Pirmais solis

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Šodien šādā tādā sakarā aizdomājos par to cik diez normāli ir tas, ka sieviete sper pirmo soli attiecībās, t.i., uzaicina vīrieti uz randiņu.
Liekas, ka šī ir diezgan interesanta tēma diskusijai un gribētos arī zināt, ko domā kā sievietes, tā vīrieši par to, ka pat pirmo randiņu iniciatīvu izrāda sieviete 😁
04.05.2023 17:10 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Jupiter @ 04.05.2023 20:58
Tā es gandrīz palaidu garām savu mūža mīlestību. Ja es domāju, ka viņš mani neaicina, jo nav ieinteresēts, tieši to pašu var domāt arī viņš. Tagad ir palaisti garām labākie dzīves gadi atsevišķi, kad mēs varējām būt kopā jau 10 gadus. Tas tiešām ir tā vērts lepnuma un kaut kādu citu cilvēku iedomātu principu dēļ?

Nu tikpat labi var teikt, ka vīrietim daudz vairāk bailes saņemt kurvīti, nekā superduper spēcīgā simpātija pret sievieti. Man tas šķiet jocīgi. Protams ja sieviete vizuāli ir auksta un nepieejama, tad viss var likties. Bet ja vīrietis zin, ka sieviete ir brīva, atvērta, smaidīga uz kontaktu ejoša, es vienkārši neredzu iemeslu, kāpēc vīrietis, lai nespertu šo pirmo soli.
04.05.2023 21:03 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
*Bella* @ 04.05.2023 21:03

Nu tikpat labi var teikt, ka vīrietim daudz vairāk bailes saņemt kurvīti, nekā superduper spēcīgā simpātija pret sievieti. Man tas šķiet jocīgi. Protams ja sieviete vizuāli ir auksta un nepieejama, tad viss var likties. Bet ja vīrietis zin, ka sieviete ir brīva, atvērta, smaidīga uz kontaktu ejoša, es vienkārši neredzu iemeslu, kāpēc vīrietis, lai nespertu šo pirmo soli.

Nu tur visā tajā situācijā ir arī liela mana vaina, jo es viņam esmu tieši vai netieši iedevusi kurvi kādu laiku iepriekš, kad vēl biju gluži jauna un naiva 😅 pluss vēl tas, ka visu laiku mums kāds ir apkārt un var redzēt, ka viņš vēlas kaut ko piedāvāt, bet negrib citu klātbūtnē. Tāpēc bija tā doma par to, ka es varētu kādu mājienu pamest. Jo nu… gan jau, ka pēc tā kurvja bumba ir manā pusē tagad.
04.05.2023 21:09 |

Reitings 1735
Reģ: 19.05.2016
*Bella* @ 04.05.2023 21:03

Tieši tā arī bija problēma - abi auksti nepieejami iedomīgi tipi, kas dziļi sirdī domāja, ka "nu, es jau nekad viņam/viņai nevarētu patikt....." Bet tas jau nenozīmē, ka nav attiecību materiāls un arī konstanti bijām citās attiecībās, kas nozīmē, ka netiek arī mēģināts, jo neesam krāpēju tips, aizņemti cilvēki ir off limits. Vajadzēja rasties situācijai, kad nevar vairs turēt un ir jāmēģina.
04.05.2023 21:10 |

Reitings 794
Sebii @ 04.05.2023 21:09

Nu tur visā tajā situācijā ir arī liela mana vaina, jo es viņam esmu tieši vai netieši iedevusi kurvi kādu laiku iepriekš, kad vēl biju gluži jauna un naiva ? pluss vēl tas, ka visu laiku mums kāds ir apkārt un var redzēt, ka viņš vēlas kaut ko piedāvāt, bet negrib citu klātbūtnē. Tāpēc bija tā doma par to, ka es varētu kādu mājienu pamest. Jo nu… gan jau, ka pēc tā kurvja bumba ir manā pusē tagad.

Nu tā jau ir cita situācija, iespējams, ka nevēlas būt pārāk uzbāzīgs ar atkārtotiem piedavājumiem😁
04.05.2023 21:13 |

Reitings 794
Jupiter @ 04.05.2023 21:10
Tieši tā arī bija problēma - abi auksti nepieejami iedomīgi tipi, kas dziļi sirdī domāja, ka "nu, es jau nekad viņam/viņai nevarētu patikt....." Bet tas jau nenozīmē, ka nav attiecību materiāls un arī konstanti bijām citās attiecībās, kas nozīmē, ka netiek arī mēģināts, jo neesam krāpēju tips, aizņemti cilvēki ir off limits. Vajadzēja rasties situācijai, kad nevar vairs turēt un ir jāmēģina.

Nu jā, tava aprakstītā situācija ir cits stāsts. 👍
Pēc sevis spriežot, es vienkārši nevaru iztēloties, ka par sevi pārliecināts vīrietis, kurš zin ko vēlas, kuram ļoti es simpatizētu un zinātu, ka esmu brīva - nespertu šo pirmo soli. Joo, ja man kāds simpatizē to neredzēs tikai kāds kurš neredz vai negrib redzēt.😀 Jebkurā gadījumā, nepamēģināsi - neuzzināsi. Katrs spriež no savas pieredzes un skatu punkta. 🙃
04.05.2023 21:26 |

Reitings 12
Reģ: 01.05.2023
Laikam esmu vecmodīga, bet pirmo soli nespertu, atstātu to vīrieša ziņā. Vienīgi varbūt liktu noprast, ka simpātijas ir abpusējas, lai iedrošinātu.
04.05.2023 21:46 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Skaidrs ka vairums (99,9%) sieviešu nespertu pirmo soli, tas taču ir tik neizdevīgi. Jo īpaši no jūsu skatupunkta.
04.05.2023 21:49 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Sebii @ 04.05.2023 21:09

Nu tur visā tajā situācijā ir arī liela mana vaina, jo es viņam esmu tieši vai netieši iedevusi kurvi kādu laiku iepriekš, kad vēl biju gluži jauna un naiva ? pluss vēl tas, ka visu laiku mums kāds ir apkārt un var redzēt, ka viņš vēlas kaut ko piedāvāt, bet negrib citu klātbūtnē. Tāpēc bija tā doma par to, ka es varētu kādu mājienu pamest. Jo nu… gan jau, ka pēc tā kurvja bumba ir manā pusē tagad.

Pamet sarunu laikā, ka ilgi nav būts, piemēram uz kinīti vai teātri vai kur citur. Tā būs iespēja viņam piedāvāties aiziet kopīgi, jo tā no zila gaisa kaut ko pasākt, ja ir bijusi priekšvēsture, viņam varētu būt mazliet bailīgi.
04.05.2023 22:06 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Pēc pēdējās aicināšanas sapratu, ka vairs to pirmā nedarīšu. Pat ja vīrietis izrāda kaut kādu interesi uz satikšanos.
Aplauzos un tā konkrēti.
04.05.2023 22:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits