Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kur ir normālie vīrieši?

Reitings 312
Reģ: 24.04.2020
Sveikas!
Pēdējā laikā man ir sācis interesēt jautājums, par to, kur ir sastopami "normālie" vīrieši? Tie, kas, manuprāt, kvalificējas kā normāli, protams, izriet arī no manām vērtībām un īpašībām. Tas, ko es vēlētos redzēt vīrietī:
-intelekts - tā kā es pati esmu izglītota un uz sevis attīstību vērsta, pirmkārt, jau vēlētos vīrietī redzēt to pašu, lai vispār mums būtu par ko runāt un dzīvē būtu, tā teikt, "uz viena viļņa". Tas ne vienmēr nozīmē konkrētu izglītības līmeni, bet skaidrs, ka tādi, kuriem nav vismaz vidējās izglītības jau uzreiz atkrīt;
-izskats un fiziskais spēks - pati ļoti rūpējos par savu izskatu, veselību un fizisko stāvokli, tādēļ sagaidu vīrietī to pašu, jo tas arī norāda uz apņēmību, piemēram, regulāru sporta nodarbību apmeklēšana. Nu neinteresē mani, piedodiet, skalu vāveres vai dad bods. Un, protams, vēlamā gadījumā sagaidītu, ka vīrietis ir par mani fiziski spējīgāks un labs treniņu kompanjons, bet uz tā rēķina netaisos pazemināt savu fizisko varēšanu; :)
- atalgojums - protams, šis nav noteicošais faktors, bet vīrietim ir jāmāk pelnīt nauda vismaz virs minimālās alagas valstī. Protams, es nevēlētos dzīvot uz cita cilvēka naudas, jo pati ļoti labi pelnu, bet, manuprāt, ja vīrietis ar izglītību pelna minimālo algu, kaut kas nav kārtībā;
-tāds, kurš nebēg no saistībām un var uzņemties atbildību - domāju, ka šeit komentārus nevajag;
-protams, bez kaitīgiem ieradumiem, jo pati ne smēķēju, ne lietoju alkoholu nenormālos daudzumos, ne ko citu.
Turpinājums komentārā...
05.06.2023 10:45 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
Lovisa @ 10.06.2023 09:25
Beverly Hilzai tiešām tipiska nabago domāšana. Nauda ir slikta, bagātie ir slikti, godīgi cilvēki nevar neko iekrāt, bla bla bla. Silti iesaku Tev pamainīt domāšanu un attieksmi pret naudu, citādi visu mūžu tā arī nodzīvosi knapinoties no algas līdz algai.
Jebkuram saprātīgam cilvēkam ir iekrājumi un jebkurš, ja vien grib un kaut nedaudz prot rīkoties ar naudu, var sakrāt vismaz pāris tūkstošus uz konta. Nav jāpelna tūkstoši, lai to izdarītu un nav jāknapinās un sevi jāierobežo.
Es katru mēnesi uz krājkonta uzlieku kaut kādu summu un nav tā, ka tāpēc man sev kaut kas jāaizliedz. Es veikalā uz cenām neskatos, pērku, ko man gribās, protams, izvērtējot, vai man tiešām to vajag, braucu ceļojumos un, ja jāpērk kāds lielāks pirkums, tad nopērku uzreiz, nav jākrāj mēnešiem ilgi. Nekad neko neesmu pirkusi kaut kādos līzingos vai ņēmusi kredītus, pat mašīnu pērkam uzreiz, ne gluži pašu jaunāko modeli, bet tādu, ko varam atļauties.

Es veikalā uz cenām neskatos, pērku, ko man gribās

Lielība naudu nemaksā, rakstītais ir maz ticams, ka tu vispār neskaties uz cenām! Jautājums, vai tu neskaties uz sieriņa "kārums",cenām kuri maksa 0.35 -0.49 centi jeb tu pērkot lielās preces - mikroviļņu krāsns, leduskapis un cita tehnika arī neskaties uz cenu? Tam. Es neticu!
Tu te smējies par nabago domāšanu, bet vai tev ir bagāto domāšanas piemēri! Lūdzu norādi sākot no kādiem ienākumiem, sākās "bāgātnieču domāšana"
Lovisa - Varbūt tev produktus ved radinieki no laukiem? Varbūt tu pati dzīvo no omes kartupeļiem un gaļas!?😄Varbūt tu tikai daļēji pėrc pārtiku, un dzīvo no nocenotajiem maximas produktiem! Lovisa -apgalvo, ka neskatās uz cenām! Jo viņai varbūt 100% nav jāpērk produkti.
11.06.2023 22:12 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Beverly Hilza, es redzu, ka Tu vispār nesaproti, par ko es runāju. Un izskatās, ka Tu vispār negribi, lai Tev būtu nauda. Tad man tiešām žēl, bet nevajag tāpēc ienīst tos, kam nauda ir.
11.06.2023 23:02 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
Lovisa @ 11.06.2023 23:02
Beverly Hilza, es redzu, ka Tu vispār nesaproti, par ko es runāju. Un izskatās, ka Tu vispār negribi, lai Tev būtu nauda. Tad man tiešām žēl, bet nevajag tāpēc ienīst tos, kam nauda ir.

Es ļoti labi saprotu, bet tavā gadījumā gudri di*st nav malku cirst! Skaidrs, tātad tu ienīsti bagātniekus, no augstām aprindām, tādi kuri ir krietni naudīgāki par tevi👍. 😀
12.06.2023 00:19 |

Reitings 555
Reģ: 07.04.2022
Chikitita @ 09.06.2023 20:37
Neaizmirsīsim ka vīriešiem arī ir prasības, reizēm pilnīgi nepamatotas, pats ir caurkritis, knapi pelna, īrē kādu pusūķi un no pārmērīgas ēšanas uzresnējis, bet grib skaistu, pelnošu, slaidu!!!.
Bet ir arī normālie kuriem prasības nav tik augstas. Lieta tāda ka daudzi jau attiecibas izveido 20 līdz 30 gados, tad visi ir normāli, tad vīrieši apsteidz sava smukumā sievietes, kuras nezin kāpēc laulībā palaižās (bieži redzu uz ielas simpātisks vīrietis bet sieviete ar lieko svaru, tantīte), un viņi savienības vārdā dzīvo kopā bet meklē daudzi pa kreisi, reiz pieregistrejamies gribu.lv sludinajumos, joka pēc, man dažās dienās bija apm 200 vēstuļes, jāieiet tajā epastā varbūt turpinājuši vēl sūtīt ?, lielākā daļa preceti meklē izklaidi, patstāvīgu mīļāko, sūta foto. Statistika būtu graujoša. Ja neticat, pamēģinat, neliku istu foto, gana dabīgu, glītu kur neredz seju.

Es arī šo esmu pamanījusi, ka laulībā visbiežāk tieši sieviete ir tā, kas palaižas izskatā. Vakardien kārtējo reizi tam biju lieciniece. Laukumiņā tētis šūpo bērnu, tāds gana izskatīgs, stilīgs. Pēc minūtēm 10 atnāk sieva - resna, apspīlēti legingi, kur visus nesmukumus redz un ar burgeru rokās, gāzēto līdzi. 😁 Es vēl tā padomāju, ko viņš viņā tādu atrada, vai tiešām ar savu izskatu nevarēja sameklēt fifīgāku un veselīgāku miesās? Bet ej nu sazin, varbūt no sākuma viņa bija kā autore mis perfektā, bet nolaida sevi.
12.06.2023 11:04 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
sinddyy @ 12.06.2023 11:04

Es arī šo esmu pamanījusi, ka laulībā visbiežāk tieši sieviete ir tā, kas palaižas izskatā. Vakardien kārtējo reizi tam biju lieciniece. Laukumiņā tētis šūpo bērnu, tāds gana izskatīgs, stilīgs. Pēc minūtēm 10 atnāk sieva - resna, apspīlēti legingi, kur visus nesmukumus redz un ar burgeru rokās, gāzēto līdzi. ? Es vēl tā padomāju, ko viņš viņā tādu atrada, vai tiešām ar savu izskatu nevarēja sameklēt fifīgāku un veselīgāku miesās? Bet ej nu sazin, varbūt no sākuma viņa bija kā autore mis perfektā, bet nolaida sevi.

Varēji uztaujāt tam smukimiņam, tieši cik ļoti ikdienā viņš piedalās bērna/-u audzināšanā. Visas mammas būtu dikti fifīgas, ja varētu aiziet pačutāt kad grib, sataisīt matus kad vēlas un nebūtu blakus bērns, kas prasa 100% tavu uzmanību.
12.06.2023 11:36 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
sinddyy @ 12.06.2023 11:04

Es arī šo esmu pamanījusi, ka laulībā visbiežāk tieši sieviete ir tā, kas palaižas izskatā. Vakardien kārtējo reizi tam biju lieciniece. Laukumiņā tētis šūpo bērnu, tāds gana izskatīgs, stilīgs. Pēc minūtēm 10 atnāk sieva - resna, apspīlēti legingi, kur visus nesmukumus redz un ar burgeru rokās, gāzēto līdzi. ? Es vēl tā padomāju, ko viņš viņā tādu atrada, vai tiešām ar savu izskatu nevarēja sameklēt fifīgāku un veselīgāku miesās? Bet ej nu sazin, varbūt no sākuma viņa bija kā autore mis perfektā, bet nolaida sevi.

Nez cik viņš pats būtu fifīgs pēc 9 mēn un dzemdībām, negulētām naktīm un sāpošām krūtīm
12.06.2023 12:11 |

Reitings 555
Tās mammas, kuras grib, tās arī atrod laiku sava koptuma uzturēšanai. Nav gluži tā, ka bērns nekad neguļ, pareizi? Nevajag attaisnot savu nevīžību ar laika trūkumu bērna/u dēļ. Laiku atrast var visam, ja to vēlās.
12.06.2023 15:57 |

Patīk
Reitings 11059
sinddyy @ 12.06.2023 15:57
Tās mammas, kuras grib, tās arī atrod laiku sava koptuma uzturēšanai. Nav gluži tā, ka bērns nekad neguļ, pareizi? Nevajag attaisnot savu nevīžību ar laika trūkumu bērna/u dēļ. Laiku atrast var visam, ja to vēlās.

Protams, bet nenoliedzami vieglāk sevi uzturēt formā būs vīrietim, kurš iet uz darbu, nekā sievietei, kas visu dienu (un varbūt arī vakaru) auklē sīci. + kurai ir sačakarēts augums pēc grūtniecības.
Tas nav ok attiecību modelis, manuprāt, bet realitāte tāda bieži ir.
12.06.2023 16:05 |

Reitings 555
Lula @ 12.06.2023 16:05

Protams, bet nenoliedzami vieglāk sevi uzturēt formā būs vīrietim, kurš iet uz darbu, nekā sievietei, kas visu dienu (un varbūt arī vakaru) auklē sīci. + kurai ir sačakarēts augums pēc grūtniecības.
Tas nav ok attiecību modelis, manuprāt, bet realitāte tāda bieži ir.

Situācijas dažādas mēdz būt, protams, grūtāk būs tām, kurām ir dvīņi vai vairāki bērni ar nelielu vecuma starpību. Bet, ja runājam par 1 bērna mammām, tad tur ļoti labi var redzēt, kuras ir tās mammas, kuras cenšās uzspēt visu, arī sevi uzturēt koptu, un tādas, kuras pat ar 1 bērnu uzskata, ka viņām nav laika. Lai gan laiks ir. Visi mazi bērni guļ diendusas un lielāki bērni pilnīgi noteikti dabū ikdienā paskatīt arī kādu multeni un prot kaut cik paspēlēt paši. Tāpēc tādu mazu brīvbrīžu tai mammai salasās daudz, lai pagūtu gan kafiju padzert, gan matus nomazgāt vai frizūru lieku reizi piekārtot.
12.06.2023 16:11 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022

Uzprasi mammām ko viņas dara, kamēr bērns guļ. ;)
12.06.2023 16:14 |

Patīk
Reitings 11059
sinddyy @ 12.06.2023 16:11

Situācijas dažādas mēdz būt, protams, grūtāk būs tām, kurām ir dvīņi vai vairāki bērni ar nelielu vecuma starpību. Bet, ja runājam par 1 bērna mammām, tad tur ļoti labi var redzēt, kuras ir tās mammas, kuras cenšās uzspēt visu, arī sevi uzturēt koptu, un tādas, kuras pat ar 1 bērnu uzskata, ka viņām nav laika. Lai gan laiks ir. Visi mazi bērni guļ diendusas un lielāki bērni pilnīgi noteikti dabū ikdienā paskatīt arī kādu multeni un prot kaut cik paspēlēt paši. Tāpēc tādu mazu brīvbrīžu tai mammai salasās daudz, lai pagūtu gan kafiju padzert, gan matus nomazgāt vai frizūru lieku reizi piekārtot.

Tas gan, man arī paziņu lokā ir tādas, kam ļoti patīk uzsvērt, ka nekam nekad nav laika, patīk būt nabadzītei, arī slinkot. Var būt arī šādi.
12.06.2023 16:16 |

Reitings 25892
Reģ: 18.08.2022

Šim piekrītu,es pēc berna dzimšanas nogaidīju 6 nedeljas ,lai visas šuves sadzītu un uzreiz pierakstijos gym,lai nomestu ,to kas grūtniecibas laikā bija pienācis klāt,pēc 3 mēnešiem jau biju formā!
Pa kuru laiku gāju uz Gym? Draugam skaidri pateicu ,man vajag laiku sev ,lai savestu sevi kārtībā,pēc darba vinš pieskatīja bernu un es gāju uz sporta zāli!
Nav mammai jabut ar mazo 24/7 tēti arī var pieskatīt mazos!
12.06.2023 17:03 |

Reitings 347
Reģ: 10.04.2018
Flamigo @ 05.06.2023 10:46
... turpinājums. Šīs ir galvenās lietas, ko vēlētos redzēt savā vīrietī, bet problēma tāda, ka lai arī esmu savos vidējos 20, nav dzīvē sanācis tādus daudz sastapt. Ja ir, tad pārsvarā viņi jau ir aizņemti vai arī tie, kas mums ir vairums Latvijā ir vai nu alkoholiķi, ja ir gudrs un izglītots - nolaidis savu ārējo izskatu (kā visbiežāk akadēmiskajā vidē, kurā apgrozos), ja iet uz zāli (vismaz tajā, kur es eju), tad ir narciss, kas spogulī redz tikai sevi ar caļa smadzenēm vai arī mūsdienu sievieš-vīrieši, kas mani galīgi neinteresē.
Tā vien liekas, ka normālie vīrieši kā suga mums Latvijā izzūd, jo reāli savā ikdienā es tādus redzu ļooti reti. Ja tādi ir, kur jūs vispār viņus atrodat? Iespējams, mani kritēriji ir par augstu, bet tas ir tikai tāpēc, ka es vīrietī meklēju to pašu, kas ir arī manī, un es netaisos samazināt savus kritērijus, lai arī zinu, ka, paliekot vecākai, manas izredzes atrast tādu normālu vīrieti zūd, bet tad jau labāk dzīvoju viena ar sevi harmonijā, nekā ar cilvēku, ar kuru ikdienā mums nesaskan ne intereses, ne vērtības. Tāpat es arī netaisos speciāli "meklēties" pa iepazīšanās portāliem, jo tos neatbalstu kā tādus, man liekas, ka tie ir būvēti uz ļoti primitīvas bāzes - cilvēku vēlmes pēc dzīvnieciskas vairošanās. Ja nu gadīsies tā, ka palieku tomēr viena dzīvē, bērniņu gan gribētos, bet to es vai nu adoptētu, vai veiktu mākslīgo apaugļošanu, jo mūsdienās pie bērna var tikt arī pie vīrieša. ;)
Padalieties, kā ir Jums ar vērtībām vīriešos? Ja esat atradušas normālu vīrieti, tad kur?

"kā visbiežāk akadēmiskajā vidē, kurā apgrozos"

Tu par RTU vai LU datoriķiem runā?
"un es netaisos samazināt savus kritērijus, lai arī zinu, ka, paliekot vecākai, manas izredzes atrast tādu normālu vīrieti zūd, bet tad jau labāk dzīvoju viena ar sevi harmonijā"

Veiksmi. Varēsi drīz vien pievienoties Bumble kaķu tantu un vīna tantu saimei.

Kāpēc jaizvirza tādi kritēriji, ja visticamāk pati arī esi neglīta paskatā? Esmu bijis 'akadēmiskajā vidē', un tur sievietes ir izskatā vērtējamas no 4/10 un 5/10. Visas ir resnas, ar dubultzodiem, aptetovētas, sejas nokrautas ar makeup kaudzēm.
Sievietes ar labu izskatu vispār neiet mācīties augstskolā. Viņām dzīvē iet viegli uz easy-mode, jo ir veči kas zina ko grib, tad viņas izmeklē agrīna vecumā un uztur par savu lielo naudu. Tad šīs labi izskatīgās sievietes var atļauties nekad mūžā ne strādāt ne domāt par izglītību, tāpēc viņas arī te šajā forumā negaudo ar gadiem..
23.08.2023 22:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits