vai es runāju par laika posmu šajā dienā?☺️ manuprat , es runāju diezgan vispārināti !HiacinteBurkaa @ 21.06.2023 21:23
Tak Tev vakar arī bija tie 113 sekotāji, kas tieši ir nācis klāt? ?
HARDLUXURY @ 21.06.2023 22:08vai es runāju par laika posmu šajā dienā?☺️ manuprat , es runāju diezgan vispārināti !
fioanaa @ 21.06.2023 22:23Nus, kuras bija tad tās, kuras tā jau sacerējās, ka esmu Jeļenas māsa, kura savos piknikos pavada visu dienu šeit aizstāvot "sevi un savu māsu"? ? Nožēlojamās, vakars pienācis un tā māsa izliek to, ko pa dienu sadarīja. Un ne jau savu mīļāko pikniku, bet kā normāla ģimene vasarā aizbrauca uz citu pilsētu ekskursijā, apmeklējot izstādi. Pa kuru laiku tad viņa šeit visu dienu rakstītos? Gnīdas jūs esat un nekas vairāk! Aizgūšos no Brendijas mīļāko izteicienu! MELES, MELES, MELES! Ārstēties vajag, ja aiz katras lietotājas rēgojas Jeļena vai viņas māsa!
tev skauż vnk, ka cilvekam tik interesanta dzive :)HiacinteBurkaa @ 22.06.2023 13:15Njā, klusumiņš no Jeļenas kopš šī foruma parādīšanās, un tagad ielikts pilnīgi bezjēdzīgs story ar bērnu, kurš sēž uz putekļsūcēja...
HiacinteBurkaa @ 22.06.2023 13:15Njā, klusumiņš no Jeļenas kopš šī foruma parādīšanās, un tagad ielikts pilnīgi bezjēdzīgs story ar bērnu, kurš sēž uz putekļsūcēja...
Kamer es (kam nav dzives ) riktigi nodos līgo gar ugusnkuru, ceps galu, desinas un ar gimeni dziedās līgo dziesmas😄🙊MiniMe33 @ 22.06.2023 18:43Tiešām , ko gaidijat ? Ka vina taisis ugunskuru, piis vainahu vai marinees sasliku ? Buus jaanu edition no fake somu plaukta viesistabaa un leeto tupelju izlases storiji drizak ar kaadu turku dziesmu fonaa. ?
HARDLUXURY @ 22.06.2023 18:44Kamer es (kam nav dzives ) riktigi nodos līgo gar ugusnkuru, ceps galu, desinas un ar gimeni dziedās līgo dziesmas??
sakuraszarins @ 22.06.2023 18:31
A, man tev ir jautājums?
A, kad vispār Jeļena ir publicējusi, kaut ko jēdzīgu? ?
kura viņa ir? Tā tak galīgi sviestaina viena veceneQuickyy. @ 22.06.2023 19:20Kāds gan pārsteigums ka Raita Uzule šeit dirš forumā.. ? (galīgi nav pārsteigums) ?
gribuiemestkapeiku @ 22.06.2023 19:22kura viņa ir? Tā tak galīgi sviestaina viena vecene