Kenty @ 15.06.2023 18:04Izej pliko skrejienā.Kautkur maniju arī kailo teatri ,kur gan aktieri gan skatitāji ir kaili. Paskatijos biletes jau izpardotas.Noteikyi būs atkartojums pie tādas aktivitātes.Ofciali drikst but pliks un nevienu neparbiedesi,ka pliks staigā pa mežu?
to jau var darīt.tikai parliecinies,ka nestaigas tantiņas ar sunīšiem. Tie paši, kas piedalas skrejienos,lēcienos un visur kur varetu but arī kompānija.tadu cilvēku nav maz..Tik japameklē domubiedru grupa kāda.sparkii @ 15.06.2023 18:10
Tādas lietas kā minēji skrējieni, teātri vai kautvai tās pašas pludmales, kur apkārt ir daudz sveši cilvēki priekš manis ir pa traku :D Es ja to darītu tad kā jau minēju - tālu prom no cilvēkiem, kur zinu, ka nebūs skatītāji no malas.
puscaurspidiga kleita ir daudz vairak fantaziju raisoša ,kā kails augums.kad viss redzams. Domaju kails augums nav tik nekitrs ka atbilstoša kleita🤭Bet jā kailums isti ta neuzkurinātu kā atbilstoš apģērbs. Iespejams kailie cilveki ir pat nevainigaki ka apgerbtiLula @ 15.06.2023 20:10ož pēc fetiša ?
Man nav nekad bijusi vēlme staigāt apkārt bez drēbēm publiskā vietā, plānā kleitā daudz ērtāk.
nezinu par ko tu runā, mani swingeri un citas grupveida aktivitātes neinteresē. :DLuckyStrike @ 15.06.2023 20:43Atkal tas slimais incels, kas gribēja uz svingeriem palūrēt.