Lula @ 13.06.2023 22:13Būs laaaabi, vari sev pajautāt vai pēc gada šis vēl būs būtiski. Ja ne, tad vari beigt sevi šaustīt jau tagad. ?
Nopirki pilnīgi jaunu vai lietotu?
Katrā ziņā spogulis ir sīkums, es ar stūri otrā pusē vispār braukt nemācētu. ?
Lorra @ 13.06.2023 22:20Iedomājies vai pēc pāris mēnešiem tevi joprojām šis tik ļoti uztrauks? Nē, tā tad nav vērts sevi šaustīt, jo pagriezt laiku atpakaļ nevar. Kā ir, tā ir. Saprotu cik tas var būt nepatīkami, bet tas ir tikai spogulis. Nākamreiz busi uzmanīgāka.
.Eksperte. @ 13.06.2023 22:26
Gan jau ka nebūs būtiski. Visi jau beigās ir dzīvi, veseli. Es tādā ziņā negruzos par to auto tik ļoti kā par savu tizlumu.
Nopirku lietotu, 16tā gada. Paldies Dievam, ka Volvo, tapēc jau arī tikai izleca pats spogulis, plastmasa daļai ne skrambas no mana atsitiena, un spogulis pats kā tāds darbojas, tik vien kā saplaisājis. Dārgākais būs otrajai mašīnai segt to aizmugurējo plastmasas daļu, bet par stulbumu ir jāmaksā.
Domā, ka man viegli gāja? ? Es braucu viņu pirkt uz citu pilsētu, kas 2h attālumā. Laikam labā ziņa tajā, ka manam draugam ir auto un es bieži esmu pašažieru krēslā, tapēc varbūt vairāk tā izjūta. Bet viņš teica, ka tāpat man tendence braukt joslai pa kreisi tā vairāk. Un pati piefiksēju, ka ātrumkārbu pāris reizes meklēju ar labo roku. ?
Bet vispār šī diena kaut kāds kosmoss. Pusceļā mājās TĀ sāka līt, ka neko redzēt nevar. Reāli neko! Lēni visi čunčinājām.
Ārprāts kas pa dienu! ?
Nopirki pilnīgi jaunu vai lietotu?
Mazlietots ir 5-7 gadus vecs (pēc garantijas beigām uzreiz)Beverly Hilza @ 14.06.2023 01:08
Smieklīgi ir prasīt jaunu vai lietotu. Man uzreiz ir skaidrs, ka lietotu, jo nabadzīgi cilvēki nevar atļauties pilnīgi jaunu no salona. ? Pati autore citā tēmā lepni apgalvoja, ka ir ļoti labi finasiāli nodrošināta. Tik ļoti labi, ka tikai tagad dabūja auto.
Beverly Hilza @ 14.06.2023 01:08
Smieklīgi ir prasīt jaunu vai lietotu. Man uzreiz ir skaidrs, ka lietotu, jo nabadzīgi cilvēki nevar atļauties pilnīgi jaunu no salona. ? Pati autore citā tēmā lepni apgalvoja, ka ir ļoti labi finasiāli nodrošināta. Tik ļoti labi, ka tikai tagad dabūja auto.
TuunEs @ 13.06.2023 23:28Pēc nosaukuma likās, ka runa būs par zāli, kad viņu uztin, tad arī sauc par “kasjaku” ?
Starp citu man arī tā ir gadījies, braucu ārā ar aizmuguri no ļoti šauras stāvvietas un spogulis aizķēra stabu.
Tikai es atkal uz šāda veida situācijām skatos ar tādu viegluma sajūtu un pasmejos par savu stulbumu. Šaustīt sevi gan nevajadzētu.
Mani pirmie auto vispār ir pabijuši gan sētās, gan iestiguši dubļos un izvilkti ar traktoru un esmu pat lidojusi grāvī, kur es un mašīna tikām cauri ar vieglu izbīli un bez skrambiņām, par cik ielidojām kupenā ?