Pareizi! Uzreiz jāaicina uz randiņu, ko tur čatoties, sarakstes ir loģistikai, iepazīsies dzīvē.Niķītis @ 01.05.2023 22:21Mani nedaudz izbrīnīja, ka te vairākas minēja, ka Tinderī vīrieši labāk ilgstoši sarakstās un velk garumā iešanu uz randiņu. Man pieredze tieši pretēja - gatavi čatot vienu vakaru un pēc tam viss, grib apmainīties ar telefona numuriem un jau ir izdomājuši, kad un kur iesim randiņā.
Bet, ja par tēmu, es esmu brīva no nopietnām attiecībām nedaudz vairāk kā 2 gadus. Bija ļoti sāpīga šķiršanās no bijušā drauga, pēc kuras izlēmu, ka vēlos būt viena vismaz pāris gadus. Pa šo laiku ir bijušas ļoti daudz jaunas iepazīšanās un randiņi. Ir bijis ļoti skaists FWB periods vairāk kā gadu, kas beidzās ar abpusējām jūtām un vēlmi veidot nopietnas attiecības, bet es tomēr nobijos no neizdošanās un visu pārtraucu.
Kopumā šobrīd viss ir ļoti forši, jo man patīk būt brīvai, ļoti izbaudu šo laiku. Un arī uzmanība no vīriešu puses netrūkst, tiešām izbaudu šo laiku un šobrīd neko mainīt negribas. aaa un man 27.
Beverly Hilza @ 01.05.2023 23:40
Un ko tā "izaugšana kopā" dod attiecībām? Ko vispār nozīmē jedziens uzaugt kopā, ko tas sevī ietver? ?
Un tiem kam vecuma starpības 5-15 gadi tie nevar izaugt kopā un mācities ja?
Man par tādu izaugšanu kopa vispār nebija ne jausmas, lidz dzirdeju şo frazi. Ļoti populara. Laikam. Bet neviens neko nepaskaidro sīkāk par to.
Beverly Hilza @ 01.05.2023 23:40
Un ko tā "izaugšana kopā" dod attiecībām? Ko vispār nozīmē jedziens uzaugt kopā, ko tas sevī ietver? ?
Un tiem kam vecuma starpības 5-15 gadi tie nevar izaugt kopā un mācities ja?
Man par tādu izaugšanu kopa vispār nebija ne jausmas, lidz dzirdeju şo frazi. Ļoti populara. Laikam. Bet neviens neko nepaskaidro sīkāk par to.
Lula @ 02.05.2023 09:15
Uzaugt kopā nozīmē būt komandai, nevis vienam būt vadošajam, kurš otram regulāri kaut ko māca.
Beverly Hilza @ 02.05.2023 16:07
Nu manuprāt, arī ar 10-15 gadu starpību var but lieliska komanda un pāris. Var mācīties viens no otra daudz ko vienalga vai abiem ir 35 + vai abi ļoti jauni, 24 +
Ja ir vēlme tad jebkurā gadijumā un vecuma var visu kopā paveikt.
Var būt arī nepakļāvīgas, sabojātas, ne mājsainieces - pofig, galvenais jaunas un skaistas.Lula @ 02.05.2023 21:50
Prootams, ka var. Attiecībās ar lielāku gadu starpību var būt divi līdzvērtīgi cilvēki, attiecības var būt cieņpilnas, abi var kopā augt un kalnus gāzt.
Bet te ir runa par to, ka džeki meklē meitenes ap 20, max 30, lai viņas nebūtu "sabojātas", būtu pakļāvīgākas, jaukākas, vēlams - mājsaimnieces. Tā ir pilnīgi cita lieta. Ne jau kāds 40gadnieks apzināti meklē 20gadnieci, lai abi būtu baigi līdzvērtīgie partneri un augtu kā personības. Viens runās par 2. pensiju plānu otrs par 2. kursu augstskolā.
Vispār, izsmelta šī diskusija, manuprāt. Jauku vakaru visiem. :D
Jaunās un skaistās var dabūt tikai paši krutākie 30-39 gadīgie vīrieši un viņu ir ļoti maz.MartaElza @ 02.05.2023 22:29Nu ja pēc statistikas, tad visiem 30-39 gadiem veciem vīriešiem jaunās un skaistās 20-24 nepietiks. (Pēc 2017.gada datiem - 71 tūkst. pret 49 tūkst. ) :D
Bet jā, piekrītu, ka šis sevi ir izsmēlis. Aiziet jau galējībās.
Aldis15 @ 02.05.2023 22:22Var būt arī nepakļāvīgas, sabojātas, ne mājsainieces - pofig, galvenais jaunas un skaistas.
Sievietes maksimālais skaistums (attiecīgi maksimālā vērtība) ir tieši jaunajām stirniņām, ne 30-40 gadīgām.
Sievietes dzīves pieredze, izglītība, karjera nepaceļ vērtību vīrieša acīs.
3k pie mums pelna maskulīnas boss girls, trakās zubres karjeristes, vai tādas kā tievā Diāna kas strādā 4 darbos un izdeg, utml. vīrieši lielākoties negrib tāda tipa sievietes.Piekūns @ 02.05.2023 22:32
Nez, piemēram, 3k + 3k ir labāk, kā 3k + 1k vai 3k vienam visu maksājot. Ja vēl labi sakrīt intereses, tad vispār ideāli. Protams, pie kaut kādiem ienākumiem šim jau pazūd nozīme, bet tur jau sāk iet runa par izņēmumiem, ne normu.
Aldis15 @ 02.05.2023 22:31Jaunās un skaistās var dabūt tikai paši krutākie 30-39 gadīgie vīrieši un viņu ir ļoti maz.
Viduvējības ar +- sava vecuma sievietēm tiekās.
Lūzeri ar vecām plus size dāmām, tādi kā es.
Tādi kuri grib attiecības nahaļavu nepieliekot pūles.MartaElza @ 02.05.2023 22:38
Kas tavā izpratnē ir lūzeris?
Aldis15 @ 02.05.2023 22:39Tādi kuri grib attiecības nahaļavu nepieliekot pūles.
Aldis15 @ 02.05.2023 22:383k pie mums pelna maskulīnas boss girls, trakās zubres karjeristes, vai tādas kā tievā Diāna kas strādā 4 darbos un izdeg, utml. vīrieši lielākoties negrib tāda tipa sievietes.
Edgara Aivara draudzene kurai ir ēšanas disorder u.c veselības problēmas no pārstrādāšanās.Piekūns @ 02.05.2023 23:04
Nezinu, kas pie velna tā ir par Diānu, bet tik traki jau arī nav. Man gan ir savas preferences.
Aldis15 @ 02.05.2023 23:11Edgara Aivara draudzene kurai ir ēšanas disorder u.c veselības problēmas no pārstrādāšanās.
Aldis15 @ 02.05.2023 22:22Var būt arī nepakļāvīgas, sabojātas, ne mājsainieces - pofig, galvenais jaunas un skaistas.
Sievietes maksimālais skaistums (attiecīgi maksimālā vērtība) ir tieši jaunajām stirniņām, ne 30-40 gadīgām.
Sievietes dzīves pieredze, izglītība, karjera nepaceļ vērtību vīrieša acīs.