Ilgāku laiku bez attiecībām-domas,pieredze,stāsti

Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
Vēlējos padiskutēt par šo tēmu.
Kad tuvojas 30 un ir daži gadi būts bez attiecībām,vai nu pēc smagas šķiršanās,vai vienkārši pēc izvēles ilgāk būt vienai.
Kā jūs sevi motivējat,iepazīstaties, baudat dzīvi, kad uznāk tā salīdzināšana ar to ka citi precās,ar bērniem,saderinās utt.
Man par to galīgi nav depresija,jo ir gana arī briesmīgas attiecības redzētas,kur krāpj un citādi nekas tur nav skaisti kā izliekas.
Varbūt kādi forši stāsti jums no savas pieredzes par iepazīšanos un neiespringšanu par sociālajām normām?
Jo ticu,ka mums daudzām ir reizēm sajūta "ak nē,es palikšu viena", kas nav taisnība, visam savs laiks.
Bet interesanti dzirdēt citu stāstus.
28.04.2023 00:25 |

10 gadi
Reitings 2016
Reģ: 29.01.2009
Man jau liekas, ka attiecības ir divu pieaugušu cilvēku darīšana. Un vienalga cik viņiem ir gadu starpība. Vispār neredzu problēmu, ja attiecībās ir vienaudži, vai ar mazāku vai lielāku gadu starpību. Ja vīrietim 30+ ir ok ar jauno 20+, tad lai tā ir. Ja sievietei 30+ ir ok ar vīrieti 50+, tas arī ir ok. Un otrādi. Katrs dara pēc savām vēlmēm un ieskatiem. Personīgi man būtu bijis nekomfortabli savos 20, tikties ar 30+. Vienīgais ko es tādam varēju dot ir sekss. Ne es morāli biju nobriedusi, ne kaut ko no dzīves sapratu.
Ar vienaudžiem tomēr tajā vecumā notiek tāda kā "izaugšana kopā".
Man bija kursabiedrene, kurai 22 gados bija 35-gadnieks. Kopā bija kopš meitene vidusskolā mācījās, t.i kādus 3-4 gadus, pabeidzām studijas un viņi vairs nebija kopā. Apprecējās ar sava vecuma vīrieti tūlīt pēc studijām.
Tur jau ir tā lielākā nelaime, ka te ir vīrieši, kuri uzskata, ka sievietes vērtība ir no 18-25 gadiem. A ko pēc tam? Visu atlikušo mūžu būt par nevienam nevajadzīgu grabažu? Ja gēni nav bijuši labvēlīgi, skaistums arī ar gadiem sarūk. Man jau šķiet, ilgstošām attiecībām tieši der tās 25-30+. Gudrākas, patstāvīgākas, nobriedušākas, dzīves pieredzi saņēmušas. Ne velti tantes kādreiz saka - ko tik jauna apprecējies, varēji jau vēl izskrieties.
01.05.2023 15:21 |

10 gadi
Reitings 2016
Elizabeteputnos @ 01.05.2023 14:10
Tev neizskatās, jo..? turpini.

Kur mums vispār te ir tie augstās klases vīrieši? Salasās te visādus forumus un teitistus un tad brīnās, ka neviens nevienu negrib.
01.05.2023 15:23 |

Reitings 1098
Reģ: 31.12.2022
mazaaduuda @ 01.05.2023 15:21
Man jau liekas, ka attiecības ir divu pieaugušu cilvēku darīšana. Un vienalga cik viņiem ir gadu starpība. Vispār neredzu problēmu, ja attiecībās ir vienaudži, vai ar mazāku vai lielāku gadu starpību. Ja vīrietim 30+ ir ok ar jauno 20+, tad lai tā ir. Ja sievietei 30+ ir ok ar vīrieti 50+, tas arī ir ok. Un otrādi. Katrs dara pēc savām vēlmēm un ieskatiem. Personīgi man būtu bijis nekomfortabli savos 20, tikties ar 30+. Vienīgais ko es tādam varēju dot ir sekss. Ne es morāli biju nobriedusi, ne kaut ko no dzīves sapratu.
Man bija kursabiedrene, kurai 22 gados bija 35-gadnieks. Kopā bija kopš meitene vidusskolā mācījās, t.i kādus 3-4 gadus, pabeidzām studijas un viņi vairs nebija kopā. Apprecējās ar sava vecuma vīrieti tūlīt pēc studijām.
Tur jau ir tā lielākā nelaime, ka te ir vīrieši, kuri uzskata, ka sievietes vērtība ir no 18-25 gadiem. A ko pēc tam? Visu atlikušo mūžu būt par nevienam nevajadzīgu grabažu? Ja gēni nav bijuši labvēlīgi, skaistums arī ar gadiem sarūk. Man jau šķiet, ilgstošām attiecībām tieši der tās 25-30+. Gudrākas, patstāvīgākas, nobriedušākas, dzīves pieredzi saņēmušas. Ne velti tantes kādreiz saka - ko tik jauna apprecējies, varēji jau vēl izskrieties.

Piekrītu. Cilvēki ir ļoti dažādi un tādēļ arī partnera izvēles kritēriji katram savi. Un, manuprāt, tieši tas arī ir interesanti, ka katrs esam tik dažāds. Nav pareizi un nepareizi un, ja visi dzīvotu pēc pilnīgi vienāda šablona, būtu diezgan garlaicīgi. Es zinu visdažādākos pārus- arī ar 30+ gadu starpību (tas gan man personīgi šķiet stipri par daudz), gan vienaudžus, gan ar 10g starpību, gan sievietes ar jaunākiem vīriešiem (kas, starp citu, arī kļūst arvien populārāk). Ja pāris pats ir laimīgs savās attiecībās, super!
Par laimi, var redzēt, ka jaunākās paaudzes jau stipri atkāpjas no šiem ieaudzinātājiem standartiem “visiem jādara tā” un tas ir baigi forši- pašiem būs vieglāka dzīve :) vismaz man kļuva stipri vieglāk un interesantāk dzīvot, kad sapratu, ka man nav jādara tas, ko negribu tikai tādēļ, ka “tā ir pieņemts”.
01.05.2023 16:00 |

Reitings 954
Reģ: 23.08.2016
Kāpēc lielākā daļa sieviešu nav kopā ar ļoti turīgiem vīriešiem un miljonāriem? Tad jau pēc tavas loģikas spriežot, sievietēm nemaz tādi neinteresē. No sērijas: "manā paziņu lokā neviena sieviete nav kopā ar ļoti turīgu vīrieti, vai miljonāru". Viss, lūdzu, pierādījums, ka sievietēm tādi neinteresē.

Tāpēc, ka vairumam sieviešu miljonārs nav plāns A, kam seko plāns B - ņemt to, ko vispār var dabūt.
Turklāt salīdzinājums ir nevietā. Miljonāra statuss ir retums, kas iegūstams un uzturams dzīves laikā. Tas lielākoties Latvijas līmenī liecina par prāta un darba spējām.
Turpretī 20 reiz ir katrai, bet vecums ir mainīgs īstermiņa lielums, un arī jaunās bezpieredzes dūdiņas reiz svinēs 30.,40. un 50. jubileju, un viņām jebkurā gadījumā veidosies savā dzīves bagāža. Ja nav plāns ik pēc 5 gadiem iemainīt dāmu uz jaunāku modeli, neredzu jēgu tik sievieti pazemojošiem uzskatiem.
Vispār jau to pašu var teikt par vīriešiem - pēc 35 vairs nebūs tāda erekcija, samazināsies spermas kvalitāte, dabiski zudis muskuļu masa, būs sava attiecību bagāža...
01.05.2023 16:24 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Man jau šķiet, ilgstošām attiecībām tieši der tās 25-30+. Gudrākas, patstāvīgākas, nobriedušākas, dzīves pieredzi saņēmušas. Ne velti tantes kādreiz saka - ko tik jauna apprecējies, varēji jau vēl izskrieties.

Kas to nosaka, ka tieši tās ir labākās? Tu tak arī ilgstoši nevari atrast vīrieti, ja jau tās ir tās labākās, tad jau viņas būtu uz izķeršanu. Tas viss, ko vecākas sievietes saka, ka nu viņas noteikti ir tās labākās izklausās pēc "pick me". Kaut vai paskaties šajā forumā, kuras visvairāk čīkst un taisa tēmas, ka nav normālu vīriešu un, ka ilgi ir bez attiecībām. Tās ir 30+, neesmu vēl te redzējis, ka 20 gadnieces sūdzētos par vīriešu trūkumu.
Tāpēc, ka vairumam sieviešu miljonārs nav plāns A, kam seko plāns B - ņemt to, ko vispār var dabūt.

Tieši tā, ņem to ko var dabūt, tad kāpēc vīrietis, kurš var dabūt jaunāku tiek nosodīts par to, bet ja sieviete nocopētu bagātnieku, tad visas teiktu - malacis, you go girl.
Ja nav plāns ik pēc 5 gadiem iemainīt dāmu uz jaunāku modeli, neredzu jēgu tik sievieti pazemojošiem uzskatiem.

Bet tur jau tā lieta, ka tāds plāns nav. Un tas jau ir tieši tas, kas sievietēm visvairāk krem.
Labi, šajā forumā vēl ir kaut cik pieticīgi, un es pat varu saprast un atzīt, ka ir arī labi varianti 30 gadnieču grupā, lai arī reizēm delusional līmenis sit augstu vilni. Bet apskaties, kas notiek, piemēram, lielajā cālī, kur publika ir vismaz 15g+. Tur vispār ir jāsaķer mati un delusional līmenis +1000 :D Tur šķirtenes 45+gadi, atsevišķos gadījumos, ar 2+ piekabēm, sāk randiņot un cēli paziņo, ka normālu vīriešu vairs nav lol. Bet protams, ka viņu realitātē normālu vīriešu nav, kurš gan normāls vīrietis kaut ko tādu vispār gribētu :D
01.05.2023 16:40 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
Ko meitenes saka par Leonado Di Kaprio? Viņš savos gandrīz 50 satiekas tikai ar -25 gadīgām. 😀
01.05.2023 16:43 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
GhostGG @ 01.05.2023 16:40

Kas to nosaka, ka tieši tās ir labākās? Tu tak arī ilgstoši nevari atrast vīrieti, ja jau tās ir tās labākās, tad jau viņas būtu uz izķeršanu. Tas viss, ko vecākas sievietes saka, ka nu viņas noteikti ir tās labākās izklausās pēc "pick me". Kaut vai paskaties šajā forumā, kuras visvairāk čīkst un taisa tēmas, ka nav normālu vīriešu un, ka ilgi ir bez attiecībām. Tās ir 30+, neesmu vēl te redzējis, ka 20 gadnieces sūdzētos par vīriešu trūkumu.
Tieši tā, ņem to ko var dabūt, tad kāpēc vīrietis, kurš var dabūt jaunāku tiek nosodīts par to, bet ja sieviete nocopētu bagātnieku, tad visas teiktu - malacis, you go girl.
Bet tur jau tā lieta, ka tāds plāns nav. Un tas jau ir tieši tas, kas sievietēm visvairāk krem.
Labi, šajā forumā vēl ir kaut cik pieticīgi, un es pat varu saprast un atzīt, ka ir arī labi varianti 30 gadnieču grupā, lai arī reizēm delusional līmenis sit augstu vilni. Bet apskaties, kas notiek, piemēram, lielajā cālī, kur publika ir vismaz 15g+. Tur vispār ir jāsaķer mati un delusional līmenis +1000 :D Tur šķirtenes 45+gadi, atsevišķos gadījumos, ar 2+ piekabēm, sāk randiņot un cēli paziņo, ka normālu vīriešu vairs nav lol. Bet protams, ka viņu realitātē normālu vīriešu nav, kurš gan normāls vīrietis kaut ko tādu vispār gribētu :D
nenoliegšu Ghost, ka man nekad nav bijusi tāda interese uzzināt kas par cilvēku aiz anonīma vārda slēpjas, kā skatoties uz visu to, ko raksti. Pēc Tevis teiktā Tev jābūt nu tāāādam catch, ka dāmas izklājas kā paklājs Tavā priekšā.
01.05.2023 16:44 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
nenoliegšu Ghost, ka man nekad nav bijusi tāda interese

Es zinu, tu neesi vienīgā. Varbūt kādu dienu atklāšos. Tad depresijas līmenis daudzām, kuras visvairāk izrunājās, ļoti paaugstināsies un vēna uz pieres no dusmām izpiedīsies :P
01.05.2023 16:53 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
GhostGG @ 01.05.2023 16:53

Es zinu, tu neesi vienīgā. Varbūt kādu dienu atklāšos. Tad depresijas līmenis daudzām, kuras visvairāk izrunājās, ļoti paaugstināsies un vēna uz pieres no dusmām izpiedīsies :P
nevaru sagaidīt to dienu, Ghost.
01.05.2023 17:07 |

Reitings 69
Reģ: 18.03.2023
Man pazistams paziņa kuram ir 49 gadi, teica, ka nekad netiktos ar 20 gadīgām meitenēm, kas ir meitas vecumā, jo būtu sajūta, ka būtu pedo, vai ar bērnu kopā.
Šis virietis tiekas ar savu vecumu, un arī ir ticies ar 10 gadus vecākām sievietēm, kas sevi kopj un izskatās daudz jaunākas, par savu vecumu.

Jā, es arī esmu dzirdējusi tieši to pašu, ka ar savas meitas vecuma sievieti nekad netiktos, jo justos, ka pašam ar galviņu kaut kas nav kārtībā, noslieces utt. Īstenībā jau daudziem uztrauc, ko par viņiem domā citi, tāpēc tīri psiholoģiski negribas ievest savā 50 + draugu lokā 25 gadīgu zaķi, kura tomēr par padomju laikiem un kolhoziem ir dzirdējusi tikai vēstures stundās. 😀 Nu tā ir, ne jau ka tie 50 + ar acīm nespēj novērtēt jaunu meiču tvirtumu un izskatu… bet gan… viņi ne vienmēr grib no malas izskatīties baigie mačo, kas pārdzīvo pusmūža krīzi un lec pakaļ svaigai miesai. Teorētiski jau varbūt gribētu, bet realitātē tomēr meklē +/- sava vecuma partneri, lai nebūtu jāsaņem savā ziņā sabiedrības nosodījums un arī jāpiedzīvo vilšanās, kad jaunā meiča vienā dienā tomēr saprot, ka vecais vairs netur līdzi un izdomā meklēt svaigāku eksemplāru. Visi kaut kādā ziņā baidās novecot, un nevēlas šī fakta dēļ tikt atraidīti.
Protams, ir forši arī būt saprastam, sajust, ka otrs zina un saprot par ko tiek runāts, jo ir gājis tiem pašiem laikiem, aktualitātēm, vēsturei, kultūrai utt. cauri.
01.05.2023 17:44 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Elizabeteputnos @ 01.05.2023 16:44
nenoliegšu Ghost, ka man nekad nav bijusi tāda interese uzzināt kas par cilvēku aiz anonīma vārda slēpjas, kā skatoties uz visu to, ko raksti. Pēc Tevis teiktā Tev jābūt nu tāāādam catch, ka dāmas izklājas kā paklājs Tavā priekšā.

Nevajag. Tur cilvēks ar kaut kādu deficītu tīši kurina sieviešu forumos tautu. Es pazīstu tiešām pāris turīgus cilvēkus un visiem ir viena konkrēta iezīme - viņiem nav reāli laika šitādiem sūdiem. Tā vietā dara lietas, bauda dzīvi, pavada laiku ar ģimeni, ceļo, attīsta biznesu, kaut rušinās pa dārzu.
01.05.2023 17:50 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
Brenda9 @ 01.05.2023 17:44

Jā, es arī esmu dzirdējusi tieši to pašu, ka ar savas meitas vecuma sievieti nekad netiktos, jo justos, ka pašam ar galviņu kaut kas nav kārtībā, noslieces utt. Īstenībā jau daudziem uztrauc, ko par viņiem domā citi, tāpēc tīri psiholoģiski negribas ievest savā 50 + draugu lokā 25 gadīgu zaķi, kura tomēr par padomju laikiem un kolhoziem ir dzirdējusi tikai vēstures stundās. ? Nu tā ir, ne jau ka tie 50 + ar acīm nespēj novērtēt jaunu meiču tvirtumu un izskatu… bet gan… viņi ne vienmēr grib no malas izskatīties baigie mačo, kas pārdzīvo pusmūža krīzi un lec pakaļ svaigai miesai. Teorētiski jau varbūt gribētu, bet realitātē tomēr meklē +/- sava vecuma partneri, lai nebūtu jāsaņem savā ziņā sabiedrības nosodījums un arī jāpiedzīvo vilšanās, kad jaunā meiča vienā dienā tomēr saprot, ka vecais vairs netur līdzi un izdomā meklēt svaigāku eksemplāru. Visi kaut kādā ziņā baidās novecot, un nevēlas šī fakta dēļ tikt atraidīti.
Protams, ir forši arī būt saprastam, sajust, ka otrs zina un saprot par ko tiek runāts, jo ir gājis tiem pašiem laikiem, aktualitātēm, vēsturei, kultūrai utt. cauri.

Tapēc jātiekas ar 60 gadīgu tanti, kura padomju laikos piena kombinātā strādāja par galveno grāmatvedi. 😀
01.05.2023 18:04 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
akul12 @ 01.05.2023 16:43
Ko meitenes saka par Leonado Di Kaprio? Viņš savos gandrīz 50 satiekas tikai ar -25 gadīgām. ?

Kaut kad par šo lasīju, ej nu sazin no kurienes nāk šī informācija, bet liekas ticami - bieži meitenes pēc 25 meklē kaut ko nopietnāku par randiņošanu un labi pavadītu laiku. Toties viņam nopietnas attiecības neinteresē.
01.05.2023 18:19 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
.Eksperte. @ 01.05.2023 17:50

Nevajag. Tur cilvēks ar kaut kādu deficītu tīši kurina sieviešu forumos tautu. Es pazīstu tiešām pāris turīgus cilvēkus un visiem ir viena konkrēta iezīme - viņiem nav reāli laika šitādiem sūdiem. Tā vietā dara lietas, bauda dzīvi, pavada laiku ar ģimeni, ceļo, attīsta biznesu, kaut rušinās pa dārzu.

Vai nu viņa dūdiņa-mājsaimniece neeksistē, vai arī dod tieši tik lielu intelektuālo pienesumu, ka katru vakaru jāpļāpā ar citām random sievietēm forumā.
01.05.2023 18:20 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Lula @ 01.05.2023 18:19

Kaut kad par šo lasīju, ej nu sazin no kurienes nāk šī informācija, bet liekas ticami - bieži meitenes pēc 25 meklē kaut ko nopietnāku par randiņošanu un labi pavadītu laiku. Toties viņam nopietnas attiecības neinteresē.

Protams. 4-5 gadus būt attiecībās un nekur nevirzīties, nav loģiski.
01.05.2023 18:31 |

Reitings 69
Reģ: 18.03.2023
Tapēc jātiekas ar 60 gadīgu tanti, kura padomju laikos piena kombinātā strādāja par galveno grāmatvedi. 😀

Nu tā arī dzīvē ir. Jaunībā saliekas kopā divi tādi, un kopsummā jūtas laimīgi, jo jūtas viens otru atraduši, un reāli negribētu neko mainīt. Vecis tik pa laikam pašķielē pāri žogam uz kaimiņa vedeklu peldkostīmā, kura pļauj zāli un pasapņo: ehh, kaut man būtu tie gadi… jo pat neiedomājas, ka viņš, vecais buks, tagad reāli varētu un arī reāli Gribētu tādu nokoļīt.
01.05.2023 19:23 |

10 gadi
Reitings 2016
Novērtējiet cik vērti esat jūs un cik potenciālais (esošais, vēlamais or whatever partneris). :D
https://kamelrechner.eu/de
01.05.2023 21:33 |

Reitings 93
Reģ: 02.12.2017
Mani nedaudz izbrīnīja, ka te vairākas minēja, ka Tinderī vīrieši labāk ilgstoši sarakstās un velk garumā iešanu uz randiņu. Man pieredze tieši pretēja - gatavi čatot vienu vakaru un pēc tam viss, grib apmainīties ar telefona numuriem un jau ir izdomājuši, kad un kur iesim randiņā.
Bet, ja par tēmu, es esmu brīva no nopietnām attiecībām nedaudz vairāk kā 2 gadus. Bija ļoti sāpīga šķiršanās no bijušā drauga, pēc kuras izlēmu, ka vēlos būt viena vismaz pāris gadus. Pa šo laiku ir bijušas ļoti daudz jaunas iepazīšanās un randiņi. Ir bijis ļoti skaists FWB periods vairāk kā gadu, kas beidzās ar abpusējām jūtām un vēlmi veidot nopietnas attiecības, bet es tomēr nobijos no neizdošanās un visu pārtraucu.
Kopumā šobrīd viss ir ļoti forši, jo man patīk būt brīvai, ļoti izbaudu šo laiku. Un arī uzmanība no vīriešu puses netrūkst, tiešām izbaudu šo laiku un šobrīd neko mainīt negribas. aaa un man 27.
01.05.2023 22:21 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
mazaaduuda @ 01.05.2023 21:33
Novērtējiet cik vērti esat jūs un cik potenciālais (esošais, vēlamais or whatever partneris). :D
https://kamelrechner.eu/de

72 🤣🤣🤣
01.05.2023 22:24 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
mazaaduuda @ 01.05.2023 15:21

Un ko tā "izaugšana kopā" dod attiecībām? Ko vispār nozīmē jedziens uzaugt kopā, ko tas sevī ietver? 😀
Un tiem kam vecuma starpības 5-15 gadi tie nevar izaugt kopā un mācities ja?
Man par tādu izaugšanu kopa vispār nebija ne jausmas, lidz dzirdeju şo frazi. Ļoti populara. Laikam. Bet neviens neko nepaskaidro sīkāk par to.
01.05.2023 23:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits