Drausmīgākais randiņš

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Pastāstiet kādi jums ir bijuši briesmīgākie, sliktākie vai visādi citādi ne pārāk labie randiņi.
Es sākšu. Viņš neatnāca.
15.05.2023 13:09 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Diez vai laba, jo viņš bija vienīgais vīrietis, kurš bija viens pats, es citus neredzēju un reti kāds uz teātri dodas viens.

Protams, ka ir laba. Cilvēki, kuri ir vieni, viņi nedrīkst uz teātri iet? :D
Un viņš palaida garām mani, nevis es viņu

https://vm.tiktok.com/ZGJH75eq6/?t=1
16.05.2023 21:28 |

Reitings 5
Reģ: 04.08.2014
Dola @ 15.05.2023 15:01
Šo esmu jau forumā rakstījusi. Sarakstījāmies, sarakstes laikā noskaidroju arī viņa augumu (jo man tas būtiski). Pati esmu 165. Puisis rakstīja, ka ir 180 - forši!!. Tikāmies un viņš man līdz pleciem! Es šokā, bet nodomāju, okey, samelojis, jo varbūt jau ir jāiepazīst personība pirms spried par cilvēku pēc citiem ārējiem faktoriem. Nolēmu ka tas netraucēs jauki pavadīt laiku, randiņu kopumā, nav jau jāskrien prom, bet nekas vairāk nebūs. Taču nojautāju kāpēc melojis par savu augumu uz ko saņēmu atbildi, ka viņš IR 180cm un melojusi esmu es un es noteikti neesmu 165cm un esmu visi 190cm un tādas kā es jau nevar atrast garus puišus utt, sākās pārmetumu jūra un tikšanos ātri izbeidzu. āksts nu. ?
Ar kādu burtu sākas vārds? Baigi līdzīgā situācija 😂
16.05.2023 21:34 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Annija35 @ 16.05.2023 21:10

Kopš kura laika ir tāds vērtējums kurš ir attiecību cienīgs,kurš nē?
Attiecības neveidos ar konkrēto vīrieti/sievieti,ja nav jūtu,ķīmijas un viss pārējais.
Palīdzi Mazajaiduudai, izsaki savu versiju kāpēc viņai neveicās atras vīriešus kuri grib attiecības.
16.05.2023 21:35 |

Reitings 272
Reģ: 17.05.2022
GhostGG @ 16.05.2023 21:28

Protams, ka ir laba. Cilvēki, kuri ir vieni, viņi nedrīkst uz teātri iet? :D
https://vm.tiktok.com/ZGJH75eq6/?t=1

Var, protams, bet Tinderī ir lielāka iespēja iepazīties kā teātrī.
16.05.2023 21:37 |

Reitings 126
Reģ: 10.03.2023
Par tēmu - man diez gan bēdīga pieredze, cik ir bijuši randiņi, vienmēr sāk mākties virsū, tā, ka jāgrūž nost. Man šķiet es vienkārši esmu uzrāvusies uz tādiem, un, nē, neesmu tur vaļīga vai hz, esmu diezgan introverta. Vienreiz čalis aicināja iedzert uz tusu piektdienā, atnāku, izrādās, ka tas ir randiņš un vajag vazāties apkārt, domāju, ka tāpat nav ko darīt, var jau. Notinos, galīgi nebija forši. Vienīgais, ko varu pateikt, nav vērts turpināt randiņu, ja saproti, ka nebūs, būtu varējusi izvairīties no stulbām pieredzēm. Vispār labāk iepazīties ikdienas situācijās.
te augstāk izlasīju par city hoe, ko man darīt, ja ir bijuši gadījumi, ka domā, ka esmu kaut kāda slampa, katru piektdienas vakaru pa jaunam dzekam, bet īstenībā dzīvoju kā mūķene. No kā rodās tas iespaids. Saprastu, ja citiem tur stāstītu ka man tur daudz puiši, bet tā nav, nekad neesmu runājusi par to. Turpretī man ir draudzene, kurai patiešam vienu brīdi bija entie puiši, bet par viņu tā nepadomā.
16.05.2023 21:41 |

Reitings 1847
Var, protams, bet Tinderī ir lielāka iespēja iepazīties kā teātrī.

Un kā veicas? Tomēr gads jau ir pagājis kā esi brīva, vismaz pirms pāris nedēlām, vienā diskusijā tā teici. Neesmu ģēnijs, bet ja tur ir lielāka iespēja iepazīties un nav vēl joprojām izdevies atrast, ko meklē, tad nu izklausās švaki.
16.05.2023 21:43 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
milkiwai @ 16.05.2023 21:41
Par tēmu - man diez gan bēdīga pieredze, cik ir bijuši randiņi, vienmēr sāk mākties virsū, tā, ka jāgrūž nost. Man šķiet es vienkārši esmu uzrāvusies uz tādiem, un, nē, neesmu tur vaļīga vai hz, esmu diezgan introverta. Vienreiz čalis aicināja iedzert uz tusu piektdienā, atnāku, izrādās, ka tas ir randiņš un vajag vazāties apkārt, domāju, ka tāpat nav ko darīt, var jau. Notinos, galīgi nebija forši. Vienīgais, ko varu pateikt, nav vērts turpināt randiņu, ja saproti, ka nebūs, būtu varējusi izvairīties no stulbām pieredzēm. Vispār labāk iepazīties ikdienas situācijās.
te augstāk izlasīju par city hoe, ko man darīt, ja ir bijuši gadījumi, ka domā, ka esmu kaut kāda slampa, katru piektdienas vakaru pa jaunam dzekam, bet īstenībā dzīvoju kā mūķene. No kā rodās tas iespaids. Saprastu, ja citiem tur stāstītu ka man tur daudz puiši, bet tā nav, nekad neesmu runājusi par to. Turpretī man ir draudzene, kurai patiešam vienu brīdi bija entie puiši, bet par viņu tā nepadomā.

Domāju, ka tas nav faktos balstīts viedoklis par tevi. Vienkārši aizskarts vīrieša ego un tādēļ izdomā kaut kādu veidu kā likt justies slikti.
Nesaku, ka nav tādas meitenes, kurām randiņš pēc randiņa, līdz atradīs miljonāru vai vienkārši bezmaksas vakariņu dēļ. Bet tavā gadījumā drīzāk vienkārši mēģinājums iedzelt.
16.05.2023 21:45 |

Reitings 1847
te augstāk izlasīju par city hoe, ko man darīt, ja ir bijuši gadījumi, ka domā, ka esmu kaut kāda slampa, katru piektdienas vakaru pa jaunam dzekam, bet īstenībā dzīvoju kā mūķene. No kā rodās tas iespaids

Bet es jau to teicu par tām, kuras randiņo ar vairākiem vienlaicīgi. Būsi ne tā izlasījusi.
16.05.2023 21:56 |

10 gadi
Reitings 2016
Reģ: 29.01.2009
Neesmu ģēnijs, bet ja tur ir lielāka iespēja iepazīties un nav vēl joprojām izdevies atrast, ko meklē, tad nu izklausās švaki.

Es varu izstāstīt kā tas notiek manā Tinderī.
Svaipoju. Ir match. No vīrieša vēstule 1 no 10 gadījumiem. Kaut ko randomā pačato, kāds paprasa numuru. Kāds uzreiz uzprasās uz seksu, atsaku, pazūd. Kāds pačato un pazūd. Es kādam uzrakstu pirmā - ļoti bieži atmačo. Man pastkastītē ir n-tie "cau ko dari" teksti. Nu ko man ar viņiem darīt un kuram ir spēka uz to atbildēt? Vienu brīdi man bija 150+ match, aktīvas sarakstes 3. Nu jēga no tā tindera? Un nav runas, ka es būtu izvēlīga, vai neglīta, vai stulba. Es laikam neesmu cienīga attiecībām kā te minēja..
16.05.2023 22:01 |

Reitings 126
Reģ: 10.03.2023
mazaaduuda @ 16.05.2023 22:01

Svaipoju. Ir match. No vīrieša vēstule 1 no 10 gadījumiem. Kaut ko randomā pačato, kāds paprasa numuru. Kāds uzreiz uzprasās uz seksu, atsaku, pazūd. Kāds pačato un pazūd. Es kādam uzrakstu pirmā - ļoti bieži atmačo. Man pastkastītē ir n-tie "cau ko dari" teksti. Nu ko man ar viņiem darīt un kuram ir spēka uz to atbildēt? Vienu brīdi man bija 150+ match, aktīvas sarakstes 3. Nu jēga no tā tindera? Un nav runas, ka es būtu izvēlīga, vai neglīta, vai stulba. Es laikam neesmu cienīga attiecībām kā te minēja..

man paziņu lokā tinders ir noiets etaps, nezinu, kur tagad meklē randiņus, bet to vairs nelieto. Vispār vairs neviens neiet uz online dating.
16.05.2023 22:10 |

10 gadi
Reitings 13735
Reģ: 30.12.2015
mazaaduuda @ 16.05.2023 22:01

kāpēc tu domā, ka no tiem pašiem tevis pieminētajiem "čau, ko dari" tekstiem nevar izveidoties kvalitatīva saruna, tālāk randiņš vai nākotnē pat attiecības, ja jums ir ok komunikācija un viss saiet? :D šo gan es nesaprotu - ko citu tu īsti gaidi, lai tev svešs cilvēks uzraksta - trīs rindkopu palagu par to, cik tu esi skaista, burvīga, ejam uz randiņu, tu esi mana mūža mīla, vai? :D
16.05.2023 22:12 |

Reitings 1847
Vienu brīdi man bija 150+ match, aktīvas sarakstes 3. Nu jēga no tā tindera? Un nav runas, ka es būtu izvēlīga, vai neglīta, vai stulba. Es laikam neesmu cienīga attiecībām kā te minēja..

Bet sievietēm pilnīgi nav svarīgi cik ir matchi. Tas vispār nav rādītājs, gandrīz visām sievietēm, glīta vai neglīta būs daudz matchi. Pirmkārt, tinderī vīriešu ir 3x vairāk nekā sieviešu, otrkārt, daudzi swipo visas pa labi. Tev sarkastē uzreiz jāpasaka, ka esi ieinteresēta tikai nopoetinām attiecībām, nevis randiņa laikā. Es īsti nezinu, ko ieteikt, kā tikai to, ka jātiekās ar vīriešiem, kuri grib nopietinas attiecības. Ir muļķīgi raudāt par to, ja tu izvēlies vīriešus, kuri negrib attiecības, bet tu gribi.
Piemēram - es nākotnē gribu bērnus. Es tak netiekos ar sievieti, kura, viņus negribētu un pēc tam neraudu par to, ka sievietes negrib bērnus. Es tiekos ar sievietēm, kuras gribētu bērnus :D Es nezinu kā vēl vienkāršāk to uzrakstīt un izskaidrot.
16.05.2023 22:14 |

Patīk
Reitings 11059
maijpukjiite @ 16.05.2023 22:12

kāpēc tu domā, ka no tiem pašiem tevis pieminētajiem "čau, ko dari" tekstiem nevar izveidoties kvalitatīva saruna, tālāk randiņš vai nākotnē pat attiecības, ja jums ir ok komunikācija un viss saiet? :D šo gan es nesaprotu - ko citu tu īsti gaidi, lai tev svešs cilvēks uzraksta - trīs rindkopu palagu par to, cik tu esi skaista, burvīga, ejam uz randiņu, tu esi mana mūža mīla, vai? :D

Mani arī vienmēr tas čau ko dari ir ļoti atgrūdis, sajūta kā atgriežoties 15 gadu vecumā. :D Bet, jā, var arī aizdomāties, varbūt cilvēks vienkārši nezina citu veidu kā uzsākt sarunu un tālāk kaut kas var sanākt.
Grūti pateikt, gribas vel paanalizēt. :D Teorētiski, tādam interesantam džekam būtu jāvar kaut ko uzrunājošāku izdomāt. Bet arī - ja tie ir 50 matchi dienā, tad citādāk :D
16.05.2023 22:16 |

Reitings 2977
Tinderi nevajag izmantot garām sarakstēm, tikai loģistikai priekš randiņa sarunāšanas.
16.05.2023 22:17 |

Patīk
Reitings 11059
Aldis15 @ 16.05.2023 22:17
Tinderi nevajag izmantot garām sarakstēm, tikai loģistikai priekš randiņa sarunāšanas.

Kā zināsi vai tev vispār ir par ko runāt ar to cilvēku, ar kuru iesi uz randiņu?
Ja atmetam domu, ka pilnīgi visi grib tikai seksot un neko vairāk :D
16.05.2023 22:18 |

Reitings 2977
Lula @ 16.05.2023 22:18

Kā zināsi vai tev vispār ir par ko runāt ar to cilvēku, ar kuru iesi uz randiņu?
Ja atmetam domu, ka pilnīgi visi grib tikai seksot un neko vairāk :D
Tad jāgaida kad uztrāpīsies uz garo palagu drukātāju.
16.05.2023 22:21 |

10 gadi
Reitings 2016
- ko citu tu īsti gaidi, lai tev svešs cilvēks uzraksta - trīs rindkopu palagu par to, cik tu esi skaista, burvīga, ejam uz randiņu, tu esi mana mūža mīla, vai?

Man ir pietiekami daudz ierakstīts profilā, lai būtu idejas ko citu uzrakstīt par standarta frāzi.
Es pati nekad nerakstu svešam cilvēkam "Čau ko dari" tekstus, vienmēr piedomāju ko var no profila izvilkt ārā - vai izteikt komplimentu par acīm, vai pajautāt kā pavadīs brīvdienas.
Un tad vēl ir tā kategorija, no kuriem jāvelk katrs vārds ārā. Es uzdodu jautājumu, ir atbilde. Un tad vai nu pati atkal domā kā uzturēt sarunu vai arī samierinies, ka atkal pazudīs tālēs zilajās.
16.05.2023 22:21 |

10 gadi
Reitings 2016
Ir muļķīgi raudāt par to, ja tu izvēlies vīriešus, kuri negrib attiecības, bet tu gribi.

Es neizvēlos. Viņi paši uzrodas. Ir match. Ir kaut kāda sarakste. Patīkami komunicēt, iepatīkas viens otram, ir randiņš.. un tad BAMS! - tikai neiemīlies, es neko nopietnu nevēlos..
Un atkal sāc no sākuma..
16.05.2023 22:25 |

Reitings 1847
Varbūt patiesībā tie visi "Čau ko dari" arī ir tie, kuri grib attiecības, varbūt viņiem ar sievietēm iet tik švaki, ka nemaz neprot ar viņām runāt :D
16.05.2023 22:26 |

Reitings 2977
mazaaduuda @ 16.05.2023 22:21

Man ir pietiekami daudz ierakstīts profilā, lai būtu idejas ko citu uzrakstīt par standarta frāzi.
Es pati nekad nerakstu svešam cilvēkam "Čau ko dari" tekstus, vienmēr piedomāju ko var no profila izvilkt ārā - vai izteikt komplimentu par acīm, vai pajautāt kā pavadīs brīvdienas.
Un tad vēl ir tā kategorija, no kuriem jāvelk katrs vārds ārā. Es uzdodu jautājumu, ir atbilde. Un tad vai nu pati atkal domā kā uzturēt sarunu vai arī samierinies, ka atkal pazudīs tālēs zilajās.
Ja cilvēks Tev uzreiz jau pirmajā teikumā piedāvā iet uz randiņu? Kaut vai uz to pašu kafiju.
Atsaki?
16.05.2023 22:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits