Kā tad es izskatos? (˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵) Ūsains atspalvots mērkaķis?Lula @ 28.04.2023 10:49Reizi mēnesī vai biežāk, ja ir vajadzība - pati taisu manikīru.
Uzacis semi-permanentās, ik pa diviem gadiem
Mati divreiz gadā, balinu ombre.
Izņemot basic kremus, maskas, serumus mājas apstākļos, laikam, nekas tāds vairāk nav.
Interesanti palasīt ko citas dara, kaut kāds priekšstats par tēlu uzreiz izveidojas, liekot kopā ar komentēšanas stilu. :D
Žubēlis @ 28.04.2023 10:58Kā tad es izskatos? (˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵) Ūsains atspalvots mērkaķis?
Nē, tā nav :( Es saku, ka manas procedūras ir mazāk nekā manam kaķimLula @ 28.04.2023 11:09
Tu jau par savu kaķi to visu rakstīji :D
Žubēlis @ 28.04.2023 11:11Nē, tā nav :( Es saku, ka manas procedūras ir mazāk nekā manam kaķim
Arī, mēs kopā tā darāmLula @ 28.04.2023 11:14
eh, nu tad garlaicīgi, man likās, ka tev kaķis 1x nedēļā koriģē ūsas un trenējas :(
HAHA vaine!! Es tieši to pašu gribēju teikt - uzreiz iztēlojos,kāda tipa čiepiņa raksta :DLula @ 28.04.2023 10:49Reizi mēnesī vai biežāk, ja ir vajadzība - pati taisu manikīru.
Uzacis semi-permanentās, ik pa diviem gadiem
Mati divreiz gadā, balinu ombre.
Izņemot basic kremus, maskas, serumus mājas apstākļos, laikam, nekas tāds vairāk nav.
Interesanti palasīt ko citas dara, kaut kāds priekšstats par tēlu uzreiz izveidojas, liekot kopā ar komentēšanas stilu. :D
DOVE/ sienna. Dove loti maigs un nav plekji :) Sienna jāškaida ar kremu.AkiChiki @ 28.04.2023 14:04Es atļaušos pajautāt tām, kuras taisa self tan mājās - kādus līdzekļus jūs izmantojat? Man no visiem mēģinātajiem tomēr sanāk plankumaini. ?
Tātad - manā pieredzē putas ir vnk no no. Ja ir eļļaina āda pašam, tad noteikti der lieliski.AkiChiki @ 28.04.2023 14:04Es atļaušos pajautāt tām, kuras taisa self tan mājās - kādus līdzekļus jūs izmantojat? Man no visiem mēģinātajiem tomēr sanāk plankumaini. ?