man liekas , ka no šī profila es nepieminu savu ne vārdu , ne instagramu! To dara daži cilvēki, kuriem tik tiešām nav ko darīt, ja starp influenceriem pin iekšā dāmi ar 63 sekotājiem, bet ko lai saka, good luck. Ja mana ikdiena kādam liekas tik interesanta, vai atkal 3 gadu garumā jāapspriež mani mati😀.ps. Nav man nekāda Lūse 😀Becinjja @ 25.05.2023 09:29Uztaisiet jau kāds atsevišķu tēmu tai
HARDLUXURY Elīna Lūse el66236 !
Lai saņem savu alkstošo slavu, savādāk kā korķis visur visiem uzbāžas!
Greetaa @ 26.05.2023 21:53Viņa manu unfollow nopelnīja, ieliekot storiju ar savu postu no sērijas "nekad nav bijis tik maz laiku, paldies, jums arī foršu dienu", tas bija tik pasīvi agresīvi, ka nu paldies, nē. Nepatīkama personība
sakuraszarins @ 27.05.2023 11:49
Viņa vienmēr tāda ir bijusi, pasīvi agresīva uzvedība ļoti bieži ir manāma viņas storijos. Vēl ļoti iedomīga, un augstprātīga, brīžiem taču gribas pateikt, liecies tak miera nu neesi tu baigā zvaigzne. Kā arī saturs un lietas, ko viņa dara, maigi sakot ir sudīgs.
Vienīga lieta, kas viņai labi padodas ir zagt citu cilvēku idejas.
fioanaa @ 27.05.2023 12:06
Ciest nevaru tādas kucītes kā tu, kurām ir 0 paškritikas,savā acī baļķi nekad neredzēsi, bet citus vienmēr nodirsīsi. Paskaties taču kaut vai uz savu profila bildi. Tu apsaukā citus par bezgaumīgiem un neglītiem, bet vai tava profila bilde ir gaumīga? Bezgaumības kalngals! Tu neesi iedomīga? Esi! Tāpēc tu joprojām esi viena un nekas nemainīsies tavā dzīvē, ja tu joprojām skaudīsi un nodirsīsi citus par to, ka tie ir veiksmīgāki un viņiem ir savs fanu pulks, kamēr tu vari tupēt katru dienu forumā un nodirst tos, kas ir augstāk tikuši par tevi.
Andža ir daudz skaistāka par tevi 100%.