk ir ar jocīgu uzvedību, it kā nekas īpašs, it īpaši skolas gados, bet 30 gados tomēr daudzi arī pieaug. Ā un zinot, ko viņa rakstīja iepriekš, viņas niks nav ar sarkasmu. Līdz ar to paralēles ar Jeļenu var vilkt, ja kāds saka, ka Jeļena nav izaugusi.
Ok, šis pēdējais mans ieraksts par viņu. :)
amoreamore @ 20.06.2023 18:09AK DIEVS TAČU PASAKIET KĀ VIŅU ATRAST INSTAGRAMĀ JĒZUS MARIJA!!!!!!!!!!!
amoreamore @ 20.06.2023 17:51Tas mirklis, kad esi tik ļoti izmisusi pēc uzmanības, ka forumā esi gatava uz visu, lai tevi pamanītu un drusku par tevi parunātu. Es pareizi saprotu, ka šī vairs nav ļenusika bet hardlakšari diskusija?
Tad nu iedodiet vismaz kāda Instagrama niku, lai arī mēs pārejās varam normāli paklačoties.
fioanaa @ 20.06.2023 18:32
Es tiešām nesaprotu, kāpēc neviena nevar iemest to HardLuxury?
Donatella Versačes kopija! ??????? Ar putānes reputāciju!
https://www.instagram.com/el66236/
fioanaa @ 20.06.2023 18:57Es domāju pienācis laiks arī izveidot Elīnai atsevišķu tēmu! ???
Apsolos gādāt, lai tā vienmēr būtu topa augšpusē! Es nevaru, tā rēcu par viņas izskatu! Novecojusi vulgāra putāne un nekas vairāk! ???
vilkluse @ 20.06.2023 19:05Omg, sorry, bet tā facebook profila bilde no 30.marta ????
un es par izskatu šoreiz smejos tikai tāpēc, ka viņa tā neizskatās un tas ir sūdīgākais facetune ever
fioanaa @ 20.06.2023 18:32
Es tiešām nesaprotu, kāpēc neviena nevar iemest to HardLuxury?
Donatella Versačes kopija! ??????? Ar putānes reputāciju!
https://www.instagram.com/el66236/
Scandinavian @ 20.06.2023 19:19
Tā kā privāts profils, es teiktu, ka no redzamās bildes tiešām kā Karadžas dubultniece it visā. Tik šī vēl pumpē lūpas, Karadža vairs nē.