greece @ 05.06.2023 12:51
Te tu arī pati atbildēji uz savu jautājumu :D
Man ir viens kolēģis, kas ļoti labi atbilst tavam aprakstam. Inteliģents, sportisks, nav sekls, kaitīgu ieradumu nav, alga ļoti laba, strādīgs, ļoti pieklājīgs, labs raksturs, ar nopietniem nolūkiem dzīvē. Apprecējās 23 gados.
Problēma ir tajā, ka tu apraksti ideālu vīrieti un uzskati to par tikai kaut ko ''normālu'', kam būtu jāmētājas apkārt uz ielas. Tādi vīrieši ir izņēmums. Tāpat kā tādas sievietes ir izņēmums. Paskaties uz sabiedrību sev apkārt - tā ir norma, nevis tavs idealizētais apraksts.
Jā, laikam gan man ģimenē ir ieliktas pārāk stabilas vērtības, kas pēc tādām liek lūkoties arī partnerī, kas tomēr ir virs "sabiedrības normas" un nav sastopamas tik bieži. Mūžsenā patiesība - normāls un norma var būt katram savs. 😀greece @ 05.06.2023 12:51
Te tu arī pati atbildēji uz savu jautājumu :D
Man ir viens kolēģis, kas ļoti labi atbilst tavam aprakstam. Inteliģents, sportisks, nav sekls, kaitīgu ieradumu nav, alga ļoti laba, strādīgs, ļoti pieklājīgs, labs raksturs, ar nopietniem nolūkiem dzīvē. Apprecējās 23 gados.
Problēma ir tajā, ka tu apraksti ideālu vīrieti un uzskati to par tikai kaut ko ''normālu'', kam būtu jāmētājas apkārt uz ielas. Tādi vīrieši ir izņēmums. Tāpat kā tādas sievietes ir izņēmums. Paskaties uz sabiedrību sev apkārt - tā ir norma, nevis tavs idealizētais apraksts.
Precīzi tā arī ir kā dabā! Tāpc pašiem top vīriešiem ir milzīga izvēle ar sievietēm un viņi notekti nevēlas sev blakus masculīnu karjeristi kas vēl tasisās kačāt savas pravas (būt vienlīdzīga)Flamigo @ 05.06.2023 11:46
Protams, ka tā ir. :) Galu galā dabā ir tā, ka mātīte izvēlas tēviņu, tāpēc tēviņi uz pārošanās laiku cenšas būt pēc iespējas krāšņāki, stiprāki, lai parādītu mātītei, ka ir spējīgi radīt pēc iespējas spēcīgākus pēcnācējus. Tas viss ir izdzīvošanas jautājums. :) Lai kā mums to negribētos noliegt, cilvēks tomēr arī ir daļa no dabas un šie dzīvnieciskie instinkti - sievietei izvēlēties pēc iespējas labāko partneri arī ir palikuši.
Un kā jau teicu - tad labāk dzīvoju viena, nekā ar vīrieti, kurš neatbilst manām prasībām.
Flamigo @ 05.06.2023 13:37Jā, laikam gan man ģimenē ir ieliktas pārāk stabilas vērtības, kas pēc tādām liek lūkoties arī partnerī, kas tomēr ir virs "sabiedrības normas" un nav sastopamas tik bieži. Mūžsenā patiesība - normāls un norma var būt katram savs. ?
pastāsti par mamms un tēta atiecībām.kā tu viņas redzi,kā viņi ir stastījuši par sevi.iespējams Tu gribētu redzēt Tēti citos viriešos.Tāds kāds viņš tavās acis ir.Intresanta tēma no ģimenes viedokļa,jo man Tēva nav dzīvē bijis,precīzāk neatceros viņu,jo nomira kad biju maziņaFlamigo @ 05.06.2023 13:37Jā, laikam gan man ģimenē ir ieliktas pārāk stabilas vērtības, kas pēc tādām liek lūkoties arī partnerī, kas tomēr ir virs "sabiedrības normas" un nav sastopamas tik bieži. Mūžsenā patiesība - normāls un norma var būt katram savs. ?
man gan nešķiet ka autore te ir uzskaitījusi kaut ko nereālu un augstas prasības. Tās ir normālas lietas, ko viņa vēlas un tomēr ja runājam par nopietnām, ilgtermiņa attiecībām, tad ir vērts pielikt spēkus un meklēt savu perfekto cilvēku, pat ja tas paņem ilgāku laiku.greece @ 05.06.2023 13:55
Tāpēc tev iepriekš arī rakstīja, ka izklausies augstprātīga. Neviens nesaka, ka te būtu aprakstītas sliktas vērtības, vai ka mēs gan vīriešos meklējam stulbumu un nolaidību - kā jau mūs ģimenē audzināja. Bet ja tu nesaproti, ka faktiski taisi tēmu par jautājumu - kāpēc pasaulē ir tik maz ideālu cilvēku? - tad tikai pati sev šauj kājā ar šādu atrautību no realitātes. Un, manuprāt, ja arī tādu vīrieti satiksi, tad diez vai spēsi viņu novērtēt - tev visi viņa sasniegumi dzīvē būs tikai norma, tikai tas pats par sevi saprotamais. Tikmēr no citām sievietēm viņš varbūt būs saņēmis pilnīgi citu attieksmi, un šāda salīdzinoši vienaldzība var nešķist pievilcīga.
Nav tā ka lai dabūtu 10/10, pašai arī jābūt 10/10..Malibu Steisija @ 05.06.2023 15:50Es tev reāli varu grāmatu par šo sarakstīt, jo pati pārgāju no dusty ass idiotu deitošanas uz attiecībām ar reālu 10/10 ar nākotni.
Tas ir liels darbs. Ar sevi, saviem standartiem un arī ar tiem vīriešiem.
Un tas ko varu pateikt, ka ar tādiem vīriešiem, kādus aprakstīji, ir pilna Rīga, ir tikai jāzin kur meklēt un kā sevi nostādīt.
Tas ir labi, ka gribi pacelt sevi un savu dzīvi augstāk un gribi, lai tavs partneris ir labs. Tici man, tādu vīriešu netrūkst. Viņi vienkārši neapgrozās tur kur visi citi un viņu tuvo draugu loks ir diezgan eksluzīvs.
nu vispar par garāzu nepiekritīšu,tas bembis ir jāmāk skrūvēt un ar to naudu pelnīt.,un mīļotajai vienmēr būs mašina perfektā stāvoklī ar jaunām riepām.tā būs tāda cilvēka milestības valoda.nodrošināt ar to ko viņš māk.Malibu Steisija @ 05.06.2023 16:04Un tiem kas te raksta, ka autores standarti ir par augstu. Tā nav.
Sievietēm ir jāpārstāj ilgtermiņa attiecībās prasīt tikai bare minimum un pat zemāk. Kādu vīrieti izvēlēsies - tāda būs tava nākotne. Ja izvēlēsies čali, kurš strādā savos 30 gados par minimālo algu, garāžā skrūvē bembi un regulāri lieto alkoholu, nu tad nākotne būs nekāda, neatkarīgi no tā cik kā sieviete pelni un ko dari. Bet ja atradīsi sev mīlestību cilvēkā, kurš rūpējas par sevi, saviem tuvākajiem un domā par nākotni - būs pavisam kas cits.
Sievietēm ir jāpārstāj ilgtermiņa attiecībās prasīt tikai bare minimum un pat zemāk. Kādu vīrieti izvēlēsies - tāda būs tava nākotne.
Aldis30 @ 05.06.2023 16:12Nav tā ka lai dabūtu 10/10, pašai arī jābūt 10/10..
Ja es būtu Top G, es negribētu random pelnrušķīti, bet gan super hot max 25 gadus vecu stirniņu ar ideālu raksturu.
Elizabeteputnos @ 05.06.2023 15:49man gan nešķiet ka autore te ir uzskaitījusi kaut ko nereālu un augstas prasības. Tās ir normālas lietas, ko viņa vēlas un tomēr ja runājam par nopietnām, ilgtermiņa attiecībām, tad ir vērts pielikt spēkus un meklēt savu perfekto cilvēku, pat ja tas paņem ilgāku laiku.
Merilda @ 05.06.2023 11:56
Jā - vai ne, man jau šķiet, ka alkohola problēma ir aktuāla tiem vīriešiem, kam ir ap 50, bet noteikti ne jaunākiem. Tur varētu būt citu vielu atkarības, bet noteikti ne alkohols.