Sveikas. Vēlējos šoreiz uzzināt viedokli no tiem, kas jau ir studējuši šajos virzienos vai, kam ir studējuši kādi pazīstamiem, vai kam kopumā ir kāds derīgs viedoklis par šo.
Šogad plānoju uzsākt studijas, problēma ir tāda, ka līdz galam nespēju tikt galā ar studiju izvēli. Domāju par zobārstniecību vai uztura speciālistu.
Man ir ļoti svarīgi, lai pēc tam varu atrast darbu, un, protams, svarīgi, lai manā profesijā mani novērtē.
Diemžēl, manu izvēli nedaudz apgrūtina tas, ka apkārt ir dažādi viedokļi.
Jo, piemēram, cik saprotu ar uztura speciālistiem ir tā, ka tās studijas ir salīdzinoši vieglas, un arī darbs šajā profesija nav tik augstu atalgots, kopumā ir sajūta, ka arī to uztura speciālistu ir diezgan daudz. Un arī pārejie man cenšas teikt, ka būs daudz labāk iet uz zobārstniecību, jo tur lielākas iespējas gan sevi pierādīt, gan arī pelnīt. Un profesija ir daudz augstāk novērtēka un nopietnāka. Vēlos arī piebilst to, ka mācības man problēmas nesagādā. Tādēļ pastiprināta medicīna nebiedē.
Ļoti labprat uzklausītu viedokļus par uztura speciālistiem uz zobārstiem. Ko ieteiktu?!