Vecpuišu uzvedība

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
Sveikas!
Kāda ir jūsu pieredze jeb saskarsme ar vecpuišiem jeb vīriešiem, kas ir dzīvojuši ilgu laiku vieni(vairākus gadus jeb mēnešus) paši bez attiecībām un otra cilvēka sev blakus?
Pēc maniem novērojumiem tad viņi, neprot domāt par otru cilvēku, viņi ir daudz lielāki egoisti un neprot un negrib pielāgoties otram, jo ir pārak ilgi dzīvojuši vieni paši, domājuši par sevi tikai,nav fleksibli.
Kāds ir jūsu uzskats par vecpuišiem?
Vai vecpuisis ir spējis uzsākt attiecības, pēc vairāku gadu vienatnes?
05.05.2023 23:05 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
iiieviiite @ 10.05.2023 08:01
sakiet ko gribat, bet ja vīrietis 35+ gados ir bez nopietnu attiecību pieredzes, pēc visiem standartiem - ar savu dzīvesvietu, normālu darbu, nepīpē un nedzer (vai dzer salīdzinoši maz, ja kāds cits uzsauc), tad šķiet, ka tam vecim kaut kas nav kārtībā ar raksturu, jo citādāk, šādi kadri ilgi vieni paši nepaliktu.

Es zinu vienu tādu kadru, 35+, nopietnu attiecību pieredze gan kaut kāda ir, ir salīdzinoši labs darbs, ir savs dzīvoklis un mašīna, nepīpē un nedzer, izskatās arī tīri ok, personība arī ir pat ļoti ok, patīkams cilvēks. Varētu domāt labs ķēriens, neilgu laiku randiņojām, bet... nopietnas attiecības nevēlas.. Tā man šķiet ir viņa problēma, citādi viņu sen jau kāda būtu nocopējusi. :)
10.05.2023 11:31 |

Reitings 12040
Reģ: 05.03.2020
Es vairāk izdaru secinājumus pēc draudzeņu stāstīta, to draudzeņu, kurām tieši šādi kadri arī gadījās kopdzīvē, kuri ilgi bija vieni un attiecības izveidoja tuvu pie 40 gadiem. Vienā gadījumā vīrs ir ar tādiem tarakāniem.. skops, neizlēmīgs, izturas nievājoši, ā un arī memmes dēliņš. Likās nu tāds zelta gabaliņš - sportists, labā amatā, nedzer, nepīpē, bez sievas un bērniem pagātnē, bet laika gaitā visi tarakāni izlīda ārā. Otrajā gadījumā vīrietis neļauj neko mainīt savā iedzīvē (tas nekas, ka jau precējušies un bērni ir), bet savā "vecpuiša" dzīvoklī tāpat negrib neko mainīt utt., ietiepjas par katru sīkumu, sanāk tik ilgi bija viens, ka pat sievai parādoties, ir diezgan liels egoists.
Tādi piemēri man liek domāt, ka tomēr tie, kas ilgi-ilgi ir vieni, pat ja pēc visiem standartiem liekas baigi labie, tomēr kaut kas tur nav raksturā, visticamāk.
Bet jā, noteikti ir arī adekvāti cilvēki, kuri vienkārši negrib attiecības.
10.05.2023 11:53 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
iiieviiite @ 10.05.2023 08:01
sakiet ko gribat, bet ja vīrietis 35+ gados ir bez nopietnu attiecību pieredzes, pēc visiem standartiem - ar savu dzīvesvietu, normālu darbu, nepīpē un nedzer (vai dzer salīdzinoši maz, ja kāds cits uzsauc), tad šķiet, ka tam vecim kaut kas nav kārtībā ar raksturu, jo citādāk, šādi kadri ilgi vieni paši nepaliktu.

Piekrītu tev!
10.05.2023 17:37 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Tādi piemēri man liek domāt, ka tomēr tie, kas ilgi-ilgi ir vieni, pat ja pēc visiem standartiem liekas baigi labie, tomēr kaut kas tur nav raksturā, visticamāk.

Tam es daļēji piekrītu, ka mēdz būt dažādas slēptākas problēmas, bet bieži vien problēma ir pašos ''normālajos'' cilvēkos, kas neredz acīmredzamas lietas, bet domā - labs amats tātad labs cilvēks! Neticu, ka tikai uzsākot kopdzīvi, var ievērot, ka cilvēks ir
neizlēmīgs, izturas nievājoši, ā un arī memmes dēliņš

piemēram. Tādas lietas ikdienā nenoslēpsi. Tad vai nu dāmai pašai ir ļoti lieli blind spots, tāpēc tajos ''tuvu pie 40 gadiem'' (pieņemu, ka abi aptuveni viena vecuma) bija spiesta veidot attiecības ar šādu indivīdu, vai arī viņa krietni pārspīlē tā vīrieša negatīvās īpašības un nekā tāda vispār nav.
10.05.2023 19:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)