Sveikas meitenes. Nodomāju piereģistrēties no jauna, jo vecajā kontā netieku vairāk iekšā.
Lai nu kā tas nav svarīgi, jo gribu pajautāt|painteresēties par kādu interesantu tēmu un padalīties savā nesen noslēgušajā ceļojumā, kas bija Turcijā.
Stāsts sākas ar to, ka es, mans brālēns, topošais vīrs un vienkārši laba draudzene nolēmām četratā uz divām nedēļām aizbraukt uz Stambulu un vēl pāris Turcijas skaistajām pilsētām un vietām. Bija tiešām jauks ceļojums, iepazinām interesantus cilvēkus, jauku pārīti no Itālijas un tad bija pats interesantākais. Iepazinām puisi no Horvātijas, kurš izrādās apčakarē Eiropu. Nezinu kā lai pasaka savādāk, jo puisis dzīvo viltīgu dzīvi balansējot starp robežām, kas var novest viņu (vai kādus citus) kriminālajā pasaulē. Lieta tāda, ka šis jaunais horvāts, ja viņš mums nemeloja, tad viņu sauc Dario, 26 gadi, puisis ceļo pa pasauli un vietās, kur nav kameru, kur nav naudas skeneru, lielākoties tirdziņos un tādās vietās izmanto augstas kvalitātes eiro banknotes sākot no 5 līdz pat 500 eiro papīrā. Lielākoties iedod 100 vai 200 eiro, tos bez pārbaudes cilvēks paņem, izdod reālu naudu un viņš dzīvo zaļi. Interesanti, ne? Cilvēki šādi apgroza viltojumus, kāds tiek apmānīts un ir mīnusā, bet tā tas notiek. Šis Dario manam brālēnam piedāvāja 40 100€ un 40 200€ banknotes iegādāties pa reāliem 2000€, stāstot kā un kur šo naudu ''apmazgāt'' Skan protams skaisti tu saņem 12000€ un pretī iedod tikai 2000 un tevi ir 10 tūkstoši naudas.
Es nezinu ko vēlos ar šo ierakstu panākt. Tas viss lika aizdomāties un gribētu paklausīties jūsu domas par šo visu. Vai esat Latvijā ko tādu saskārušies? Ārzemēs laikam viegli atmazgāt šādā veidā naudu, jo tiešām tur iesmērē naudu, pazūdi un pierādi, atrodi kurš kuram ko ir devis. Kaut kā neloģiski šis viss izklausās.