Vienatne.

Reitings 235
Reģ: 16.08.2017
Kāpēc tikai vientulībā varu būt es pati?
Bieži vien garas pastaigas neaizstāj 2h mājās vienatnē.
Tā nu sanāk, ka draugs ir 24/7 gandrīz mājās. Un diezgan neētiski būtu viņu aizsūtīt prom.
Pat no rīta pamostoties es jūtu, ka viņam ir vajadzīga enerģija no manas puses, bet man nav. Tā vietā es piekasos.
Sajūta, ka akmens nokrīt, ja esmu atstāta viena.
01.06.2023 20:44 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Esmu introverta, patīk pabūt vienai. Un jā, esot ar kādu kopā, nevaru pa īstam atpūsties. Laiks kopā ir laiks "mums", nevis man. Draugam ir pretēji, viens pats neko negrib darīt, bet zinu, ka kaut kāda brīdī arī viņš grib pabūt viens. Domāju, ka tā ir visiem.
Cita lieta, ja otrs regulāri ir nīgrs, piekasīgs, nejauks. Tad sanāk, ka mājās pēc darba nav iespējams atslābt, jo intensīvi jāfiltrē, kā otru neprovocēt. Un tas jau vairs nav ok. Arī šāda fāzē mūsu attiecības bija, un kādu laiku reāli nepatika, ka viņš vakarā nāk mājās. Nevis tāpēc, ka gribās pabūt vienai, bet tāpēc, ka negribēju strādāt par emocionālo miskasti. Tas liecina par problēmu attiecībās.
Manuprāt, ir diezgan maz tādu situāciju, kad ir ok izgāzt savas emocijas uz otru. Teiksim, ja ģimenes loceklis ir smagi slims, cilvēkam var būt grūtāk savaldīt emocijas. Bet ne jau - man šodien darbā bija pagrūti, un tu vēl nemāki krūzīti nomazgāt...
05.06.2023 17:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits