Scandinavian @ 31.05.2023 12:20Kaunuma lūpas ir ļoti dažādas un re, kā GhostGG saka, ka tā ir daudzām. Gan pienāks vecums, kad sāksi sevi pieņemt.
Naomi* @ 31.05.2023 12:28Man tāds vecums, ka “sāksi sevi pieņemt” nepienāca. Gadu atpakaļ man ARS klīnikā veica operāciju. Kopš tā laika par apakšbiksēm esmu aizmirsusi ? ja, pirms tam likas nereāli bez, tad tagad, tikpat nereāli liekas ar ?♀️?
Ļoti labs lemums! Kopā samaksāju ~1000k un apdrosinasana atgrieza 500€
“sievietes veselības klīnika” ir lētāk, ap 500-600€ bet man tur netaisīja dēļ sirds parsitieniem, biju jau palaista zem narkozes, kad pamodos, sapratu, ka nekas nav noticis, ienāca ārste un pateica, ka mana sirds taisa parsitienus un viņi, kā maza klīnika, nevar uzņemties tādu risku.
YaeMiko @ 31.05.2023 12:32Es gan nezinu cik bieži tu skaties uz citu sieviešu kaunuma lūpām un cik bieži rādi tās citiem, bet ja traucē emocionāli vai fiziski tad taisi operāciju.
Man personīgi nekad nav ienākusi prātā doma par kaunuma lūpu garumu, tikai tagad izlasot šo sāku domāt.?
Katram savi kompleksi.
Naomi* @ 31.05.2023 12:28Man tāds vecums, ka “sāksi sevi pieņemt” nepienāca. Gadu atpakaļ man ARS klīnikā veica operāciju. Kopš tā laika par apakšbiksēm esmu aizmirsusi ? ja, pirms tam likas nereāli bez, tad tagad, tikpat nereāli liekas ar ?♀️?
Ļoti labs lemums! Kopā samaksāju ~1000k un apdrosinasana atgrieza 500€
“sievietes veselības klīnika” ir lētāk, ap 500-600€ bet man tur netaisīja dēļ sirds parsitieniem, biju jau palaista zem narkozes, kad pamodos, sapratu, ka nekas nav noticis, ienāca ārste un pateica, ka mana sirds taisa parsitienus un viņi, kā maza klīnika, nevar uzņemties tādu risku.
BellaCiao @ 31.05.2023 13:16Operē tikai, ja pašai traucē. Vīriešiem tas točna netraucē, par to nesatraucies. Un tas nav mans, sievietes viedoklis, bet vīriešu, viņiem patīk.
Arahne @ 31.05.2023 13:04
Paga, ko?!
Man ar lūpām viss ok, bet ikdienā staigāt bez apakšbiksēm? Kāpēc? ?
Priecājies, jo lielākas kaunuma lūpiņas jo vairāk hot&noughty. Mazākajai daļai ar to ir paveicies.Antra155 @ 31.05.2023 11:54Sveikas, mani pēdējā laikā ļoti nomoka viens jautājums, neērti jautāt draudzenēm, tāpēc rakstu šeit.
Man ir 22 gadi, nesen sāku pievērst lielāku uzmanību tam, ka man mazās kaunuma lūpas lien ārā no lielajām, ir redzamas vienkārši stāvot, kad kājas kopā un nav smuki kā citām, ka stāvus pozā neko neredz, nekas nelien laukā. Vai vēl kādai ir tā, kā man? Zinu, ka varbūt tas izklausās muļķīgi, bet tiešām tagad katru dienu par to domāju un nespēju nomierināties. Lūdzu, padalaties.
Antra155 @ 31.05.2023 13:21
Tev kāds to ir teicis, ka patīk tādas? Pastāsti sīkāk lūdzu
BellaCiao @ 31.05.2023 13:37
Ko man pastāstīt sīkāk, gribi kādu citātu dzirdēt no vīriešiem, ar ko esmu gulējusi? ?
Tas ir kā te viena minēja, šis ir patīkamāk abām pusēm, nekā vienkārši “šķirba un caurums”
Gan jau ir arī kāds, kam nepatīk, bet man tādi nav gadījušies.
ļoti stulbs komentārs,jo neviens neuzbāzās,bet pateica,ka ir tāds variants. Viņai nav 16 gadi,kad katru dienu domas mainīsies. 22 gados citām jau ir liela pieredze un saprāts arī ir, ja viņa par to kompleksos,jeb kurš vīrietis seksa laikā to jutīs un neērti būs abiem. Ja viņai tas traucē ir tikai diemžēl viens variants un tā ir plastiskā operācija. Un tās runas pagaidi,pieņem sevi var iebāzt kabatā, ne visas sevi var pieņemt. Katram ir savi skaistuma standarti,ja viņai ir tik neērti,tas nemainīsies.Trojas zirgs @ 31.05.2023 13:53Kā jau te minēja, daudzām tā ir, tiešām nav par ko satraukties. Ja vīrietim patiksi, tad patiksi arī ar šo "īpatnību".
Bet man jautājums atsevišķām komentētājām, kā piemēram, Sarmai. Jūs kādā sakarā sākāt bāzties ar ieteikumiem par plastisko ķirurģiju? Autores jautājums vispār nebija par to. 22 gados mēdz būt visādas stulbas domas par izskatu, kas patiešām agrāk vai vēlāk pazūd bez visādām operācijām. Ja vien, protams, neatrodas šādas labās padomdevējas, kuras jaunu meiteni bez maz vai pierunā uz stulbībām.
Vispār, kā cilvēks, kam pašai ģimenē ir ārsts, ar šausmām lasu šādas diskusijas, kur lietotājas palekdamies bez nopietna iemesla skrien operēties un vēl citām to iesaka. Vienkārši drausmīga vieglprātība. Ja kādai tas nepielec - operācijas bez medicīniska pamatojuma ir kaitīgas veselībai. "Nepatīk, kā izskatos" nav medicīnisks pamatojums.