Lola12345 @ 05.05.2023 18:16Jūs varat te likt mīnusus, cik gribat, bet ir traki kad sadzemdē 45+. Es esmu salīdzinoši jauna vēl. Traki noskatīties uz sava bērna vienaudžiem, kad nevar saprast, mamma vai ome atvedusi.. mana mamma (bērna ome) jaunāka par dažu labu mammu. Protams, visādi dzīvē gadās, piesakās pavisam neplānoti arī uz 50, bet tas nenotiek ļoti bieži. Plānot šādā vecumā es neplānotu vairs. Un pēc pieredzes, jo vecāka mamma jo trakāk “auklē” jau lielu bērnu un rodas pārlieku liela pāraprūpe, it īpaši ja tas ir pirmais. Es saprotu, ka gribās lai ir dzīve sakārtota, bet arī par bērnu jādomā. Jums patiktu, ka skolā visiem mammas jaunas, bet jums jau pensijā? Man nē.
Lola12345 @ 05.05.2023 18:16Jūs varat te likt mīnusus, cik gribat, bet ir traki kad sadzemdē 45+. Es esmu salīdzinoši jauna vēl. Traki noskatīties uz sava bērna vienaudžiem, kad nevar saprast, mamma vai ome atvedusi.. mana mamma (bērna ome) jaunāka par dažu labu mammu. Protams, visādi dzīvē gadās, piesakās pavisam neplānoti arī uz 50, bet tas nenotiek ļoti bieži. Plānot šādā vecumā es neplānotu vairs. Un pēc pieredzes, jo vecāka mamma jo trakāk “auklē” jau lielu bērnu un rodas pārlieku liela pāraprūpe, it īpaši ja tas ir pirmais. Es saprotu, ka gribās lai ir dzīve sakārtota, bet arī par bērnu jādomā. Jums patiktu, ka skolā visiem mammas jaunas, bet jums jau pensijā? Man nē.
nuu es par to vecumu tā neiciklētos.Man darbā strādā 45+ kolēģes nevienai no viņām nevar pateikt cik istenībā gadu.vienai ir jau mazbērni,vienai 18 gadīgi,un vel vienai berns beidza bērnudārzu.Un tici man nevienai no viņam nenoteiksi ,ka konservatīvas pec 40 tantes.Nu nav.Spriganas,jautras ,katra ar savu stāstu.Spēt tik apbrinot.Ir sievietes ,kas atplaukst,kad bērni izaug,un ir sievietes,kas acu priekšā paliek jaunākas piedzimstot bērnam.To tik viennozimīgi nevar pateikt mūsdienās.Mana vecmamma 45 -50 arī bija ome klasiskajā izpratnē. Paaudzes mainās un gadi izplūst.Paliek tikai pasē ierakstītsLola12345 @ 05.05.2023 18:16Jūs varat te likt mīnusus, cik gribat, bet ir traki kad sadzemdē 45+. Es esmu salīdzinoši jauna vēl. Traki noskatīties uz sava bērna vienaudžiem, kad nevar saprast, mamma vai ome atvedusi.. mana mamma (bērna ome) jaunāka par dažu labu mammu. Protams, visādi dzīvē gadās, piesakās pavisam neplānoti arī uz 50, bet tas nenotiek ļoti bieži. Plānot šādā vecumā es neplānotu vairs. Un pēc pieredzes, jo vecāka mamma jo trakāk “auklē” jau lielu bērnu un rodas pārlieku liela pāraprūpe, it īpaši ja tas ir pirmais. Es saprotu, ka gribās lai ir dzīve sakārtota, bet arī par bērnu jādomā. Jums patiktu, ka skolā visiem mammas jaunas, bet jums jau pensijā? Man nē.
Beverly Hilza @ 05.05.2023 00:08
Nevajadzētu taisīt bērnus līdz 23-24 gadiem vismaz, kamēr nav ilgtermiņa darbs un nostabilizējies cilvēks. Nesaprotu tos, kam nekas pašiem nepieder, nav dzīvoklis, nav auto, nav stabilitātes,bet tajā pašā laikā plāno audzināt bērnus. Dzīvot nabadzībā. Dzīvo no algas algai. Bet mierīgi plāno bērnus vairākus pat!
Es neuzskatu, ka tikko pilngadību sasniegušam cilvēkam 18 -20, jāsak ražot nakamā paaudze.
Arahne @ 06.05.2023 23:57
Dums komentārs!
Šie plānotāji parasti novelk līdz tiem 40+ un tad iet uz visādām IVF un tērē valsts budžetu, jo paši vairs nespēj.
Arahne @ 06.05.2023 23:57
Dums komentārs!
Šie plānotāji parasti novelk līdz tiem 40+ un tad iet uz visādām IVF un tērē valsts budžetu, jo paši vairs nespēj.