Lula @ 14.05.2023 22:43Tu ar viņām regulāri brauc ar riteni vai kā tev tas notiek? ?
Nekad kājstarpe nav izdilusi, pirmie kas izdilst ir ceļi un zem dibena pie gurniem. (No sēdēšanas)Kenty @ 15.05.2023 07:04Japrasa puisiem viniem parsti izdilst kājstarpes?bet ja nopietni man vienas bikses izdila tur .berzejas ciskas.(man tadas apalas)bet ne tas kuras stingras,tas staipigas kuras elastāns
Skatos,ka daudzām džinsām sastāvā bez kokvilnas un elastāna ir parādījies šāds - elastomultiesteris.
Man ir tieši tas pats ,pilnīgi visām džinsa biksēm,kas man bijušas,3-4 mēnešus pastaigāju un jāmet ārā 😁Inesiiite @ 15.05.2023 06:55
Nē ? Es tiešam nezinu KĀ tas notiek!
Domāju,ka varbūt vēl kādam tā,bet šķiet,ka es gandrīz vienīgā tāda.
bet nemet ārā. Ja pārējais viss smuki vesela var salabot. Pameklē kādu darbnicu. Tev tak to kājstarpi neviens nepētis. Bija man reiz šuvēja kas taaa mācēja salāpīt un salabot vispār knapi redz.Inesiiite @ 14.05.2023 22:39Kādas firmas džinsu bikses pērkat?
Esmu Tommy Hilfiger piekritēja,jo man tiešām ļoti ērtas,bet... pilnīgi visām ar laiku izdilst kājstarpe ?? Ok,ar to rēķinos,bet pēdējās nonēsāju vien pilnas 3 nedēļas un viss,ir metamas ?
P.S. pērku izmēram atbilstošas.
man brālim vienmēr dzinsas iekspusē izdila,kad vecmammai apnika šūt (tas diezgan pasen) viņa teica"savaldi vienreiz savu zvēru"😂vīram tada pati problēma ar džinsām.nevelk vairs.apnika ka dilst.Aldis15 @ 15.05.2023 09:18Nekad kājstarpe nav izdilusi, pirmie kas izdilst ir ceļi un zem dibena pie gurniem. (No sēdēšanas)
Ciksu vietas nedilst, jo man viņas nesaskarās ejot.
Kalnos @ 16.05.2023 12:54bet nemet ārā. Ja pārējais viss smuki vesela var salabot. Pameklē kādu darbnicu. Tev tak to kājstarpi neviens nepētis. Bija man reiz šuvēja kas taaa mācēja salāpīt un salabot vispār knapi redz.