Kur ir normālie vīrieši?

Reitings 312
Reģ: 24.04.2020
Sveikas!
Pēdējā laikā man ir sācis interesēt jautājums, par to, kur ir sastopami "normālie" vīrieši? Tie, kas, manuprāt, kvalificējas kā normāli, protams, izriet arī no manām vērtībām un īpašībām. Tas, ko es vēlētos redzēt vīrietī:
-intelekts - tā kā es pati esmu izglītota un uz sevis attīstību vērsta, pirmkārt, jau vēlētos vīrietī redzēt to pašu, lai vispār mums būtu par ko runāt un dzīvē būtu, tā teikt, "uz viena viļņa". Tas ne vienmēr nozīmē konkrētu izglītības līmeni, bet skaidrs, ka tādi, kuriem nav vismaz vidējās izglītības jau uzreiz atkrīt;
-izskats un fiziskais spēks - pati ļoti rūpējos par savu izskatu, veselību un fizisko stāvokli, tādēļ sagaidu vīrietī to pašu, jo tas arī norāda uz apņēmību, piemēram, regulāru sporta nodarbību apmeklēšana. Nu neinteresē mani, piedodiet, skalu vāveres vai dad bods. Un, protams, vēlamā gadījumā sagaidītu, ka vīrietis ir par mani fiziski spējīgāks un labs treniņu kompanjons, bet uz tā rēķina netaisos pazemināt savu fizisko varēšanu; :)
- atalgojums - protams, šis nav noteicošais faktors, bet vīrietim ir jāmāk pelnīt nauda vismaz virs minimālās alagas valstī. Protams, es nevēlētos dzīvot uz cita cilvēka naudas, jo pati ļoti labi pelnu, bet, manuprāt, ja vīrietis ar izglītību pelna minimālo algu, kaut kas nav kārtībā;
-tāds, kurš nebēg no saistībām un var uzņemties atbildību - domāju, ka šeit komentārus nevajag;
-protams, bez kaitīgiem ieradumiem, jo pati ne smēķēju, ne lietoju alkoholu nenormālos daudzumos, ne ko citu.
Turpinājums komentārā...
05.06.2023 10:45 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
greece @ 05.06.2023 12:51

Te tu arī pati atbildēji uz savu jautājumu :D
Man ir viens kolēģis, kas ļoti labi atbilst tavam aprakstam. Inteliģents, sportisks, nav sekls, kaitīgu ieradumu nav, alga ļoti laba, strādīgs, ļoti pieklājīgs, labs raksturs, ar nopietniem nolūkiem dzīvē. Apprecējās 23 gados.
Problēma ir tajā, ka tu apraksti ideālu vīrieti un uzskati to par tikai kaut ko ''normālu'', kam būtu jāmētājas apkārt uz ielas. Tādi vīrieši ir izņēmums. Tāpat kā tādas sievietes ir izņēmums. Paskaties uz sabiedrību sev apkārt - tā ir norma, nevis tavs idealizētais apraksts.

Jap, ja šī ir "norma", tad mēs dzīvojam pasaku pasaulē :D
05.06.2023 13:08 |

Reitings 1952
Reģ: 25.01.2023
Paskaties ikdienā uz pāriem. Lielāka daļa ilglaicigās attiecibās ,lidzīgi paliek,itkā saplūstu.varbūt tad nesportiskais pavelkās lidzi sportistei.sportiste pavelkās lidzi nesportistam un blakus divānā sež un dzer alu😁u.t.t.neuzņemiet to tik personiski tas tā visparināti .Bet atslēga varbūt nav konkrēti kritēriji ,bet ķīmija.tādu perfekti gatavu virieti kā aprakstiji nav daudz , jo sildas pie gudrām sievietēm 🤭
05.06.2023 13:28 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Tavas prasības un kā to apraksti vairāk izklausās pēc darba intervijas nevis vēlmes atrast sev cilvēku ar ko baudīt dzīvi kopā.
Protams ir labi ja zini ko vēlies, bet jautājums vai tev ir ko likt pretī un vai esi gatava pievērt acis uz kādu negatīvo iezīmi vai veidot kompromisu. Neviens cilvēks nav ideāls.
05.06.2023 13:30 |

Reitings 312
Reģ: 24.04.2020
greece @ 05.06.2023 12:51

Te tu arī pati atbildēji uz savu jautājumu :D
Man ir viens kolēģis, kas ļoti labi atbilst tavam aprakstam. Inteliģents, sportisks, nav sekls, kaitīgu ieradumu nav, alga ļoti laba, strādīgs, ļoti pieklājīgs, labs raksturs, ar nopietniem nolūkiem dzīvē. Apprecējās 23 gados.
Problēma ir tajā, ka tu apraksti ideālu vīrieti un uzskati to par tikai kaut ko ''normālu'', kam būtu jāmētājas apkārt uz ielas. Tādi vīrieši ir izņēmums. Tāpat kā tādas sievietes ir izņēmums. Paskaties uz sabiedrību sev apkārt - tā ir norma, nevis tavs idealizētais apraksts.
Jā, laikam gan man ģimenē ir ieliktas pārāk stabilas vērtības, kas pēc tādām liek lūkoties arī partnerī, kas tomēr ir virs "sabiedrības normas" un nav sastopamas tik bieži. Mūžsenā patiesība - normāls un norma var būt katram savs. 😀
05.06.2023 13:37 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Flamigo @ 05.06.2023 11:46

Protams, ka tā ir. :) Galu galā dabā ir tā, ka mātīte izvēlas tēviņu, tāpēc tēviņi uz pārošanās laiku cenšas būt pēc iespējas krāšņāki, stiprāki, lai parādītu mātītei, ka ir spējīgi radīt pēc iespējas spēcīgākus pēcnācējus. Tas viss ir izdzīvošanas jautājums. :) Lai kā mums to negribētos noliegt, cilvēks tomēr arī ir daļa no dabas un šie dzīvnieciskie instinkti - sievietei izvēlēties pēc iespējas labāko partneri arī ir palikuši.
Un kā jau teicu - tad labāk dzīvoju viena, nekā ar vīrieti, kurš neatbilst manām prasībām.
Precīzi tā arī ir kā dabā! Tāpc pašiem top vīriešiem ir milzīga izvēle ar sievietēm un viņi notekti nevēlas sev blakus masculīnu karjeristi kas vēl tasisās kačāt savas pravas (būt vienlīdzīga)
05.06.2023 13:39 |

Reitings 1733
Reģ: 19.05.2016
Tu izklausies pēc robota nevis pati pēc sapņu sievietes.
05.06.2023 13:40 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Flamigo @ 05.06.2023 13:37
Jā, laikam gan man ģimenē ir ieliktas pārāk stabilas vērtības, kas pēc tādām liek lūkoties arī partnerī, kas tomēr ir virs "sabiedrības normas" un nav sastopamas tik bieži. Mūžsenā patiesība - normāls un norma var būt katram savs. ?

Tāpēc tev iepriekš arī rakstīja, ka izklausies augstprātīga. Neviens nesaka, ka te būtu aprakstītas sliktas vērtības, vai ka mēs gan vīriešos meklējam stulbumu un nolaidību - kā jau mūs ģimenē audzināja. Bet ja tu nesaproti, ka faktiski taisi tēmu par jautājumu - kāpēc pasaulē ir tik maz ideālu cilvēku? - tad tikai pati sev šauj kājā ar šādu atrautību no realitātes. Un, manuprāt, ja arī tādu vīrieti satiksi, tad diez vai spēsi viņu novērtēt - tev visi viņa sasniegumi dzīvē būs tikai norma, tikai tas pats par sevi saprotamais. Tikmēr no citām sievietēm viņš varbūt būs saņēmis pilnīgi citu attieksmi, un šāda salīdzinoši vienaldzība var nešķist pievilcīga.
05.06.2023 13:55 |

Reitings 1952
Flamigo @ 05.06.2023 13:37
Jā, laikam gan man ģimenē ir ieliktas pārāk stabilas vērtības, kas pēc tādām liek lūkoties arī partnerī, kas tomēr ir virs "sabiedrības normas" un nav sastopamas tik bieži. Mūžsenā patiesība - normāls un norma var būt katram savs. ?
pastāsti par mamms un tēta atiecībām.kā tu viņas redzi,kā viņi ir stastījuši par sevi.iespējams Tu gribētu redzēt Tēti citos viriešos.Tāds kāds viņš tavās acis ir.Intresanta tēma no ģimenes viedokļa,jo man Tēva nav dzīvē bijis,precīzāk neatceros viņu,jo nomira kad biju maziņa
05.06.2023 14:14 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Tām, kurām ir šādas pašas problēmas kā autorei, es iedošu vienu forumulu, kas vienmēr strādā, pēc kuras var ļoti labi vadīties un tādējādi vieglāk izprast patieso situāciju. Un tas iet uz abām pusēm, gan sievietēm, gan vīriešiem.
Sāciet dating un attiecību veidošanu salīdzināt ar ekonomiku / biznesu, jūs redzēsiet cik patiesībā tad ir viegli ieraudzīt patieso bildi un nebūs vairs jāzīlē kafijas piezumos. 🙃
05.06.2023 14:27 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
greece @ 05.06.2023 13:55

Tāpēc tev iepriekš arī rakstīja, ka izklausies augstprātīga. Neviens nesaka, ka te būtu aprakstītas sliktas vērtības, vai ka mēs gan vīriešos meklējam stulbumu un nolaidību - kā jau mūs ģimenē audzināja. Bet ja tu nesaproti, ka faktiski taisi tēmu par jautājumu - kāpēc pasaulē ir tik maz ideālu cilvēku? - tad tikai pati sev šauj kājā ar šādu atrautību no realitātes. Un, manuprāt, ja arī tādu vīrieti satiksi, tad diez vai spēsi viņu novērtēt - tev visi viņa sasniegumi dzīvē būs tikai norma, tikai tas pats par sevi saprotamais. Tikmēr no citām sievietēm viņš varbūt būs saņēmis pilnīgi citu attieksmi, un šāda salīdzinoši vienaldzība var nešķist pievilcīga.
man gan nešķiet ka autore te ir uzskaitījusi kaut ko nereālu un augstas prasības. Tās ir normālas lietas, ko viņa vēlas un tomēr ja runājam par nopietnām, ilgtermiņa attiecībām, tad ir vērts pielikt spēkus un meklēt savu perfekto cilvēku, pat ja tas paņem ilgāku laiku.
05.06.2023 15:49 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Es tev reāli varu grāmatu par šo sarakstīt, jo pati pārgāju no dusty ass idiotu deitošanas uz attiecībām ar reālu 10/10 ar nākotni.
Tas ir liels darbs. Ar sevi, saviem standartiem un arī ar tiem vīriešiem.
Un tas ko varu pateikt, ka ar tādiem vīriešiem, kādus aprakstīji, ir pilna Rīga, ir tikai jāzin kur meklēt un kā sevi nostādīt.
Tas ir labi, ka gribi pacelt sevi un savu dzīvi augstāk un gribi, lai tavs partneris ir labs. Tici man, tādu vīriešu netrūkst. Viņi vienkārši neapgrozās tur kur visi citi un viņu tuvo draugu loks ir diezgan eksluzīvs.
05.06.2023 15:50 |

Reitings 1356
Un tiem kas te raksta, ka autores standarti ir par augstu. Tā nav.
Sievietēm ir jāpārstāj ilgtermiņa attiecībās prasīt tikai bare minimum un pat zemāk. Kādu vīrieti izvēlēsies - tāda būs tava nākotne. Ja izvēlēsies čali, kurš strādā savos 30 gados par minimālo algu, garāžā skrūvē bembi un regulāri lieto alkoholu, nu tad nākotne būs nekāda, neatkarīgi no tā cik kā sieviete pelni un ko dari. Bet ja atradīsi sev mīlestību cilvēkā, kurš rūpējas par sevi, saviem tuvākajiem un domā par nākotni - būs pavisam kas cits.
05.06.2023 16:04 |

Reitings 2745
Reģ: 03.06.2023
Malibu Steisija @ 05.06.2023 15:50
Es tev reāli varu grāmatu par šo sarakstīt, jo pati pārgāju no dusty ass idiotu deitošanas uz attiecībām ar reālu 10/10 ar nākotni.
Tas ir liels darbs. Ar sevi, saviem standartiem un arī ar tiem vīriešiem.
Un tas ko varu pateikt, ka ar tādiem vīriešiem, kādus aprakstīji, ir pilna Rīga, ir tikai jāzin kur meklēt un kā sevi nostādīt.
Tas ir labi, ka gribi pacelt sevi un savu dzīvi augstāk un gribi, lai tavs partneris ir labs. Tici man, tādu vīriešu netrūkst. Viņi vienkārši neapgrozās tur kur visi citi un viņu tuvo draugu loks ir diezgan eksluzīvs.
Nav tā ka lai dabūtu 10/10, pašai arī jābūt 10/10..
Ja es būtu Top G, es negribētu random pelnrušķīti, bet gan super hot max 25 gadus vecu stirniņu ar ideālu raksturu.
05.06.2023 16:12 |

Reitings 1952
Malibu Steisija @ 05.06.2023 16:04
Un tiem kas te raksta, ka autores standarti ir par augstu. Tā nav.
Sievietēm ir jāpārstāj ilgtermiņa attiecībās prasīt tikai bare minimum un pat zemāk. Kādu vīrieti izvēlēsies - tāda būs tava nākotne. Ja izvēlēsies čali, kurš strādā savos 30 gados par minimālo algu, garāžā skrūvē bembi un regulāri lieto alkoholu, nu tad nākotne būs nekāda, neatkarīgi no tā cik kā sieviete pelni un ko dari. Bet ja atradīsi sev mīlestību cilvēkā, kurš rūpējas par sevi, saviem tuvākajiem un domā par nākotni - būs pavisam kas cits.
nu vispar par garāzu nepiekritīšu,tas bembis ir jāmāk skrūvēt un ar to naudu pelnīt.,un mīļotajai vienmēr būs mašina perfektā stāvoklī ar jaunām riepām.tā būs tāda cilvēka milestības valoda.nodrošināt ar to ko viņš māk.
05.06.2023 16:12 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Sievietēm ir jāpārstāj ilgtermiņa attiecībās prasīt tikai bare minimum un pat zemāk. Kādu vīrieti izvēlēsies - tāda būs tava nākotne.

Šis ir labs joks. Ja autore kaut ko varētu izvēlēties, viņai jau sen būtu gredzens pirkstā no vīrieša, kādu viņa gribētu :D Diezgan smieklīgi, ka sievietes tiešām tic, ka top vīriešus viņas izvēlēsies nevis otrādi
05.06.2023 16:15 |

Reitings 5147
Reģ: 11.08.2022
Ar lielākām vai mazākām nobīdēm izskatā tādu vīriešu ir pa pilnam. Nedomāju, ka izskatam jābūt noteiktiem standartiem, jo izskats ir ļooooti mainīgs lielums. Protams, ka arī izskatā ir jāpatīk
Daļai paiet ilgāks laiks līdz atveras un beidzas stīva komunikācija. Pieļauju, ka tajā brīdī arī tiek norakstīti
05.06.2023 16:18 |

Reitings 1356
Aldis30 @ 05.06.2023 16:12
Nav tā ka lai dabūtu 10/10, pašai arī jābūt 10/10..
Ja es būtu Top G, es negribētu random pelnrušķīti, bet gan super hot max 25 gadus vecu stirniņu ar ideālu raksturu.

Protams. Bet tas 10/10 ne vienmēr ir bārbija papēdīšos kas izdabā katrai vīrieša vēlmei.
Es jau labu laiku esmu tajā cilvēku lokā, kur šie vīrieši ir tādi, kādus aprakstīja autore. Vairāk vai mazāk. Ir daudzas lietas kas ir viņiem kopīgas arī tajā ko viņi meklē sievietēs. Bet katram tas 10/10 atšķirās.
05.06.2023 16:18 |

Reitings 1356
Gan Aldis gan Ghost te sāk runāt pat TopG un pat top vīriešiem. Mēs šeit nerunājam par bagātiem vīriešiem ar Bugatti. Tā ir pilnīgi cita kategorija! Te neiet runa par Andrew Tate tipa vīriešiem ar lieliem biznesiem un čaļiem hustleriem ar Rolexiem uz rokām.
05.06.2023 16:22 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Elizabeteputnos @ 05.06.2023 15:49
man gan nešķiet ka autore te ir uzskaitījusi kaut ko nereālu un augstas prasības. Tās ir normālas lietas, ko viņa vēlas un tomēr ja runājam par nopietnām, ilgtermiņa attiecībām, tad ir vērts pielikt spēkus un meklēt savu perfekto cilvēku, pat ja tas paņem ilgāku laiku.

Pašas tās lietas ir pilnīgi reālas, bet spriežot pēc tā, ka viņa raksta, ka vispār tādus vīriešus nekur neredz un nezina, tad to vērtību sagaidāmie apmēri ir nenormāli saskrūvēti.
Vispār bija interesanti palasīt autores vecās tēmas, t.i., ''man jau ir divi darbi, bet kā papildus nopelnīt kaut 200eur, lai izdzīvotu 2023. ziemu?'' vai arī ''es ar augstāko izglītību pelnu mazāk kā stjuarte'' u.tml. Ļoti interesanti, ja salīdzinām ar šeit rakstīto - pelnu ļoti labi un ar vīriešiem, kas ar izglītību pelna maz, kaut kas nav kārtībā!! Kad pati kā minimums tikko, turklāt gadiem ilgi, bija identiskā situācijā. Un varbūt joprojām ir, jo cilvēkiem internetā ļoti patīk fantazēt.
05.06.2023 16:22 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
Merilda @ 05.06.2023 11:56

Jā - vai ne, man jau šķiet, ka alkohola problēma ir aktuāla tiem vīriešiem, kam ir ap 50, bet noteikti ne jaunākiem. Tur varētu būt citu vielu atkarības, bet noteikti ne alkohols.

Ir ļoti daudzi virieši, kam alkohola problēmas ir no 30gadiem. Šobrīd pazīstu divus, kam ir 38, 40 gadi ar alkoholismu.
05.06.2023 16:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits