Kur ir normālie vīrieši?

Reitings 312
Reģ: 24.04.2020
Sveikas!
Pēdējā laikā man ir sācis interesēt jautājums, par to, kur ir sastopami "normālie" vīrieši? Tie, kas, manuprāt, kvalificējas kā normāli, protams, izriet arī no manām vērtībām un īpašībām. Tas, ko es vēlētos redzēt vīrietī:
-intelekts - tā kā es pati esmu izglītota un uz sevis attīstību vērsta, pirmkārt, jau vēlētos vīrietī redzēt to pašu, lai vispār mums būtu par ko runāt un dzīvē būtu, tā teikt, "uz viena viļņa". Tas ne vienmēr nozīmē konkrētu izglītības līmeni, bet skaidrs, ka tādi, kuriem nav vismaz vidējās izglītības jau uzreiz atkrīt;
-izskats un fiziskais spēks - pati ļoti rūpējos par savu izskatu, veselību un fizisko stāvokli, tādēļ sagaidu vīrietī to pašu, jo tas arī norāda uz apņēmību, piemēram, regulāru sporta nodarbību apmeklēšana. Nu neinteresē mani, piedodiet, skalu vāveres vai dad bods. Un, protams, vēlamā gadījumā sagaidītu, ka vīrietis ir par mani fiziski spējīgāks un labs treniņu kompanjons, bet uz tā rēķina netaisos pazemināt savu fizisko varēšanu; :)
- atalgojums - protams, šis nav noteicošais faktors, bet vīrietim ir jāmāk pelnīt nauda vismaz virs minimālās alagas valstī. Protams, es nevēlētos dzīvot uz cita cilvēka naudas, jo pati ļoti labi pelnu, bet, manuprāt, ja vīrietis ar izglītību pelna minimālo algu, kaut kas nav kārtībā;
-tāds, kurš nebēg no saistībām un var uzņemties atbildību - domāju, ka šeit komentārus nevajag;
-protams, bez kaitīgiem ieradumiem, jo pati ne smēķēju, ne lietoju alkoholu nenormālos daudzumos, ne ko citu.
Turpinājums komentārā...
05.06.2023 10:45 |

Reitings 430
Reģ: 22.07.2021
Jūs te paši pārspīlējāt autores prasības, lai atkal varētu cepties par top vīriešiem un karjeristēm. Visi reddit murgi drīz jau būs pārnesti uz šejieni. 😀
Autores prasība bija, lai vīrietis pelnītu vairāk par minimālo algu un būtu kaut cik uz attīstību vērsts. Diez vai tas nozīmē top vīrieti vai vispār tādu vīrieti, kurš spētu tā apgādāt ģimeni, lai sieviete varētu nenodzīt sevi darbā. Uzziņai - mininālā alga šobrīd ir 620 euro uz papīra. 😁 Drīzāk nereālistiskas ekspektācijas būtu tad, ja autorei kā prasība būtu jūsu aprakstītais ideālais variants ar turīgu vīrieti, kur sieviete var "vienkārši būt", un darīt to, kas viņai patīk.
Ja vairāk par tēmu, tad šādam autores aprakstam atbilst n-tie vīrieši, nezinu, kur ir problēma. Iespējams, autorei sociālais loks ne visai labs izveidojies. Vēl variants, ka autore jauc normālu vīriešu esamību kā tādu ar simpātiju rašanos. Paskaidrojot sīkāk - tas, ka es redzu šādus labus vīriešus apkārt, uzreiz nenozīmē, ka man ar viņiem būs "ķīmija", lai kaut ko veidotu.
05.06.2023 18:25 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
Malibu Steisija @ 05.06.2023 17:39

Taisnība gan. Ja ir vēlmes atrast cilvēku ar kopīgām interesēm, tad turpat tajās interesēs arī jāmeklē. Interesē dejas - jādodas uz nodarbībām. Interesē telpaugi - stāvi apjukusi depo dārza nodaļā (jokoju).
Daudz kopīgas intereses vispār ir grūti atrodama lieta. Viena interese var būt kopīga, bet ar laiku pāriem tās pārējās intereses veselīgi samiksējas un veidojas kopīgs burbulis. Man arī bija lietas par kurām neinteresējos un nemaz nedomāju pirms iepazinos ar savu draugu, tagad tie ir arī mani hobiji. Un viņš ir pārķēris arī lietas no manis.
Man tieši šķiet, ka ja viss sakrīt, ir garlaicīgi un tad sēžat runājot par vienu un to pašu visu laiku.
Es tev piekrītu,savu intrešu loku arī var tiri labi paplašināt.Man starpcitu ir vīrs ,tevis pieminētais bembists, skrūvētājs.🙂 Es varu vienlaicīgi apspriest sieviešu kompānijā meitenīgas lietas,un pagriezties jau piedaloties sarunās par driftiem,,motora skaņām un kurš bembis ar lielāku uzrāvienu😁vienlaicigi saņemt ziedus un domāt kā eļļu no rokām nomazgāt.Puikām mācit burtus un klausīties pa ceļam un brinities,kā pec skaņas puikas atpazist ,kurš brauc,tetis vai kads no tēta draugiem.Es uzskatu ka mans intrešu loks nevis samazinājies ,bet paaugstinājies.Kā jebkuram pārim ir bijušas krīzes vēl nesen bija,bet tādu dzivi es nemaz negribētu mainīt un atrasties savā iepriekšējā burbuli.Un neuzskatu,ka būtu ko zaudējusi neizvēloties tikai savu intrešu loku.
05.06.2023 18:27 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Lula @ 05.06.2023 18:10

Tas, ko tu apraksti izklausās kā vienkārši sakarīgs čalis, tādā gadījumā nezinu kāpēc autore tādus nav ne satikusi ne redzējusi un Tu saki, ka šie apgrozās tikai ekskluzīvā sabiedrībā. Tad jau mans draugu bariņš ir super exclusive ?

Es nedomāju to kā eksluzīvu sabiedrību. Bet gan kā diezgan ekskluzīvu tuvo draugu loku, tā kā arī rakstīju.
Šiem cilvēkiem nav 20 labākie draugi un vēl nez cik paziņas. Ir ļoti tuva un saliedēta draugu grupa ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.
Tas, protams, ir daudziem. Arī kaimiņu Vasjam ir tuva un saliedēta draugu grupa ar ko viņš iedzer piektdienās. Bet nu tomēr drusku savādāk.
Un jā, es arī uzskatu, ka tas ir vienkārši sakarīgs čalis. Tāpēc arī teicu, ka Rīgā tādu ir pilns.
Mani arī izbrīna fakts, ka autorei tik slikti iet ar tādu vīriešu atrašanu. Jo, jā, tur ārā 70% no čaļiem tam visam neatbilst, bet ir pietiekami daudz kas atbilst.
05.06.2023 18:31 |

Reitings 1122
Reģ: 29.05.2023
Trojas zirgs @ 05.06.2023 18:25
Jūs te paši pārspīlējāt autores prasības, lai atkal varētu cepties par top vīriešiem un karjeristēm. Visi reddit murgi drīz jau būs pārnesti uz šejieni. ?
Autores prasība bija, lai vīrietis pelnītu vairāk par minimālo algu un būtu kaut cik uz attīstību vērsts. Diez vai tas nozīmē top vīrieti vai vispār tādu vīrieti, kurš spētu tā apgādāt ģimeni, lai sieviete varētu nenodzīt sevi darbā. Uzziņai - mininālā alga šobrīd ir 620 euro uz papīra. ? Drīzāk nereālistiskas ekspektācijas būtu tad, ja autorei kā prasība būtu jūsu aprakstītais ideālais variants ar turīgu vīrieti, kur sieviete var "vienkārši būt", un darīt to, kas viņai patīk.
Ja vairāk par tēmu, tad šādam autores aprakstam atbilst n-tie vīrieši, nezinu, kur ir problēma. Iespējams, autorei sociālais loks ne visai labs izveidojies. Vēl variants, ka autore jauc normālu vīriešu esamību kā tādu ar simpātiju rašanos. Paskaidrojot sīkāk - tas, ka es redzu šādus labus vīriešus apkārt, uzreiz nenozīmē, ka man ar viņiem būs "ķīmija", lai kaut ko veidotu.

Tak GGhost te visu laiku ar to savu tēmu par tām "izmisušajām" karjeristēm pin iekšā.
Būsim godīgas, kura sev gribētu vīrieti un veidot ar viņu attiecības, zinot, ka viņš tik aktīvi piedalās un sēž sieviešu forumā? Nevienu nemulsinātu? Mani mulsinātu 😄
05.06.2023 18:32 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Jūs te paši pārspīlējāt autores prasības, lai atkal varētu cepties par top vīriešiem un karjeristēm. Visi reddit murgi drīz jau būs pārnesti uz šejieni. 😀
Autores prasība bija, lai vīrietis pelnītu vairāk par minimālo algu un būtu kaut cik uz attīstību vērsts. Diez vai tas nozīmē top vīrieti vai vispār tādu vīrieti, kurš spētu tā apgādāt ģimeni, lai sieviete varētu nenodzīt sevi darbā. Uzziņai - mininālā alga šobrīd ir 620 euro uz papīra. 😁 Drīzāk nereālistiskas ekspektācijas būtu tad, ja autorei kā prasība būtu jūsu aprakstītais ideālais variants ar turīgu vīrieti, kur sieviete var "vienkārši būt", un darīt to, kas viņai patīk.

Da labi, tu tiešām tici, ka tādu vīrieti autore meklē? :D Viens ir teikt, otrs ir darīt. UN pat tad, ja tas tiešām atbilst patiesībai, tad jau loģiski spriežot ar autori pašu viss ir daudz bēdīgāk nekā sākumā varētu šķist, ja nevar atrast vīrieti ar nedaudz virs minimālās algas, kurš var vienu sakarīgu teikumu saverpelēt.
05.06.2023 18:33 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Kenty @ 05.06.2023 18:27
Es tev piekrītu,savu intrešu loku arī var tiri labi paplašināt.Man starpcitu ir vīrs ,tevis pieminētais bembists, skrūvētājs.? Es varu vienlaicīgi apspriest sieviešu kompānijā meitenīgas lietas,un pagriezties jau piedaloties sarunās par driftiem,,motora skaņām un kurš bembis ar lielāku uzrāvienu?vienlaicigi saņemt ziedus un domāt kā eļļu no rokām nomazgāt.Puikām mācit burtus un klausīties pa ceļam un brinities,kā pec skaņas puikas atpazist ,kurš brauc,tetis vai kads no tēta draugiem.Es uzskatu ka mans intrešu loks nevis samazinājies ,bet paaugstinājies.Kā jebkuram pārim ir bijušas krīzes vēl nesen bija,bet tādu dzivi es nemaz negribētu mainīt un atrasties savā iepriekšējā burbuli.Un neuzskatu,ka būtu ko zaudējusi neizvēloties tikai savu intrešu loku.

Es arī būdama ar bembistiem daudz iemācījos. :D Vispār katras attiecības man ir kaut ko jaunu devušas un kādu jaunu interesi un hobiju. Takā savā burbulī palikt un meklēt cilvēku kas ietilpst vienā tavā kastītē ir diezgan stulbi.
05.06.2023 18:36 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Autores prasība bija, lai vīrietis pelnītu vairāk par minimālo algu un būtu kaut cik uz attīstību vērsts.

Ja tā tiešām būtu, tad viņa nerakstītu, ka
problēma tajā, ka es ikdienā pat neredzu tādus "normālos" vīriešus, tāpēc liekas, ka viņu nemaz nav.

Lai vai cik ''maigi'' savas prasības mēģinātu pasniegt, ja ir jāveido tēma ar jautājumu - vai šādi vīrieši vispār eksistē, jo 25 gados gandrīz nekad neesmu redzējusi? - tad ir skaidrs, ka meklēti tiek kaut kādi izņēmuma vīrieši, viens no tūkstošiem.
05.06.2023 18:37 |

Reitings 430
GhostGG @ 05.06.2023 18:33

Da labi, tu tiešām tici, ka tādu vīrieti autore meklē? :D Viens ir teikt, otrs ir darīt. UN pat tad, ja tas tiešām atbilst patiesībai, tad jau loģiski spriežot ar autori pašu viss ir daudz bēdīgāk nekā sākumā varētu šķist, ja nevar atrast vīrieti ar nedaudz virs minimālās algas, kurš var vienu sakarīgu teikumu saverpelēt.

Man šķiet, ka viņas gadījums ir tas, ko jau minēju, ka nav grūti atrast normālu vīrieti, bet ir grūti atrast simpātiju. Nav tā, ka katru dienu tev kāds iepatiksies. Kā arī, tas parasti (vismaz manā gadījumā) nav no pirmā acu skatiena, vajadzīga ilgstošāka pazīšanās.
Tev pašam šajā forumā pretrunas, visu laiku mali, ka izskats galvenais, tad tagad tomēr arī raksturs svarīgs. Nu tad beidzot 👍
05.06.2023 18:41 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Tev pašam šajā forumā pretrunas, visu laiku mali, ka izskats galvenais, tad tagad tomēr arī raksturs svarīgs. Nu tad beidzot

Man gan liekas, ka tu mani jauc ar kādu citu :D Es vienmēr esmu uzsvēris, ka arī citas lietas ir ļoti svarīgas kā, piemēram, raksturs, kāds man patiktu un arī mazs seksuālo partneru skaits ;)
05.06.2023 18:46 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Trojas zirgs @ 05.06.2023 18:25
Jūs te paši pārspīlējāt autores prasības, lai atkal varētu cepties par top vīriešiem un karjeristēm. Visi reddit murgi drīz jau būs pārnesti uz šejieni. ?
Autores prasība bija, lai vīrietis pelnītu vairāk par minimālo algu un būtu kaut cik uz attīstību vērsts. Diez vai tas nozīmē top vīrieti vai vispār tādu vīrieti, kurš spētu tā apgādāt ģimeni, lai sieviete varētu nenodzīt sevi darbā. Uzziņai - mininālā alga šobrīd ir 620 euro uz papīra. ? Drīzāk nereālistiskas ekspektācijas būtu tad, ja autorei kā prasība būtu jūsu aprakstītais ideālais variants ar turīgu vīrieti, kur sieviete var "vienkārši būt", un darīt to, kas viņai patīk.

Man šķiet, ka neviena neteica, ka prasības ir pārāk augstas. Drīzāk runas stils, kopaina nolasījās augstprātīga.
05.06.2023 18:47 |

Patīk
Reitings 11059
Malibu Steisija @ 05.06.2023 18:31

Es nedomāju to kā eksluzīvu sabiedrību. Bet gan kā diezgan ekskluzīvu tuvo draugu loku, tā kā arī rakstīju.
Šiem cilvēkiem nav 20 labākie draugi un vēl nez cik paziņas. Ir ļoti tuva un saliedēta draugu grupa ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.
Tas, protams, ir daudziem. Arī kaimiņu Vasjam ir tuva un saliedēta draugu grupa ar ko viņš iedzer piektdienās. Bet nu tomēr drusku savādāk.
Un jā, es arī uzskatu, ka tas ir vienkārši sakarīgs čalis. Tāpēc arī teicu, ka Rīgā tādu ir pilns.
Mani arī izbrīna fakts, ka autorei tik slikti iet ar tādu vīriešu atrašanu. Jo, jā, tur ārā 70% no čaļiem tam visam neatbilst, bet ir pietiekami daudz kas atbilst.

Domāju, ka nav sanācis tādus satikt, jo vizuālais ļoti svarīgs. Viss tas patīkamā, atbildīgā, gudrā cilvēka kombo ne vienmēr ies kopā ar ļoti trenētu ķermeni, kas nav ne par tievu ne par resnu, noteikti vēl jābūt tik un tik garam.
Katra no prasībām pati par sevi ir pilnīgi okei, bet viss tas kopums nav "norma". + ikdienā vispirms saskaries un novērtē izskatu, personību tomēr nākots iepazīt, lai kaut ko secinātu, tātad autore spriež pēc izskata un pieslēdz kaut kādu tā brīža uzturēšanās vietu - zāli vai augstskolu.
05.06.2023 18:52 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Jupiter @ 05.06.2023 17:02
Kaut kur tālu prom no tādām sievietēm kā autore, kas apraksta savu potenciālo partneri kā lopu izstādē un pati izklausās pēc basic b*tch

Pilnīgas muļķības. Autores prasības ir pilnīgi elementāras un tās var sastapt arī vīriešu kārtas pārstāvjos. Dzīvo viens vai arī meklē līdz atrodi. Ar pelavām samierinās tikai tie, kas dzīvei padevušies.
05.06.2023 18:56 |

Reitings 430
GhostGG @ 05.06.2023 18:46

Man gan liekas, ka tu mani jauc ar kādu citu :D Es vienmēr esmu uzsvēris, ka arī citas lietas ir ļoti svarīgas kā, piemēram, raksturs, kāds man patiktu un arī mazs seksuālo partneru skaits ;)

Ok, varbūt kaut ko esmu palaidusi garām, bet līdz šim no taviem komentāriem man bija radies iespaids, ka izskata kritērijs tev ir dominējošs un pārējās labās lietas tikai tādi nelieli plusiņi.
05.06.2023 18:58 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
Manuprāt, šadas diskusijas jau ir bijušas ļoti daudz. 🙄Ja neapmierina latvieši, meklē citas tautības vīrieti! Ir tik plaša izvēle musdienās. Neredzu problēmu!
05.06.2023 19:34 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Ja tev neizdodas satikt normālus vīriešus, tad varbūt vaina ir tevī, ka tu tādus nepiesaisti? Bez uzbraucieniem vai negatīva, bet reizēm cilvēks nepamana sevī īpašības, kas atgrūž citus cilvēkus no viņa (kaut vai tā pati augstprātība).
05.06.2023 20:09 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Ak vai, vēl viena diskusija kur Aldis un Ghost izliek savu nepatiku pret sievietēm, kam ir standarti, mērķi un ambīcijas. Esat abi padomājuši, kāpēc jüs stundām sēžat sieviešu forumos un gvelžat savas Andrew Tate toksiskās patiesības, ko esat izvilkuši no kaut kādiem youtube toxic masculinity video? Goda vārds nav iespējams padiskutēt starp sievietēm par sieviešu lietām..
05.06.2023 20:33 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Merilda @ 05.06.2023 18:20
Autore aprakstījusi parastu average vīrieti, tieši tā kā viņa raksta - normāls. Nekādu īpašo prasību tur nav, nesaprotu, ko te visi sacepušies. Un nedomāju, ka sievietei ir jābūt kaut kādai īpašajai, lai ar tādu būtu kopā. Nekādu augstprātību un ko tik vēl nē no autores puses es nenolasu.
Tieši tā. Normālas prasības, nekā tāda. Pats minimums, patiesībā.
Ir, ir tādi vīrieši, bet kā likums - jau aizņemti.
Tāpēc jāmeklē jau agrā vecumā čaļi ar potenciālu, piem., perspektīvu specialitāšu studenti.
05.06.2023 20:45 |

Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
Šie saucamie normālie vīrieši,daži mēdz būt ar tādiem zemūdens akmeņiem,ka ne viņa,izskats,izglītība vai nauda nav tā vērta.
Dzīve paiet pavadot ar tādiem kuriem ir viss ko tu nosauci,bet piemēram lielas atkarības.
Un tad sievietes paliek, jo tak stereotipiski ideāls,nekas,ka pašas ir nelaimīgas.
Tad labāk lai vīrietim,piemēram dzīvojot pilsētā,nav auto,bet viņš ir strādīgs,mērķtiecīgs,sirsnīgs,nelieto pārmerīgi,jo tad to sīkumiņu,jūs kopā sasniegsiet. Kā komanda.
Tas tā,kā piemērs.
Ne viss ir zelts,kas spīd.
Patiešām.
05.06.2023 20:47 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Tas,ka sievietei(autorei) ir sapratne,kādu vīrieti viņa vēlas sev blakus,ir pilnīgi normāli. Vismaz neveidos attiecības ar kuru katru,tikai lai kāds būtu blakus.
Bet,man šķiet,ka autore sevi pārāk ierobežo,tik kritiski vērtējot vīriešus. Vajag vairāk brīvāk ļauties dzīves iespējām,iepazīt vīriešus vairāk un tad arī redzēsi,ka ir daudz foršu vīriešu 🙂
05.06.2023 22:08 |

Patīk
Reitings 11059
Elizabeteputnos @ 05.06.2023 20:33
Ak vai, vēl viena diskusija kur Aldis un Ghost izliek savu nepatiku pret sievietēm, kam ir standarti, mērķi un ambīcijas. Esat abi padomājuši, kāpēc jüs stundām sēžat sieviešu forumos un gvelžat savas Andrew Tate toksiskās patiesības, ko esat izvilkuši no kaut kādiem youtube toxic masculinity video? Goda vārds nav iespējams padiskutēt starp sievietēm par sieviešu lietām..

Tie taču sieviešu eksperti, kāpēc gan lai pati sieviete savu psiholoģiju pārzinātu labāk kā vīrieši? :D
05.06.2023 23:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits