Elizabeteputnos @ 01.05.2023 14:10Tev neizskatās, jo..? turpini.
mazaaduuda @ 01.05.2023 15:21Man jau liekas, ka attiecības ir divu pieaugušu cilvēku darīšana. Un vienalga cik viņiem ir gadu starpība. Vispār neredzu problēmu, ja attiecībās ir vienaudži, vai ar mazāku vai lielāku gadu starpību. Ja vīrietim 30+ ir ok ar jauno 20+, tad lai tā ir. Ja sievietei 30+ ir ok ar vīrieti 50+, tas arī ir ok. Un otrādi. Katrs dara pēc savām vēlmēm un ieskatiem. Personīgi man būtu bijis nekomfortabli savos 20, tikties ar 30+. Vienīgais ko es tādam varēju dot ir sekss. Ne es morāli biju nobriedusi, ne kaut ko no dzīves sapratu.
Ar vienaudžiem tomēr tajā vecumā notiek tāda kā "izaugšana kopā".
Man bija kursabiedrene, kurai 22 gados bija 35-gadnieks. Kopā bija kopš meitene vidusskolā mācījās, t.i kādus 3-4 gadus, pabeidzām studijas un viņi vairs nebija kopā. Apprecējās ar sava vecuma vīrieti tūlīt pēc studijām.
Tur jau ir tā lielākā nelaime, ka te ir vīrieši, kuri uzskata, ka sievietes vērtība ir no 18-25 gadiem. A ko pēc tam? Visu atlikušo mūžu būt par nevienam nevajadzīgu grabažu? Ja gēni nav bijuši labvēlīgi, skaistums arī ar gadiem sarūk. Man jau šķiet, ilgstošām attiecībām tieši der tās 25-30+. Gudrākas, patstāvīgākas, nobriedušākas, dzīves pieredzi saņēmušas. Ne velti tantes kādreiz saka - ko tik jauna apprecējies, varēji jau vēl izskrieties.
Kāpēc lielākā daļa sieviešu nav kopā ar ļoti turīgiem vīriešiem un miljonāriem? Tad jau pēc tavas loģikas spriežot, sievietēm nemaz tādi neinteresē. No sērijas: "manā paziņu lokā neviena sieviete nav kopā ar ļoti turīgu vīrieti, vai miljonāru". Viss, lūdzu, pierādījums, ka sievietēm tādi neinteresē.
Man jau šķiet, ilgstošām attiecībām tieši der tās 25-30+. Gudrākas, patstāvīgākas, nobriedušākas, dzīves pieredzi saņēmušas. Ne velti tantes kādreiz saka - ko tik jauna apprecējies, varēji jau vēl izskrieties.
Tāpēc, ka vairumam sieviešu miljonārs nav plāns A, kam seko plāns B - ņemt to, ko vispār var dabūt.
Ja nav plāns ik pēc 5 gadiem iemainīt dāmu uz jaunāku modeli, neredzu jēgu tik sievieti pazemojošiem uzskatiem.
nenoliegšu Ghost, ka man nekad nav bijusi tāda interese uzzināt kas par cilvēku aiz anonīma vārda slēpjas, kā skatoties uz visu to, ko raksti. Pēc Tevis teiktā Tev jābūt nu tāāādam catch, ka dāmas izklājas kā paklājs Tavā priekšā.GhostGG @ 01.05.2023 16:40
Kas to nosaka, ka tieši tās ir labākās? Tu tak arī ilgstoši nevari atrast vīrieti, ja jau tās ir tās labākās, tad jau viņas būtu uz izķeršanu. Tas viss, ko vecākas sievietes saka, ka nu viņas noteikti ir tās labākās izklausās pēc "pick me". Kaut vai paskaties šajā forumā, kuras visvairāk čīkst un taisa tēmas, ka nav normālu vīriešu un, ka ilgi ir bez attiecībām. Tās ir 30+, neesmu vēl te redzējis, ka 20 gadnieces sūdzētos par vīriešu trūkumu.
Tieši tā, ņem to ko var dabūt, tad kāpēc vīrietis, kurš var dabūt jaunāku tiek nosodīts par to, bet ja sieviete nocopētu bagātnieku, tad visas teiktu - malacis, you go girl.
Bet tur jau tā lieta, ka tāds plāns nav. Un tas jau ir tieši tas, kas sievietēm visvairāk krem.
Labi, šajā forumā vēl ir kaut cik pieticīgi, un es pat varu saprast un atzīt, ka ir arī labi varianti 30 gadnieču grupā, lai arī reizēm delusional līmenis sit augstu vilni. Bet apskaties, kas notiek, piemēram, lielajā cālī, kur publika ir vismaz 15g+. Tur vispār ir jāsaķer mati un delusional līmenis +1000 :D Tur šķirtenes 45+gadi, atsevišķos gadījumos, ar 2+ piekabēm, sāk randiņot un cēli paziņo, ka normālu vīriešu vairs nav lol. Bet protams, ka viņu realitātē normālu vīriešu nav, kurš gan normāls vīrietis kaut ko tādu vispār gribētu :D
nenoliegšu Ghost, ka man nekad nav bijusi tāda interese
nevaru sagaidīt to dienu, Ghost.GhostGG @ 01.05.2023 16:53
Es zinu, tu neesi vienīgā. Varbūt kādu dienu atklāšos. Tad depresijas līmenis daudzām, kuras visvairāk izrunājās, ļoti paaugstināsies un vēna uz pieres no dusmām izpiedīsies :P
Man pazistams paziņa kuram ir 49 gadi, teica, ka nekad netiktos ar 20 gadīgām meitenēm, kas ir meitas vecumā, jo būtu sajūta, ka būtu pedo, vai ar bērnu kopā.
Šis virietis tiekas ar savu vecumu, un arī ir ticies ar 10 gadus vecākām sievietēm, kas sevi kopj un izskatās daudz jaunākas, par savu vecumu.
Elizabeteputnos @ 01.05.2023 16:44nenoliegšu Ghost, ka man nekad nav bijusi tāda interese uzzināt kas par cilvēku aiz anonīma vārda slēpjas, kā skatoties uz visu to, ko raksti. Pēc Tevis teiktā Tev jābūt nu tāāādam catch, ka dāmas izklājas kā paklājs Tavā priekšā.
Brenda9 @ 01.05.2023 17:44
Jā, es arī esmu dzirdējusi tieši to pašu, ka ar savas meitas vecuma sievieti nekad netiktos, jo justos, ka pašam ar galviņu kaut kas nav kārtībā, noslieces utt. Īstenībā jau daudziem uztrauc, ko par viņiem domā citi, tāpēc tīri psiholoģiski negribas ievest savā 50 + draugu lokā 25 gadīgu zaķi, kura tomēr par padomju laikiem un kolhoziem ir dzirdējusi tikai vēstures stundās. ? Nu tā ir, ne jau ka tie 50 + ar acīm nespēj novērtēt jaunu meiču tvirtumu un izskatu… bet gan… viņi ne vienmēr grib no malas izskatīties baigie mačo, kas pārdzīvo pusmūža krīzi un lec pakaļ svaigai miesai. Teorētiski jau varbūt gribētu, bet realitātē tomēr meklē +/- sava vecuma partneri, lai nebūtu jāsaņem savā ziņā sabiedrības nosodījums un arī jāpiedzīvo vilšanās, kad jaunā meiča vienā dienā tomēr saprot, ka vecais vairs netur līdzi un izdomā meklēt svaigāku eksemplāru. Visi kaut kādā ziņā baidās novecot, un nevēlas šī fakta dēļ tikt atraidīti.
Protams, ir forši arī būt saprastam, sajust, ka otrs zina un saprot par ko tiek runāts, jo ir gājis tiem pašiem laikiem, aktualitātēm, vēsturei, kultūrai utt. cauri.
akul12 @ 01.05.2023 16:43Ko meitenes saka par Leonado Di Kaprio? Viņš savos gandrīz 50 satiekas tikai ar -25 gadīgām. ?
.Eksperte. @ 01.05.2023 17:50
Nevajag. Tur cilvēks ar kaut kādu deficītu tīši kurina sieviešu forumos tautu. Es pazīstu tiešām pāris turīgus cilvēkus un visiem ir viena konkrēta iezīme - viņiem nav reāli laika šitādiem sūdiem. Tā vietā dara lietas, bauda dzīvi, pavada laiku ar ģimeni, ceļo, attīsta biznesu, kaut rušinās pa dārzu.
Lula @ 01.05.2023 18:19
Kaut kad par šo lasīju, ej nu sazin no kurienes nāk šī informācija, bet liekas ticami - bieži meitenes pēc 25 meklē kaut ko nopietnāku par randiņošanu un labi pavadītu laiku. Toties viņam nopietnas attiecības neinteresē.
Tapēc jātiekas ar 60 gadīgu tanti, kura padomju laikos piena kombinātā strādāja par galveno grāmatvedi. 😀
mazaaduuda @ 01.05.2023 21:33Novērtējiet cik vērti esat jūs un cik potenciālais (esošais, vēlamais or whatever partneris). :D
https://kamelrechner.eu/de
mazaaduuda @ 01.05.2023 15:21Man jau liekas, ka attiecības ir divu pieaugušu cilvēku darīšana. Un vienalga cik viņiem ir gadu starpība. Vispār neredzu problēmu, ja attiecībās ir vienaudži, vai ar mazāku vai lielāku gadu starpību. Ja vīrietim 30+ ir ok ar jauno 20+, tad lai tā ir. Ja sievietei 30+ ir ok ar vīrieti 50+, tas arī ir ok. Un otrādi. Katrs dara pēc savām vēlmēm un ieskatiem. Personīgi man būtu bijis nekomfortabli savos 20, tikties ar 30+. Vienīgais ko es tādam varēju dot ir sekss. Ne es morāli biju nobriedusi, ne kaut ko no dzīves sapratu.
Ar vienaudžiem tomēr tajā vecumā notiek tāda kā "izaugšana kopā".
Man bija kursabiedrene, kurai 22 gados bija 35-gadnieks. Kopā bija kopš meitene vidusskolā mācījās, t.i kādus 3-4 gadus, pabeidzām studijas un viņi vairs nebija kopā. Apprecējās ar sava vecuma vīrieti tūlīt pēc studijām.
Tur jau ir tā lielākā nelaime, ka te ir vīrieši, kuri uzskata, ka sievietes vērtība ir no 18-25 gadiem. A ko pēc tam? Visu atlikušo mūžu būt par nevienam nevajadzīgu grabažu? Ja gēni nav bijuši labvēlīgi, skaistums arī ar gadiem sarūk. Man jau šķiet, ilgstošām attiecībām tieši der tās 25-30+. Gudrākas, patstāvīgākas, nobriedušākas, dzīves pieredzi saņēmušas. Ne velti tantes kādreiz saka - ko tik jauna apprecējies, varēji jau vēl izskrieties.