pepija @ 01.05.2023 20:28kadreiz stradaju stradaju darba,kur biezi bija naktis janak maja.Bij bailigi,seviski,kad rajona jau diena sakas uzbrukumu serija.Tad nakttis telefonam seldzu ara skanu,liku jakas iekskabata,atslegas ari,maku lidzi nenemu,ja izrauj somu,tad tur nebus svarigas lietas.Ari domaju kauko aizsardzibai piparu gazi vai ko citu,bet man jaunba ir uzbrukucis virietis un taja ridi neko nevar izdarit,vnk ka stabs sastinsti,ne pakliegt,ne paskriet neko.Man isteniba no dzerajiem nav tik loti bail ka no narkomaniem,jo tie vispar nav adekvati un domaju ka var pa eiro nez ko izdarit,lai tik devai dabu.Es vnm vilku apavus,kas neskan,gaju atri un klusu un pa tumsako pusi,lai mani mazak pamana.Vel bij doma iegadaties adu evrki ka sirenu,kas sklai kliedz vnk uz izbrinu pakert un ceriba,ka tad var aizbegt,bet ta ari nenopirku.Ja godigi,kad ir kada aizdomiga situacija eju un nepartrauksti skaitu Tevreizi.
netālu pusaugu meitenes bļāva visādiem lamuvārdiem virsū bomzīgam alkoholiķim
Jupiter @ 01.05.2023 18:53Dzīvoju centrā, nekad nav bijis bail. Bet es apzinos, ka tas nenozīmē, ka nevajag uzmanīties un, ka nekas nekad nenotiks. Bērnībā bija gadījumi ar onkuļiem ar konfektēm, bet mēs bijām brīdināti par to.
piparcuca @ 01.05.2023 17:38Man ir bail pārvietoties vienai pa ielu diennakts tumšajā laikā. Kādreiz tā nebija - patika pastaigas tumsā un skrējieni 4 naktī vienatnē, bet nu vairs nekādīgi. Vasarās dzīvoju pie omes - no viņas mājas līdz ciema centram, kur satikos ar draugiem bija jāiet 4km pa zemes ceļu, kur bija vien 2 mājas, un tās pašas vienviet un gandrīz centrā. Tik daudz mašīnu garām brauca. Gāju arī kad krēsloja, bet nebaidījos necik, pat neienāca prātā baidīties. Tagad kopš esmu kopā ar draugu baidos iet viena tumsā ārpus mājām. Viņš laikam ir parādījis, ka pasaule ir dažāda, un ne vienmēr laba. Haha. Dzīvoju mazpilsētā un tā baidos. Nevaru iedomāties, ko darītu Rīgā, kad būtu satumsis, ja būtu jāiet pa ielu. Ja nu kādreiz ir kaut kur jāiet, tad man vienmēr somā ir tāds štruntiņš ar siksniņu, kuram ja norauj siksniņu viņš tā sāk gaudot, ka to nevar nedzirdēt. Par asaru gāzi arī esmu domājusi, bet kamēr viena neeju nekur, tikmēr varu iztikt.
LoveLife00 @ 01.05.2023 22:53Jā. Un pa nakti ir arī jāguļ , neviss jāstaigā apkārt.