Jupiter @ 04.05.2023 20:58Tā es gandrīz palaidu garām savu mūža mīlestību. Ja es domāju, ka viņš mani neaicina, jo nav ieinteresēts, tieši to pašu var domāt arī viņš. Tagad ir palaisti garām labākie dzīves gadi atsevišķi, kad mēs varējām būt kopā jau 10 gadus. Tas tiešām ir tā vērts lepnuma un kaut kādu citu cilvēku iedomātu principu dēļ?
*Bella* @ 04.05.2023 21:03
Nu tikpat labi var teikt, ka vīrietim daudz vairāk bailes saņemt kurvīti, nekā superduper spēcīgā simpātija pret sievieti. Man tas šķiet jocīgi. Protams ja sieviete vizuāli ir auksta un nepieejama, tad viss var likties. Bet ja vīrietis zin, ka sieviete ir brīva, atvērta, smaidīga uz kontaktu ejoša, es vienkārši neredzu iemeslu, kāpēc vīrietis, lai nespertu šo pirmo soli.
Tieši tā arī bija problēma - abi auksti nepieejami iedomīgi tipi, kas dziļi sirdī domāja, ka "nu, es jau nekad viņam/viņai nevarētu patikt....." Bet tas jau nenozīmē, ka nav attiecību materiāls un arī konstanti bijām citās attiecībās, kas nozīmē, ka netiek arī mēģināts, jo neesam krāpēju tips, aizņemti cilvēki ir off limits. Vajadzēja rasties situācijai, kad nevar vairs turēt un ir jāmēģina.*Bella* @ 04.05.2023 21:03
Nu tikpat labi var teikt, ka vīrietim daudz vairāk bailes saņemt kurvīti, nekā superduper spēcīgā simpātija pret sievieti. Man tas šķiet jocīgi. Protams ja sieviete vizuāli ir auksta un nepieejama, tad viss var likties. Bet ja vīrietis zin, ka sieviete ir brīva, atvērta, smaidīga uz kontaktu ejoša, es vienkārši neredzu iemeslu, kāpēc vīrietis, lai nespertu šo pirmo soli.
Sebii @ 04.05.2023 21:09
Nu tur visā tajā situācijā ir arī liela mana vaina, jo es viņam esmu tieši vai netieši iedevusi kurvi kādu laiku iepriekš, kad vēl biju gluži jauna un naiva ? pluss vēl tas, ka visu laiku mums kāds ir apkārt un var redzēt, ka viņš vēlas kaut ko piedāvāt, bet negrib citu klātbūtnē. Tāpēc bija tā doma par to, ka es varētu kādu mājienu pamest. Jo nu… gan jau, ka pēc tā kurvja bumba ir manā pusē tagad.
Jupiter @ 04.05.2023 21:10Tieši tā arī bija problēma - abi auksti nepieejami iedomīgi tipi, kas dziļi sirdī domāja, ka "nu, es jau nekad viņam/viņai nevarētu patikt....." Bet tas jau nenozīmē, ka nav attiecību materiāls un arī konstanti bijām citās attiecībās, kas nozīmē, ka netiek arī mēģināts, jo neesam krāpēju tips, aizņemti cilvēki ir off limits. Vajadzēja rasties situācijai, kad nevar vairs turēt un ir jāmēģina.
Sebii @ 04.05.2023 21:09
Nu tur visā tajā situācijā ir arī liela mana vaina, jo es viņam esmu tieši vai netieši iedevusi kurvi kādu laiku iepriekš, kad vēl biju gluži jauna un naiva ? pluss vēl tas, ka visu laiku mums kāds ir apkārt un var redzēt, ka viņš vēlas kaut ko piedāvāt, bet negrib citu klātbūtnē. Tāpēc bija tā doma par to, ka es varētu kādu mājienu pamest. Jo nu… gan jau, ka pēc tā kurvja bumba ir manā pusē tagad.