vieniga vieta kur man turas ļoti labi- lashviiLucida @ 06.06.2023 12:58Sveikas! Iesakiet, lūdzu, skropstu pieaudzēšanas meistari, kas var uztaisīt skaistas 2D skropstiņas, kas ilgi turēsies. Diemžēl mana meistare būs atvaļinājumā, tāpēc nav ne jausmas, kur lai iet. Vienu reizi šādi noriskēju, it kā gan ig bija liels sekotāju skaits, gan atsauksmes bija labas, tomēr ieguvu tādu rezultātu, ka kauns bija staigāt, turklāt, skropstām krītot ārā, varēja redzēt, ka bieži divi skropstu pušķīši bija salipuši, līdz ar to krita ārā kopā.
Nezinamaameicha @ 06.06.2023 13:30vieniga vieta kur man turas ļoti labi- lashvii
es tur taisu klasiku. Nevis extra volume 😀 Takā tavs komentàrs bija nevietāMerilda @ 06.06.2023 15:41Ātri iemetu aci lashvii, ja kāda joprojām sev izvēlas tādas skropstas, tad Jums uz Kiviču diskusiju - bezgaumības kalngals. Iečeko IG _foxx_lashes_ un riga.lashes.academy
Daudzas joprojām izvēlas izskatīties kā klauni. Birstes uz acīm, tās trakās uzacis, garie nagu kapļi. Zināmās aprindās tas laikam skaistuma etalons. Jo zemāks izglītības līmenis, jo garāki nagi.Merilda @ 06.06.2023 15:41Ātri iemetu aci lashvii, ja kāda joprojām sev izvēlas tādas skropstas, tad Jums uz Kiviču diskusiju - bezgaumības kalngals. Iečeko IG _foxx_lashes_ un riga.lashes.academy