Kur ir normālie vīrieši?

Reitings 312
Reģ: 24.04.2020
Sveikas!
Pēdējā laikā man ir sācis interesēt jautājums, par to, kur ir sastopami "normālie" vīrieši? Tie, kas, manuprāt, kvalificējas kā normāli, protams, izriet arī no manām vērtībām un īpašībām. Tas, ko es vēlētos redzēt vīrietī:
-intelekts - tā kā es pati esmu izglītota un uz sevis attīstību vērsta, pirmkārt, jau vēlētos vīrietī redzēt to pašu, lai vispār mums būtu par ko runāt un dzīvē būtu, tā teikt, "uz viena viļņa". Tas ne vienmēr nozīmē konkrētu izglītības līmeni, bet skaidrs, ka tādi, kuriem nav vismaz vidējās izglītības jau uzreiz atkrīt;
-izskats un fiziskais spēks - pati ļoti rūpējos par savu izskatu, veselību un fizisko stāvokli, tādēļ sagaidu vīrietī to pašu, jo tas arī norāda uz apņēmību, piemēram, regulāru sporta nodarbību apmeklēšana. Nu neinteresē mani, piedodiet, skalu vāveres vai dad bods. Un, protams, vēlamā gadījumā sagaidītu, ka vīrietis ir par mani fiziski spējīgāks un labs treniņu kompanjons, bet uz tā rēķina netaisos pazemināt savu fizisko varēšanu; :)
- atalgojums - protams, šis nav noteicošais faktors, bet vīrietim ir jāmāk pelnīt nauda vismaz virs minimālās alagas valstī. Protams, es nevēlētos dzīvot uz cita cilvēka naudas, jo pati ļoti labi pelnu, bet, manuprāt, ja vīrietis ar izglītību pelna minimālo algu, kaut kas nav kārtībā;
-tāds, kurš nebēg no saistībām un var uzņemties atbildību - domāju, ka šeit komentārus nevajag;
-protams, bez kaitīgiem ieradumiem, jo pati ne smēķēju, ne lietoju alkoholu nenormālos daudzumos, ne ko citu.
Turpinājums komentārā...
05.06.2023 10:45 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Annija35 @ 05.06.2023 22:08
Tas,ka sievietei(autorei) ir sapratne,kādu vīrieti viņa vēlas sev blakus,ir pilnīgi normāli. Vismaz neveidos attiecības ar kuru katru,tikai lai kāds būtu blakus.
Bet,man šķiet,ka autore sevi pārāk ierobežo,tik kritiski vērtējot vīriešus. Vajag vairāk brīvāk ļauties dzīves iespējām,iepazīt vīriešus vairāk un tad arī redzēsi,ka ir daudz foršu vīriešu ?

Piekrītu. Varbūt tas džeks no sporta zāles, kurš taisa selfijus, patiesībā nobildējas pats priekš sevis, pārbauda progresu. Vai arī puisis akdēmiķis zem krekla ir hot hot. :D Jācenšas mazliet atkāpties no saviem aizpriedumiem.
05.06.2023 23:01 |

Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
Tik daudz pretrunu.
No vienas puses attiecības īsti nemaz nevēlies, bet tēmu par vīriešiem taisi.
No vienas puses saki, ka iepazīšanās portāli būvēti uz ļoti primitīvas bāzes, bet no otras puses atzīsti, ka "cilvēks tomēr arī ir daļa no dabas un šie dzīvnieciskie instinkti - sievietei izvēlēties pēc iespējas labāko partneri arī ir palikuši."
No vienas puses "vīrietis nedrīkt būt arī stereotipisks", bet pašai ntie stereotipi.
05.06.2023 23:14 |

Reitings 69
Reģ: 18.03.2023
Nelasīju komentārus, izņemot autores rakstīto. Manuprāt, pārstāj tik daudz analizēt un negatīvi skatīties uz večiem. Esi atvērta attiecībām, ar pozitīvāku skatu paveries uz potenciālā partnera atrašanu, un tev beidzot izdosies.
Uzskatu, ka esi kaut kādā veidā nobloķējusi savu veiksmi, ja jau Latvijas vīrieši ir tik norakstāmi. Manuprāt, Latvijas vīriešiem nav ne vainas. Ok, kādam ir arī vēderiņš, un sporta zāles vietā izvēlas spēlēt golfu. Bet vai tāpēc sliktāks kandidāts? Izklausās, ka mēģināji sevi aprakstīt kā ideālu būtni, bet tavs pašrakstojums, iespējams, daudziem vīriešiem vispār nešķiet nekas tāds, kura dēļ tev būtu jāglauda sava spalva . Es personīgi savu draugu un paziņu, un kolēģu lokā redzu normālus vīriešus, protams, ideāls neviens mēs neesam. Lai tev viss izdodas! 😚
06.06.2023 02:53 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
padomājuši, kāpēc jüs stundām sēžat sieviešu forumos

Manuprāt, nevienam no dzimumiem nav labi pārāk ilgi, stundām ilgi aizvietot savus hobijus ar forumu, neatkarīgi no dzimuma.👍🏼
06.06.2023 03:26 |

Reitings 1318
Ir, ir tādi vīrieši, bet kā likums - jau aizņemti
Nu un ka aizņemti, varbūt pēc gada, pieciem atbrīvosies no saistībām un būs brīvi pieejami.
06.06.2023 03:29 |

Reitings 1318
Tad labāk lai vīrietim,piemēram dzīvojot pilsētā,nav auto,bet viņš ir strādīgs,mērķtiecīgs,sirsnīgs,nelieto pārmerīgi

Es pazīstu šādu vīrieti, kuram nav auto, dzīvo pilsētā, uzskata ka auto nemaz nav vajadzīgs, bet ir visas pārējās nosauktās labās ipašības. Un tomēr ir arī tarakāni galvā.
Vaitad pilsetā dzīvojot obligāti ir vajadzīgs auto? Bez tā nevar iztikt? Manuprāt, laukos ir vairāk vajadzīgs tas auto!
06.06.2023 03:34 |

Reitings 1318
Šie saucamie normālie vīrieši,daži mēdz būt ar tādiem zemūdens akmeņiem,ka ne viņa,izskats,izglītība vai nauda nav tā vērta

Kādi ir tie biežāk sastopamie zemudens akmeņi, kas gremdē??
06.06.2023 03:36 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
boom95 @ 05.06.2023 20:47
Šie saucamie normālie vīrieši,daži mēdz būt ar tādiem zemūdens akmeņiem,ka ne viņa,izskats,izglītība vai nauda nav tā vērta.
Dzīve paiet pavadot ar tādiem kuriem ir viss ko tu nosauci,bet piemēram lielas atkarības.
Un tad sievietes paliek, jo tak stereotipiski ideāls,nekas,ka pašas ir nelaimīgas.
Tad labāk lai vīrietim,piemēram dzīvojot pilsētā,nav auto,bet viņš ir strādīgs,mērķtiecīgs,sirsnīgs,nelieto pārmerīgi,jo tad to sīkumiņu,jūs kopā sasniegsiet. Kā komanda.
Tas tā,kā piemērs.
Ne viss ir zelts,kas spīd.
Patiešām.

Māksla ir saprast, ka visiem ir savi mīnusi un ieejot attiecībās padomāt, vai ar to spēsi sadzīvot. Nav perfekto cilvēku.
06.06.2023 06:55 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Kopumā piekrītu, ka prasības nav nekāds kosmoss (piemēram, vidējā izglītība un pelnīt virs minimālās 😄), bet autores izteiksmes stils ir ļoti kaitinošs. Prasības pret izskatu ir augstākas par vidējo, varbūt pati tik salda konča nemaz neesi, kā esi iedomājusies. Smukajām parasti ir daudz visādu opciju. Manā bijušajā darbavietā lielākā daļa vīriešu atbilst kritērijiem, un tas ir ofiss uz 200+ cilvēkiem, vismaz pāris desmiti tādu brīvu vīriešu savāktos. Jāpaplašina savs paziņu loks un jāpārdomā tas izskata punkts, ja tiešām apkārt tukšums, varbūt jāpiedomā vairāk pie sava izskata.
06.06.2023 09:07 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
Es arī piekrītu, ka tās prasības nav ļoti augstas, drīzāk autore vēlas noteikta veida vīrieti. Sportisku, izglītotu, inteliģentu vīriešu, kuri nav alkoholiķi un pelna vairāk par minimālo algu, ir pat ļoti daudz.
Nepiekrītu meitenēm, kas raksta, ka tādi ir kaut kāds izņēmums, vai ka tādi visi ir aizņemti.
Piemēram, no n-tajiem vīriešiem, kurus sastopu, brīvajā laikā piedaloties sporta sacensībās, prasībām atbilst kādi 95%. No tās vīriešu jūras vienmēr atradīsies arī pa kādam brīvam. Starp citu, praktiski neviens no viņiem nesmēķē.
Iespējams autorei pašai kaut kas ir jāmaina savā socializācijā.
Vēl var pamanīt, ka autore ir dikti ieciklējusies uz negatīvajiem piemēriem- visur pamana tieši tos vīriešus, kuros ir kaut kas viņai nepieņemams.
06.06.2023 09:24 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Es pat atbilstu prasībām gandrīz :D :D
06.06.2023 09:46 |

Patīk
Reitings 11059
Beverly Hilza @ 06.06.2023 03:36

Kādi ir tie biežāk sastopamie zemudens akmeņi, kas gremdē??

Tieksme kontrolēt, greizsirdība, grūti būt monogāmam, slikti kontrolē dusmas, citas atkarības, izņemot alko un smēķēšanu, man paturpināt? 😅😅
Pareizajos džekos viss kas var slēpties, neviens nav perfekts.
06.06.2023 09:49 |

Patīk
Reitings 11059
Aldis30 @ 06.06.2023 09:46
Es pat atbilstu prasībām gandrīz :D :D

Kas pietrūkst līdz 100% atbilstībai? 😄
06.06.2023 09:49 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Lula @ 06.06.2023 09:49

Kas pietrūkst līdz 100% atbilstībai? ?

Es minētu ka monogāmija. 😃
06.06.2023 10:23 |

Reitings 430
Reģ: 22.07.2021
.Eksperte. @ 06.06.2023 10:23

Es minētu ka monogāmija. ?

Es minētu, ka bēg no saistībām un nav vidējās izglītības (jo mans minējums, ka viņš te iepriekš bija ar niku Redpill). Ā, un vēl viņam nepatīk, ka sievietei ir karjera un viņa grib vienlīdzīgi dalīt mājas darbus (tā esot pravu kačāšana). Nu pavisam nedaudz līdz 100% 😁
06.06.2023 10:48 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
Aldis jau citās tēmās ir atzinis, ka viņš meklē tikai seksu, viņam tas mēdz būt arī ar vīriešiem, viņš negrib kopdzīvi un bērnus, un viņa vienīgā kvalitāte ir augums virs 190 cm.
Manā ieskatā pat tā nav būtiska kvalitāte, bet, iespējams, kādas citas acīs tā ir.
06.06.2023 12:52 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Atmetiet kaut kādus iedomātus standartus. Un nenorakstiet cilvēku tikai tāpēc, ka viņam nav augstākā izglītība, vai nav pāris desmiti tūkstošu kontā. Ko dos tas, ja ir tā augstākā izglītība, bet ir kretīns savā raksturā? Vai arī tie tūkstoši kontā, ja ir skops?
Neviens nav ideāls. Nesen satiku vīrieti, kuram ir gandrīz visas man svarīgās kvalitātes un plusi, bet viņam nav augstākā izglītība, kas man ilgu laiku bija, ja ne teiksim svarīgi, tad vismaz daudzi izkrita caur šo sietu. Bet viņš ir fantastisks cilvēks, džentlemenis, pozitīvs cilvēks pa dzīvi.
Acis un ausis vaļā un nenorakstīt cilvēku, tikai tāpēc, ka viņam kaut kas trūkst.
08.06.2023 17:08 |

Reitings 1318
Vai arī tie tūkstoši kontā, ja ir skops?

Tie, kam ir vairāki tūkstoši kontā ir skopi gan uz sevi, gan uz citiem, tādēļ tas ir viens no iemesliem, kādēļ ir sakrāts tik daudz.šeit neieiet runa par mantojumu dabušanu, bet par realu krāšanu, katru nedeļu, menesi,lai tiktu pie iespaidīgiem skaitļiem kontā
08.06.2023 18:52 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
MartaElza @ 08.06.2023 17:08
Atmetiet kaut kādus iedomātus standartus. Un nenorakstiet cilvēku tikai tāpēc, ka viņam nav augstākā izglītība, vai nav pāris desmiti tūkstošu kontā. Ko dos tas, ja ir tā augstākā izglītība, bet ir kretīns savā raksturā? Vai arī tie tūkstoši kontā, ja ir skops?
Neviens nav ideāls. Nesen satiku vīrieti, kuram ir gandrīz visas man svarīgās kvalitātes un plusi, bet viņam nav augstākā izglītība, kas man ilgu laiku bija, ja ne teiksim svarīgi, tad vismaz daudzi izkrita caur šo sietu. Bet viņš ir fantastisks cilvēks, džentlemenis, pozitīvs cilvēks pa dzīvi.
Acis un ausis vaļā un nenorakstīt cilvēku, tikai tāpēc, ka viņam kaut kas trūkst.
Jā, tāpēc nevajag mani norakstīt uzreiz. :D :)
08.06.2023 19:12 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Beverly Hilza @ 08.06.2023 18:52

Tie, kam ir vairāki tūkstoši kontā ir skopi gan uz sevi, gan uz citiem, tādēļ tas ir viens no iemesliem, kādēļ ir sakrāts tik daudz.šeit neieiet runa par mantojumu dabušanu, bet par realu krāšanu, katru nedeļu, menesi,lai tiktu pie iespaidīgiem skaitļiem kontā

Nevajag visus bāzt vienā maisā,visi nav un nebūs vienādi.
08.06.2023 19:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits