no kura miklāka vāverīte? No badboya vai no pareizā čaļa?IceCream @ 27.05.2023 13:34
Es uzreiz pēc tam iepazinos ar savu vēlāko ilglaicīgo dzīvesbiedru, kas ne dzēra (šad tad glāzi saviesīgi, piedzēries nekad nav bijis), ne zāli pīpeja.
Ja Jūs zinātu cik dzīve likās atvieglota un patīkama, neizsakāmi.
Sākumā jau visi balti un pūkaini. Un tad krīt maskas
Aldis15 @ 27.05.2023 13:56no kura miklāka vāverīte? No badboya vai no pareizā čaļa?
Aldis15 @ 27.05.2023 14:08I wish I was, bet nē.
Nevar to neofeikto. Tad katrs otrais tēlotu badboyu un dabūtu meičas.Lula @ 27.05.2023 14:19
Kādas problēmas? Man liekas pilnīgi elementāri uztaisīt sev tādu tēlu
Aldis15 @ 27.05.2023 14:24Nevar to neofeikto. Tad katrs otrais tēlotu badboyu un dabūtu meičas.
Aldis15 @ 27.05.2023 14:24Nevar to neofeikto. Tad katrs otrais tēlotu badboyu un dabūtu meičas.
Meitenēm in general (it sevišķi jaunībā) patīk tusētāji, balīšu cilvēki, ektrovertie, pašpārliecinātie.
Daudz vairāk kā introvertie noslēgtie vienpatņi kas nelieto alko, zāli u.c
Daudz vairāk kā introvertie noslēgtie vienpatņi kas nelieto alko, zāli
debestinaa @ 27.05.2023 13:09jā esmu par to domājusi, jo viņa draugi izvēlas bieži iet dzert visādos klubos un nodzeras līdz nemaņai. Saprotu ka neviens ne otrs varinats nav tas labākais, bet tad es labāk palieku pie šī nekā kad dzerstās apkārt. Uzpīpējot nekādas baigās muļķības nedara, paliek ļoti runīgs, smaidīgs, nekas tāds īpaši traks nenotiek.
nu nevajag arî pārspīlēt un jāskatās uz visu ar kaut kādu loģiku un vēsu prātu nevis kāju sit pret zemi un šķiries, jo tavam draugam ir draugi, kuri piektdienās izdzert un patusē.Beverly Hilza @ 27.05.2023 16:27
Es nemūžam nesatiktos ar tādu puisi, kuram draugi, radinieki, paziņas ir dzērāji un nodzeras, tas daudz ko liecina par cilvēku pašu, un ne to labāko. ??
Beverly Hilza @ 27.05.2023 16:27
Es nemūžam nesatiktos ar tādu puisi, kuram draugi, radinieki, paziņas ir dzērāji un nodzeras, tas daudz ko liecina par cilvēku pašu, un ne to labāko. ??
TuunEs @ 27.05.2023 09:55Šeit rakstīšu no tā ko redzēju sev apkārt, jo ir ļoti daudz pazīstamu zāles pīpētāju.
Ir tādi, kas uzpīpē no 1-2 reizēm mēnesī un ir tādi kas pīpē katru dienu un tā vairākus gadus.
Abos variantos vienalga var atmest, zāli nevar ierindot tur pat kur piemēram alkoholu atkarības ziņā. No zāles paliek psiholoģiski atkarīgs nevis fiziski.
Man ir zināmi daudzi, kas ir pīpējuši un atmetuši.
Izskatās, ka Tavam puisim vēl negribas atmest un tas, ka ciešat financiāli tad tas ir nevis dēļ zāles, bet pašā puisī vaina. Nemāk ne menedžēt ne tērēt naudu. Ja pat nepīpētu tad tāpat to naudu kaut kur citur nolaistu.
Ir pat viena ģimene pazīstama, kur vīrs nodarbojas ar biznesu un pa kluso no sievas pīpē katru dienu. Sapirkti īpašumi un ar naudu nav problēmas. Viņš šādā veidā tiek galā ar lielu stresu.
Protams, tas nav nekas patīkams un es personīgi ar tādu nedzīvotu kopā. Man būtu uzreiz uzstādīts ultimāts vai nu esam kopā un Tu atmet vai šķiramies.
mazaaduuda @ 27.05.2023 16:59Ne vienmēr var zināt, ar kādām lietām vīrietis nodarbojas pirms iepazīšanās. Kā var saistīties ar tādiem? Elementāri - vai tad mēs vienmēr zinām, ka vīrietis ir vardarbīgs vai meitu ģēģeris? Nezinām. Tāpat ir ar zālītes pīpētājiem - kāds to pasaka varbūt pēc pusgada un dara to slepus. Jautājums tikai - cik ilgi mēs varam to pieļaut.