Kenty @ 15.06.2023 20:21Esmu meklējumos.Man darbā ir forma .visertak ir sportinieks,bet arpusdarba karsts un tik forši topini ar superigam muguriņam,ka lai krusturi izvelas uz nestandarta mugurām?
Merilda @ 15.06.2023 20:25
Man ir stabils B izmērs, man patīk Triumph krūšturi - ļoti laba kvalitāte. Kā arī populārākais man ir krūšturis bez lencītēm, viss ideāli un nekas nekrīt nost. Īstenībā besī tās lencītes, ka krīt, ir redzamas utt.
Minelūše @ 15.06.2023 20:44Man ir E izmērs. Tāpat kā visām lielu krūšu īpašniecēm, arī man vajadzīgs krūšturis, kas kārtīgi satur un atbalsta. Ikdienā izvēlos spacer tipa krūšturus.
YaeMiko @ 15.06.2023 20:47C izmērs. Neesmu atradusi ērtu. Bija super ērts brallet tipa krūšturis kurš der lielākām krūtīm ko nopriku Itālija, bet tas novelkājas un kopš tā brīža atvilktnē ir daudz tādu meh krūšuturu ar stīpiņām. Pagaidām citus normālus brallet tipa krūšturus kuri saturētu manu C izmēru neesmu atradusi.
YaeMiko @ 15.06.2023 20:47C izmērs. Neesmu atradusi ērtu. Bija super ērts brallet tipa krūšturis kurš der lielākām krūtīm ko nopriku Itālija, bet tas novelkājas un kopš tā brīža atvilktnē ir daudz tādu meh krūšuturu ar stīpiņām. Pagaidām citus normālus brallet tipa krūšturus kuri saturētu manu C izmēru neesmu atradusi.
Meitene. @ 15.06.2023 21:57Man ir kleita,kurai plika mugura. Bet es domāju,ko tagad darīt ar krūtīm??? Krūšturis tur neder,bet kaut kā jānotur. :D
Lorra @ 15.06.2023 22:12B izmērs un nēsāju krūšturus ar mazu push up. Lielākā problēma jau tā, ka nevaru atrast reāli kvalitatīvus. Pērku 15-20£ vienu krūšturi, bet pēc pāris mazgāšanas reizēm jau sāk atlocīties maliņas, vai izlien stīpiņa arā. Besī. Maksā vai nemaksā, tā pat kvalitāte nekāda.
Šajai diskusijai pasekošu, gribu atrast beidzot reāli kvalitatīvus krūšturus.
Meitene. @ 15.06.2023 21:57Man ir kleita,kurai plika mugura. Bet es domāju,ko tagad darīt ar krūtīm??? Krūšturis tur neder,bet kaut kā jānotur. :D