Sveiciens, Dievietēm!
Pirms padalos ar to, kādu iespēju vēlos piedāvāt, mazliet par sevi pastāstīšu....
Par sevi varu teikt, ka esmu un būšu "mūžīga dzīves studente," jo manī mīt neizsīkstoša vēlme iepazīt sevi un pasauli sev apkārt. To daru gan ar tradicionālu pieeju, gan netradicionālām metodēm, tehnikām, instrumentiem u.c.
Tā esmu nonākusi līdz tādām sevis izzinošam instrumentam, ka likteņa matrica, bet šoreiz jūtu sevī impulsu ar šīm zināšanām dalīties, bet arī tādā savā stilā, respektīvi, ka tā būtu tādā dziļa, skaista sevis izzinoša plūstoša saruna.
Likteņa matrica ir pašizziņas un apziņas paplašināšanas instruments, kas balstās uz dzimšanas datiem un to skaidrojums atspoguļojās 22 Visuma enerģijās. To var nosaukt par tādu dzīves karti, jo sniedz iespēju iepazīt un atklāt patieso sevi, attīstīt sajūtu prasmes, sajust dvēseles impulsus, iziet no negatīvajiem scenārijiem, kuri regulāri atkārtojās, iemantot pārliecību un iekšējo spēku sevī u.c.
Jā, Tev rezonē un vēlies ļauties šai iespējai vai Tev ir radies kāds jautājums, lūdzu, uzraksti man privātu ziņu.
P.S. Esmu arī atvērta tādiem variantiem, ja Tu vienkārši vēlies ar kādu parunāt, un viss, kas Tev nepieciešams, lai Tevī kāds klausās ne tikai ar ausīm, bet arī ieklausās ar sirdi un uzklausa ar patiesu pieņemšanu (bez jebkādas nosodīšanas, tiesāšanas, "gudru" padomu sniegšanas).
Un, pagaidām, šo visu es piedāvāju par ļoti simbolisku cenu - 15 eur par sarunu (attālināti Zoomā).
Lai TOP dziedinošas sarunas, kas ir kā skaisti un maigi pieskārieni dvēselei!