Tā nu visu nakti nogrozījos gultā ar smagu sirdi, jo nespēju saprast kāpēc tā. Kāpēc gan pēdējā laikā vīrieši grib ar mani tikai pārgulēt? Kas ar mani nav tā?
debestinaa @ 06.05.2023 11:00Tad viņš tevi gribēja piecus gadus kopā no viets vai pirms pieciems gadiem ?
GhostGG @ 06.05.2023 11:20Droši vien uz nepareizajiem vīriešiem met acis. Seksu gan gribēs visi, neatkarīgi no tā, vai būs nopietni nodomi vai nē.
Es, protams, nesaku, ka es saprotu vīriešus (godīgi sakot, es nesaprotu), bet vai 5 gadi ar salkaniem komplimentiem, dažiem randiņiem nav tā kā par daudz, lai tik pārgulētu un viss?
Izbaudi to un priecājies, dzīvo sev un,tad kad tu no viņiem gribēsi tikai pārgulēt un neko vairāk, viņi gribēs attiecības ar tevi. Viss atkarīgs no tevis. Tā sevis ciklēšana uz attiecībām pazudina,tas tàds mans viedoklis
Jautāju kāpēc gan tā, šis teica, ka attiecības nav viņa lieta. Nu ok, tik tā dīvaini, ka 5 gadus viņš centās mani dabūt gultā…
Tās nopietno attiecību gribētājas tā pat māna un dabū gultā.greece @ 06.05.2023 12:35
(1) agrāk patiki, tagad vairs nē
(2) vienmēr biji viņam viena no entajām, ko mēģināja vilkt gultā
Ieraksti tinderī, ka meklē tikai nopietnas attiecības. Ok, ne visi tos profilus lasa vai ņem vērā, bet daļa atbirs, jo negribēs tērēt laiku. Plus jautājums arī kādas bildes tinderī liec un kā sevi pasniedz. Un kā jau minēts - kādus vīriešus pati svaipo?
es neminēju,ka iet runa tieši par vīrieti A, kurš šobrīd grib pārgulēt un,tad kad pēkšņi pati gribēs tikai pārgulēt un neko vairāk,tas vīrietis momentā sagribēs attiecības ar viņu😂😂😂GhostGG @ 06.05.2023 12:09
Tas jau nu gan tā nestrādā. Vīrietis, kurš grib tikai pārgulēt, pēkšņi attiecības nesagribēs ar konkrēto sievieti, kura sāktu dzīvot sev un kura grib pati tikai pārgulēt, drīzāk viņš izmantos situāciju un ar viņu pārgulēs un ar to arī viss beigsies. Šitās apgrieztās piholoğijs īsti nestrādā. Labāk jau būtu meklēt vīrieti, kurš grib attiecības un ğimeni, nevis mēğināt pārveidot to, kurš to nevēlas.
nuū šis viss ir ļoti neloģiski. Es tiešā tekstā kaut vai caur sms pajautātu kā tad īsti ir, satikties vēlas un raksta, bet attiecības neinterisē, ko tad viņš vēlas no tevis.nesaprotukāpēctā @ 06.05.2023 11:36
Piecus gadus no vietas, ik pa laikam ieminējās, ka pietrūkstu un grib satikt, kad ir iespēja. Bet brīžos, kad bijām vienā pilsētā, kautrējās kaut kur aicināt.
Aktīvāk sāka komunicēt pāris mēnešus atpakaļ. Pat tad teica, ka grib satikties un tā. Vakar tik ieminējās par to, ka attiecības neinteresē.
Es, protams, nesaku, ka es saprotu vīriešus (godīgi sakot, es nesaprotu), bet vai 5 gadi ar salkaniem komplimentiem, dažiem randiņiem nav tā kā par daudz, lai tik pārgulētu un viss?
Aldis15 @ 06.05.2023 13:40Vai tad tās nav ideālas attiecības kur ir kopdzīve un regulārs sekss? Neticu ka nevarat dabūt veci kurš būtu ar mieru dzīvot kopā pie tāda scenārija.
MartaElza @ 06.05.2023 14:18
Tu būsi pārsteigts, cik daudzi vīrieši nav ar to mierā. Palaist pa kreisi, blandīties un tusēties apkārt..
Man sen senos laikos arī bija tāds pielūdzējs - it kā lenc un aplido, grib kaut ko no manis, bet tajā pašā laikā uzdodot jautājumu pēc kāda laika "kas tad mēs viens otram esam?", jo ne īsti pāris, ne nepāris, tad atbilde seko izvairīgi.. un apmēram tā, ka es būtu tā, kura visu to sākusi un lai es negaidot no viņa attiecību materiālu, viņš tāds neesot.
Un tādi ir pilna pasaule, kuri grib tikai papriecāties, bet ne uzņemties atbildību par to, ka ir pieradinājis sievieti.
debestinaa @ 06.05.2023 13:03nuū šis viss ir ļoti neloģiski. Es tiešā tekstā kaut vai caur sms pajautātu kā tad īsti ir, satikties vēlas un raksta, bet attiecības neinterisē, ko tad viņš vēlas no tevis.
Manuprāt viss ir ļoti vienkārši un vajag tikai pajautāt un nečakarēt sev noskaņojumu un laiku. Tur nav jēgas neko censties izprast. Uzdod tiešu jautājumu un gaidi atbildi un tas arī viss. Uzreiz viss būs skaidrs, nesaprotu kapēc kaut kas tik ļoti jāsarežģī