Beverly Hilza @ 01.05.2023 23:10
Šeit nav negatīva pieredze piedzīvota nekas traģisks, izklausās ka draugs piedziedājis pilnas ausis ar šausmu stāstiem kur uzbrūk ar nazi. ?
Man šis liekas pārspīlēts gadijums.. Manuprāt cilvēks sevi iesloga burī, ka var iziet tikai dienas gaišajā laikā un viss, nu nav tik traki Rīgā, kā te rakstīts. Nestāv manjaks ar ieroci uz katra stūra. Ka jātrīc un jādreb. Šeit jau galejības. ? Nevajag iet uz tādām vietām kur tusē dzērāji, pipmaņi un tādas kompānijas, kur tusē narkomāni, man tas bija veikala narvesen, un māju pagalmos uz soliņiem tādi pavasaros/vasarās sēž. Es vairs negāju uz piemājas maximu, jo tur nemitīgi blakus tusēja dzēraji kompānijās riktīgi neomulīgi, iet garām bija) Un viss būs kartībā. Nesaprotu šitās nepamatotās bailes no tumsas. ?
LoveLife00 @ 01.05.2023 22:45Pēc pulksten sešiem? Tas taču agrs. Parasti neomulīgi ir uz vakaru , ap kādiem 22.
Beverly Hilza @ 01.05.2023 23:17
Ja cilvēkam it nakts dežūras (benzīntanki, apsargi) un ja viņam Nav mašīnas, tad viņam nekas cits neatlien ka satigāt uz majam pa tumsu. Katrs ir individuāls.
Beverly Hilza @ 01.05.2023 23:20
Man neomulīgi ir tikai tad, ja jaiet cauri kādiem māju pagalmiem, kur tusē dzerāju kompānijas, vai tad ja tikko esmu skatijusies šausmeni. ?
man uzbruka 7 vakarā, parastā darbdienas vakarā uz galvenās ielas mazpilsētā, kur apkārt ir pa kādam veikalam un kafejnīcai, ne uz tumšas, vientuļas sānu ieliņas, tā, ka nepiekrìtuLoveLife00 @ 01.05.2023 22:45Pēc pulksten sešiem? Tas taču agrs. Parasti neomulīgi ir uz vakaru , ap kādiem 22.
LoveLife00 @ 01.05.2023 23:25
Man nav nācies ar tādām saskarties īsti. Bet mans pagalms par laimi kluss un mierīgs pat naktīs. Varbūt kādreiz vasarā kāds dzērājs ņaud.
Un ne vienmēr tās kompānijas ,kas liekas draudīgas tādas ir , iespējams nemaz neskatās virsū uz to ,kas iet garām.
Elizabeteputnos @ 02.05.2023 00:11man uzbruka 7 vakarā, parastā darbdienas vakarā uz galvenās ielas mazpilsētā, kur apkārt ir pa kādam veikalam un kafejnīcai, ne uz tumšas, vientuļas sānu ieliņas, tā, ka nepiekrìtu
aphoria @ 02.05.2023 13:42Vienreiz naktī Rīgas centra pusē gāju mājās un divas skuķes gāja priekšā. Vismaz vienreiz redzēju, ka viņas atskatās uz mani. Viņas gāja ātrāk par mani, distance starp mums palielinājās līdz vienā brīdī atčaknījos, ka viņas vairs priekšā neredzu. Eju tālāk līdz vienā brīdī kaut ko izdzirdu un atskatos atpakaļ - redzu, ka viņas steigšus dodas ielas pretējā virzienā un atskatās uz mani.
Acīmredzot tāds mīziens no manis, ka noslēpās aiz kāda auto, lai "atkratītos" no manis. Godīgi sakot šis man diez gan sabojāja omu. Tik patētiski.
Vēl kas laba lieta saistībā ar auto, tas pat attiecas uz jebkuru diennakts laiku, uzstādīt tā, ka mašīnai, kad to atslēdz, atslēdzas tikai vadītāja durvis (ja pati stūrē viena). Saskatījos tiktok par to, ka autostāvvietās uzbrūk meitenēm (tas gan ārzemēs bieži notiek) dažādos veidos, tad labāk drošības pēc ir tā, ka pārejās durvis paliek aizslēgtas un neviens netiek iekšā.
Jukooo @ 03.05.2023 18:29Vienmēr nēsāju līdzi gaazes baloniņu. Juutos drošāk