Kāzas vasarā

Reitings 10
Reģ: 30.05.2023
Sveiki!
Esmu vedējmāte vasaras kāzās.. Jūlija pašās beigās gaidāms šis skaistais notikums.😍
Varbūt no jūsu puses ir kādi ieteikumi, ko varētu padarīt ar jauno pāri pēc ceremonijas Tērvetes apkaimē?
Pàris nevēlas neko tradicionālu-nekādus tiltus un visu pàrejo.
Pēc ceremonijas divas stundas būsim prom no pàrējiem viesiem..
liels paldies jau iepriekš🤗
30.05.2023 19:35 |

10 gadi
Reitings 3976
Reģ: 27.06.2014
Ja par to nīkšanu x stundas, tad, manuprāt, galvenais būtu jābūt uzkodām un kādām dzērienam viesiem. Jo kā jau te tika minēts - nereti kamēr jaunais pāris ir prom, tikmēr visiem pat ūdens netiek piedāvāts, ņemot vērā, ka tā ir vasara. Ja viesiem tiek nodrošinātas uzkodas un dzērieni, tad viņi tās pāris stundas pat nejūt pāra prombūtni.
01.06.2023 14:49 |

Reitings 1731
Reģ: 19.05.2016
Arahne @ 01.06.2023 14:49
Ja par to nīkšanu x stundas, tad, manuprāt, galvenais būtu jābūt uzkodām un kādām dzērienam viesiem. Jo kā jau te tika minēts - nereti kamēr jaunais pāris ir prom, tikmēr visiem pat ūdens netiek piedāvāts, ņemot vērā, ka tā ir vasara. Ja viesiem tiek nodrošinātas uzkodas un dzērieni, tad viņi tās pāris stundas pat nejūt pāra prombūtni.
Jā tieši tā. Man ir aizdomas, ka jaunais pāris par to pat nekad nedomā. Jo - "viesiem ir jābūt pagodinātiem tikai par to vien, ka ir uzaicināti". Es tikai gribēju pateikt, tēmas autorei - varbūt padomājiet arī par viesiem.
01.06.2023 14:52 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
.Eksperte. @ 01.06.2023 09:53
Tātad, dāmas, es nelasiju diskusiju bet pavīdēja teksts par pāris stundu pazušanu. Jautājums, kā atrisināt to problēmu? Iedomājaties, ir ceremonija, pēc tam jaunais pāris grib uztaisīt kāzu bildes. Teiksim, tas aizņem stundu, varbūt pat divas. Ko darīt viesiem? Tehniski esmu domājusi, ka tajā brīdī iesaistās kāzu vadītājs vai vedēji, kas attiecīgi izklaidē viesus, ar uzdevumiem. Piemēram, vēlējumu sarakstīšana, kādu smieklīgu vai pirmo atmiņu ar jauno pāri, nezinu kas vel varētu būt tematiski? Kā jūs risinājāt problēmu? Jo es reāli saprotu, ka pati būtu nonīkusi neko nedarīdama kā viesis, bet kāzās gribas skaistas bildes divatā ar vīru, un tas prasa laiku.

Nav liela pieredze, pati neesmu precējusies, bet ir bijis tā, ka viesi atbrauc uz viesu namu, tur tikmēr saliec visas mantas, sakārtojies, ir kaut kādas uzkodas, parunājies, kā arī, ja tuvumā ir kādas foršas vietas, ko apskatīt, tad ieraksti to ielūgumā, minot vietu, maršrutu, iespējas utt., ko var darīt apkārtnē. Tā laiks paies ātri. Nemaz nav jau daudz tās pāris stundas, pat nepamanīsi, kā paies.
01.06.2023 15:05 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Esmu bijusi ļoti daudzās kāzās, jo darba specifika tāda.
Nekad nevienās kāzās neviens nav sūdzējies par gaidīšanu. Visbiežāk viesiem ir uzkodas, dzērieni, kāda aktivitāte, piemēram, pa visiem uzgleznot pārim gleznu, veic ierakstus viesu grāmatā, sagatavoties sagaidīšanai (vārtiem utml.), bija arī, ka aprakstīja to šķīvi, kam vīrs sievu nes pāri, ar vārdiem priekš pāra bērniem. Bieži vien tiešām viesi iebrauc mājās, paši aizbrauc kaut ko apskatīt, iekārtojās istabiņās, parunājas viens ar otru, apstaigā kāzu vietas teritoriju, uzņem bildes utt.
Īsti nepaskatījos, ko citas dāmas iesaka, bet es ieteiktu fotosesiju (gan jau ttā tāpat būs), kādu mazu brītiņu pārim divatā, ja ir pārim kāda īpaša vieta tuvumā, tad tur var aizvest. Esmu redzējusi, ka mēdz uz kaut kādām wow vietām doties ekskursijā, izgatavot traukus utt. Mani vecāki rakstīja viens otram vēstuli un atvēra 10. kāzu jubilejā. Agrāk vēl mēdza ierakt šampanieti kastē zemē (un pēc cik tur gadiem kopā ar vedējiem izrok un izdzer), bet ta tāda diezgan basic aktivitāte, man šķiet. Jāskatās, kas jaunajiem patīk un pēc tā var piemērot dažādas aktivitātes. Un, protams, arī budžets kāds. Esmu dzirdējusi, ka ir bijuši jaunie, kas ar helikopteri lido, bet tas noteikti nav lēts prieks.
Par vārtiem ir šeit idejas - https://www.precos.lv/lat/vedejiem/varti-un-tilti/2590-interesanti-kazu-varti ; https://preceties.lv/raksti/varti-kazas.htm
01.06.2023 15:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)