zobu venīri/kroņi

Reitings 68
Reģ: 26.02.2022
Sveikas! Varbūt kādai ir pieredze ar šo vai zinās ko vairāk pastāstīt. Man problēma ir tāda,ka man priekšējie 6 zobi ir diezgan sliktā stāvoklī. Priekšējiem zobiem pa vidu jau ir maziņš caurumiņš un redzu ka jau pamazām drūp viens no priekšējiem
zobiem un tas pats zobs spīd pat cauri, nav balts. Pārējiem 4 virskārta ir nonākusi augšā mazliet nost,nezinu pat kā pareizi noraksturot.
Situācija tāda, ka vairs parasts zobārsts nepalīdzēs.
Kāda ir atšķirība venīriem un kroņiem? Manā gadījumā ko vajadzētu? Un izmaksas kādas varētu būt, kopā ar visām konsultācijām utt.? Ar ko vispār sākt,kur vērsties,ko varat ieteikt?
06.06.2023 21:06 |

Reitings 808
Reģ: 28.01.2023
Ugunsmeita @ 06.06.2023 22:25
Sveika. Ja tiešām stāvoklis ir slikts, un daļa zobi ir pamatīgi bojāti- un cik saprotu ir vairāk bažas par finansiāli pusi… ieteiktu braukt uz Turciju. (Lai cik smieklīgi neliktos)
Turcijā salīdzinoši ir labas klīnikas, kas tiek galā ar visneparastākajam situācijām.?
Pirms 4 gadiem māsīcas vīrs visus zobus salika, ieskrūvēja, un salaboja par 4500€ +aviobiletes. Un tiešām bija daudz darbs jādara, jārauj, jāskrūvē, jāizveido jauni zobi..
Latvijā par šo pakalpojumu prasija vidēji 8-10k, un izpilde līdz 6men.? Turcijā 10 dienās tika pie jauna smaida.☺️
tas ir sliktākais variants no visiem, kuru var piedāvāt. Ja gribi sačakarēt sev zobus un nožīdot naudu, tad droši.
07.06.2023 13:47 |

Reitings 2665
Reģ: 20.09.2022
Ugunsmeita @ 06.06.2023 22:25
Sveika. Ja tiešām stāvoklis ir slikts, un daļa zobi ir pamatīgi bojāti- un cik saprotu ir vairāk bažas par finansiāli pusi… ieteiktu braukt uz Turciju. (Lai cik smieklīgi neliktos)
Turcijā salīdzinoši ir labas klīnikas, kas tiek galā ar visneparastākajam situācijām.?
Pirms 4 gadiem māsīcas vīrs visus zobus salika, ieskrūvēja, un salaboja par 4500€ +aviobiletes. Un tiešām bija daudz darbs jādara, jārauj, jāskrūvē, jāizveido jauni zobi..
Latvijā par šo pakalpojumu prasija vidēji 8-10k, un izpilde līdz 6men.? Turcijā 10 dienās tika pie jauna smaida.☺️

Jā, taisnība tā ir. Arī uz plastiskajām operācijām uz turieni.
07.06.2023 14:11 |

Reitings 291
Reģ: 12.07.2015
Piekrītu visiem, kas iesaka doties uz konsultāciju un tur visu noskaidrot :) Katram tie zobiņi ir citādāki, vispirms ir jāsaved kārtībā tehniski un tikai pēc tam estētiski, ar to domāju arī visus pārējos zobus, ne tikai tos, kas vizuāli traucē...
Un par Turciju - baigā laimes spēle, es tomēr ar zobiem neriskētu 😬 Padomājiet paši, kāpēc Turcijā var 10 dienās, kamēr citur tas aizņem mēnešus, neviens taču nevelk garumā prieka pēc. No sirds iesaku paskatīties tiktok video ar pieredzēm ar zobiem Turcijā, lai nesanāk, ka skopais maksā divreiz.
07.06.2023 20:14 |

Reitings 561
Reģ: 15.12.2022
Nu, man radiniecei viena zoba implants ar visu papildus nepieciešamo izmaksāja ap 2 tūkstošiem 😀
07.06.2023 20:42 |

Reitings 1809
Reģ: 17.03.2022
Man kolēģe ielika 2 implantus.Pa lielam implanti/kroņi būtu mazākais par ko satraukties,jo cenu amplitūda ir skaidra,taču kas pirms tam būs vēl jāizdara un cik tas maksās - to varēs pateikt tikai konsultācijā. Man kolēģe teica,ka gadu gāja un saveda zobus kārtībā,lai varētu tos divus implantus ielikt + viņai vēl vajadzēja granulas žokļa kaulā lai to implantu vispār ieliktu. Process ilgs... Un zobiem ir jābūt kārībā, ja pēc jauno zobu iegūsanas nevēlies ātri vien nonākt atpakaļ zobārsta kabinetā.
07.06.2023 22:17 |

Reitings 4035
Reģ: 12.07.2021
Nu es varu ieteikt savu zobārsti CityDental klīnikā-pirmajā vizītē konsultācija stundu, izmeklējumi, ja tādi nepieciešami, ārstēšanas plāns un aptuvenās izmaksas. Tagad esmu tikusi pie ļooooti skaistiem keramikas kroņiem. Cenas tur ir patiešāms saprātīgas.
08.06.2023 09:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits