Ilgāku laiku bez attiecībām-domas,pieredze,stāsti

 
Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
Vēlējos padiskutēt par šo tēmu.
Kad tuvojas 30 un ir daži gadi būts bez attiecībām,vai nu pēc smagas šķiršanās,vai vienkārši pēc izvēles ilgāk būt vienai.
Kā jūs sevi motivējat,iepazīstaties, baudat dzīvi, kad uznāk tā salīdzināšana ar to ka citi precās,ar bērniem,saderinās utt.
Man par to galīgi nav depresija,jo ir gana arī briesmīgas attiecības redzētas,kur krāpj un citādi nekas tur nav skaisti kā izliekas.
Varbūt kādi forši stāsti jums no savas pieredzes par iepazīšanos un neiespringšanu par sociālajām normām?
Jo ticu,ka mums daudzām ir reizēm sajūta "ak nē,es palikšu viena", kas nav taisnība, visam savs laiks.
Bet interesanti dzirdēt citu stāstus.
28.04.2023 00:25 |
 
Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
Elizabeteputnos @ 30.04.2023 21:05
haha, tātad tomēr visas astoņas lapas tomēr neizlasīji ?‍♀️ runa nebija par karjeristēm kā labākām vai tām, kas izvēlas būt mājās - kā sliktākām. Runa ir par to ka sievietei šodien ir izvēle un nav vairs tie laiki, kad obligāti vajadzīgs vīrietis blakus. Vai viņai 20,30,45 vai 65. Starp citu, vārdu "karjeriste" neizmantoju gandrīz vispār. Runāju par sievietēm ar mērķiem, mērķis nav vienmēr karjera. Braukt uz Tibetu meditēt arì var būt dzīves mērķis, vai izvēlēties dzīvot off grid eko civilizācijā Bali arì ir mērķis, vai pārcelties uz nabadzīgu nostūri Āfrikā un dzīvot palīdzot bāreņiem arī ir mērķis. Nevienā mirklī neteicu, ka mans pašas mērķis ir karjera, Tev nav ne jausmas mans mērķis. Runāju par to, ka šodien vair nav jābūt "atrast precinieku,precēties,audzināt bērnus" kā vienīgā iespēja šodienas sievietei. Tas nenozīmē, ka to nevar un nevajag darīt, bet šodien vnk ir miljons iespēju.
Nākamreiz izlasi vairāk par pēdēj divām lapām pirms kasies.

Kāpec jabrauc uz Tiberu meditēt, ja to var tepat LV vai citur? 😁
01.05.2023 03:57 |
 
Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
.Eksperte. @ 30.04.2023 21:17

Nu tad apskaidro mums, pamuļķēm, kādi ir tie galvenie iemesli? Minēšu.
-Maz iepriekšējo partneru vai vispār svaiga un nevainīga
-Ar mazāku dzīves bagāžu
-Bez visādiem trigeriem, ko sarūpējuši visādi exi
-Vieglāks skats uz dzīvi
-Bez bērniem
Statistikas labad teikšu, ka man arī pazīstamajos nav neviens pāris, kur 30 un 20, vai tuvu ap to vecumu. Sanāk, ka es apgrozos tādos sūdīgos slāņos, kur vecim vienkārši nav izvēle, tapēc neperās ar jauniņām.
Es tagad tā padomāju, man ienāca prāta viens vīrietis. Izskatīgs, labu gaumi, smaidīgs, humora izjūtu un tuvu 40. Esam runājuši par daudz ko, pazīstu viņu ļoti labi. Un vienmēr ir izskanējis no viņa "es ar bērniem netiekos". Lasu diskusiju un netieku gudra, nu kapēc gan šitāds cukurdupsis nevarēja tās savas esošās vietā, kurai drīz 35, atrast skaistu, slaidu un jaunu 20 gadnieci, ar ko sākt veidot ģimeni. Laikam jau tomēr visi, kuriem savos 30 - 40 ir vienaudzes nav gluži vienkārši krituši uz tādām, kas nav nonākušas pie konkrētām dzīves atziņām, un ar kurām nav jārunā kā ar bērniem.

Man pazistams paziņa kuram ir 49 gadi, teica, ka nekad netiktos ar 20 gadīgām meitenēm, kas ir meitas vecumā, jo būtu sajūta, ka būtu pedo, vai ar bērnu kopā.
Šis virietis tiekas ar savu vecumu, un arī ir ticies ar 10 gadus vecākām sievietēm, kas sevi kopj un izskatās daudz jaunākas, par savu vecumu.
01.05.2023 04:07 |
 
Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
GhostGG @ 30.04.2023 22:05
Lula nu nevari tu rimties :D Tāpat kā es teicu Eksprtei: "katrs jau dara, kā grib, BET.... ":D Ir tev iebildumi pret lielu gadu starpību, ir. Beidz tēlot un izlikties labāka nekā tu esi. Varbūt tu savējo majās vari apšņākt, kā mazo ezi, bet es tev cauri redzu. Kā jau esi teicu, vīriešu preferences tiek kauninātas - grib kontrolēt, nav pārliecināti, grib naivu (kas jau atkal spiežas ārā, ka jaunas ir naivas) utt Laikam tomēr sakautrējies, ka nodzēsi pārējo :D

Turklāt daudzas jaunas meitenes ap 18- 21 gadiem, ir dumpinieces un nemaz neļaus sevi kontrolēt un neļaus vīrietim sevi izrīkot un veidot pec savas patikas. Dabūs bietē atrāk nekā parveidos viņas. 😀Tas mazāk saistīts ar gadiem, kā ar savu personības raksturu.
01.05.2023 04:18 |
 
Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
GhostGG @ 30.04.2023 23:54

Piedod, bet es tiešām nesapratu. Kāds tam ir sakars ar vecumu? pieredze jau ar to var būt tikai tām, kurām ir bijis bērns, vai kuras ir auklējušas mazos māsas, brāļus.
Es negribu tevi aizvainot, bet tev neliekas, ka varbūt tev apkārt ir tupi cilvēki? Nu tu pati teici, ka tev pašai ar citām jaunām sievietēm nav par ko runāt. Tu tak saproti, ka jauni cilvēki ir ļoti dažādi, visi nav vienādi.
Neuztraucies, viņai ir arī savi ienākumi.
To es neteicu.

Piekrītu, par jaunajiem cilvēkiem. Tas ir interešu nesakritības jautājums. Tāpēc nav par ko runāt nevis traucē jaunais vecums vai vecuma starpība.
Citi cilvēki neatkarīgi, no vecuma ir tadi kas mīl un grib runāt par dziļām temām. Un tad ir tadi kas 50+gados ir virspusēji un neko vairāk par laikapstākļiem, pasaules notikumiem pateikt nevar.
01.05.2023 05:02 |
 
Reitings 12
Reģ: 01.05.2023
GhostGG @ 30.04.2023 17:33

Cik šie pāri ir ilgi kopā? Tu tā runā, it kā jebkurš vīrietis varētu kā katalogu atšķirt un izvēlēties, kuru sievieti vien vēlas :D Tie, kas var, tiekās ar jaunākām, tie, kas nevar, tiekās ar to kas ir pieejams.

Šis man likās tik absurdi, ka pilnīgi bija vēlme piereģistrēties, lai pastrīdētos ar tevi. 😄😋
Esmu kopā ar vīru kopš bērnības. Tātad pēc tavas loģikas sanāk, ka viņš ar mani 14 gados sāka draudzēties, jo nevarēja dabūt 7 gadīgu meiteni. Un man šobrīd steidzīgi jāšķiras, kamēr neesmu sasniegusi 30 gadus un varu vēl paspēt saiet ar kādu, kurš mani izvēlās tāpēc, ka tiešām patīku, nevis tāpēc, ka nekas cits nav pieejams, ja? 😁
Man šķiet, ka viss nav tik viennozīmīgi. Nauda un skaistums ir pārejošas lietas, uz kurām balstīt savu izvēli ir muļķīgi. Ja gribās nodzīvot kopā visu mūžu un bērniem dot “nesalauztu” ģimeni, tad man šķiet, ka jāfokusējas uz ko citu, uz draudzību, lai tiešām ar to cilvēku būtu interesanti. 😊 Atceros, ka kādos 18 gados pie manis uz ielas pienāca klāt nu pēc izskata kādus 40 gadus vecs vīrietis, vēlējās iepazīties. Es neteiktu, ka viņš bija neglīts, bet man noteikti nebija interese iepazīties. Drīzāk likās mazliet savādi, ka tēta vecuma vīrietis mazai meitenei bāžās virsū. 😁 Es tolaik vēl pie vecākiem dzīvoju, nespēju iedomāties kā mums varētu veidoties draudzība. Es stāstītu par savu pirmo “nopietno” darbu kafejnīcā, par savu sajūsmu dzīvojot kopmītnēs prom no vecākiem, par pirmajiem tusiņiem, par to kā ar grūtībām lieku auto tiesības? Tiešām 40 gadus vecam vīrietim šie temati būtu aktuāli? Un viņš, savukārt, justos ērti stāstīt par savu ikdienu? Nemaz nerunājot par tādām lietām kā ģimenes veidošana, īpašuma iegāde utt. 40 gadus vecam vīrietim tas varētu būt aktuāli, man tajos 18 gados tas ne prātā nenāca.
01.05.2023 10:37 |
 
Reitings 12
Reģ: 01.05.2023
GhostGG @ 30.04.2023 23:33

Tapēc ka tā ir? Katram standarti ir savi un viņi VAR būt, kādus pats grib. Pēc maniem uzskatiem sievietei, kurai sekuālo partneru skaits ir vairāk par 5, šī sieviete manās acīs nav attiecību matereāls.

Lai kā meitenēm nepatiktu šo dzirdēt, šeit gan varu piekrist. Esmu dzirdējusi tādas frāzes kā “šī nav sievas materiāls, vienai naktij der” no vīra draugiem, jo kāda ir salikusi instagram puspliku pakaļu visu apskatei. 😁 Bet es pati arī nekad nebūtu kopā ar vīrieti, kuram sekuālo partneru skaits ir vairāk par 5. Sazin ko var būt saķēris skraidot apkārt. Un otrkārt daudzu partneru skaits nozīmē to, ka ir kaut kādas grūtības izveidot normālas attiecības. Man noteikti nederētu tāds vīrietis, kas pie katra sīkuma šķiras un meklē nākamo upuri. 😁
01.05.2023 10:46 |
 
Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Esmu kopā ar vīru kopš bērnības. Tātad pēc tavas loģikas sanāk, ka viņš ar mani 14 gados sāka draudzēties, jo nevarēja dabūt 7 gadīgu meiteni. Un man šobrīd steidzīgi jāšķiras, kamēr neesmu sasniegusi 30 gadus un varu vēl paspēt saiet ar kādu, kurš mani izvēlās tāpēc, ka tiešām patīku, nevis tāpēc, ka nekas cits nav pieejams, ja?

Ne es esmu tā teicis, neko. Izlasi vēlreiz, ko rakstīju, nevis saproti pa savam. Es teicu, ka lielākā daļa vīriešu, kuriem nav attiecību, kuri ir vecumā no 30-40g, dotu priekšroku jaunākām, ja viņiem būtu tāda iespēja, nevis to ko tu tur saverpināji. Come on, it kā gudras, erudītas sievietes, bet lasīt kā neprot, tā neprot. Vai arī vnk nemaz negrib saprast.
01.05.2023 10:47 |
 
Reitings 778
Reģ: 23.08.2016
Cik šie pāri ir ilgi kopā? Tu tā runā, it kā jebkurš vīrietis varētu kā katalogu atšķirt un izvēlēties, kuru sievieti vien vēlas Tie, kas var, tiekās ar jaunākām, tie, kas nevar, tiekās ar to kas ir pieejams.

Man jau liekas, ka tas ir Ghost personīgais viedoklis. Neesmu īpaši dzirdējusi no vīriešiem, ka attiecībām meklētu tieši 20gadnieces, bet pieņemu, ka daļai tā gribētos. Bet kas tiesa - lielākā daļa gribēdami tādas nekad nedabūs, kā arī lielai daļai jaunu sieviešu tādi nemaz neinteresēs.
Man 20 gados katrs virs 25+ likās padzīvojis vecis, un negribēju kaut kādu daddy vibe attiecībās, kur man viens viedais mācīs dzīvot. Bija interese ar puisi dzīvi apgūt kopā.
Bet katram ir savas preferences. Ir dāmas, kas attiecībās meklē tēta tipa uzmanību. Ir veči, kas meklē meitu, kādu pakļaujamo, vai vienkārši "nelietotu" meiteni. Ir arī puiši, kas meklē milfas vai plus size dāmas :D Katram sava gaume, bet tāpēc nav arī vērts norakstīt sievietes, kas neatbilst kaut kāda viena indivīda preferencēm. Tā teikt, viņš vienkārši nav šo sieviešu mērķauditorija.
01.05.2023 11:00 |
 
Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Gribēt ir viens, dabūt ir kas cits...
Es gribu seksīgu 18 gadīgo, bet nākas tikties ar plus size milfiem :(
01.05.2023 11:15 |
 
Reitings 4903
Reģ: 27.03.2023
Tie, kas var, tiekās ar jaunākām, tie, kas nevar, tiekās ar to kas ir pieejams.

Es šito pajautāju savam vīram kā tur īsti ir ar tām jaunākajām. Un viņš pateica, ka tieši otrādāk jaunākas ir daudz vieglāk dabūt nekā sievietes 30 gados kurām ir pieredze un zina ko grib.
Man vēl prātā nāk mūsu kopīgais paziņa, kas tieši ap 30 gadiem sāka tikties ar jaunākām, jo viņa vecuma sievietes uz viņu neskatījās. Un ne viņam sakārtota dzīve, ne izskats, ne kas, bet viena lieta gan bija izteikta- riktīgs makaronu karinātājs. Un šos makaronus savos 32 gados sakarināja 19 gadīgai meitenei, vēl attiecību sākumā sameloja, ka viņam ir 25. Pēc tam jau kad meitene uzķērās, uztaisīja bērnu un apprecēja un zīmējās draugiem kā tāds pāvs. Laulība ilga apmēram 2-3 gadus, visi makaroni atbira, meitene paaugās, palika gudrāka un saprata, kas viņš tāds ir.
Tagad turpina dzīvot pa ārzemēm un jau ir nocopējis nākošo 18 gādīgo meiteni :D
01.05.2023 11:16 |
 
Reitings 4903
Reģ: 27.03.2023
Aldis15 @ 01.05.2023 11:15
Gribēt ir viens, dabūt ir kas cits...
Es gribu seksīgu 18 gadīgo, bet nākas tikties ar plus size milfiem :(

Tad jau slikti karini makaronus un nemāki sasolīt debesu pilis 😁
01.05.2023 11:18 |
 
Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
lietotaaja @ 01.05.2023 10:46

Lai kā meitenēm nepatiktu šo dzirdēt, šeit gan varu piekrist. Esmu dzirdējusi tādas frāzes kā “šī nav sievas materiāls, vienai naktij der” no vīra draugiem, jo kāda ir salikusi instagram puspliku pakaļu visu apskatei. ? Bet es pati arī nekad nebūtu kopā ar vīrieti, kuram sekuālo partneru skaits ir vairāk par 5. Sazin ko var būt saķēris skraidot apkārt. Un otrkārt daudzu partneru skaits nozīmē to, ka ir kaut kādas grūtības izveidot normālas attiecības. Man noteikti nederētu tāds vīrietis, kas pie katra sīkuma šķiras un meklē nākamo upuri. ?
Tie vīrieši kuriem ir ļoti maza seksuālā pieredze, jo īpaši 30+ gadīgi, kuri nav bijuši ilgstošās attiecībās, ir noslēgti dīvaiņi pa dzīvi, dorki, tādi kurus sievietes negrib.
01.05.2023 11:20 |
 
Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Labi, šī diskusija jau ir aizgājusi pilnīgi trololo un vecākas svievietes nespēj pieņemt pašaprotsmus bioloğiskus faktus par vīriešiem. Tas ir tā pat kā mēs ar Aldi tagad mēğiātu apstrīdēt faktu un pierădīt savu taisnību, ka lielākā daļa sieviešu izvēlētos vīrieti, kuram ir jau 40g, strădā maksimā, atnākot mājās pirž krēslā ar alus pudeli rokā un spēlē datorspēles, nekā vīrieti, kuram ir laba karjera un kurš sevi turpina attīstīt un kuram ir ambīcijas sasniegt vēl vairăk. Jā, varbūt kāda izvēlētos dīvānā pirdēju un dzīvotu laimīgi un spēlētu spēles kopā, bet lielākā daļa tomēr ņemtu otru variantu, ja būtu tāda iespēja. Visas un lielākā daļa ir divas dažādas lietas. Tieši tik vienkārši.
01.05.2023 11:26 |
 
Reitings 1437
Reģ: 19.05.2016
Jūs vēl ar viņiem diskutējat?? wow
01.05.2023 11:35 |
 
Reitings 64
Reģ: 30.03.2023
Izvēloties jauniņas meitenes bez sex pieredzes, jebkurš vīrietis savās acīs var būt varens mačo. Jo meitene jau patiesībā nesapratīs, ka gultā viņš ir nulle. Viņa domās, ka tā vajag, ka viss ir labi un pareizi.
Ar trīsdesmitgadniecēm un citām "vecajām grabažām" tas neies cauri. Ar nejēgu neviena negribēs tikties otrreiz.
01.05.2023 12:58 |
 
Reitings 401
Reģ: 09.08.2022
Man ar smieklīgi, ka 30 gadnieces pēkšņi kļūst par vecām grabažām. A kas tad ir viņi pasi? Sanāk, ka par savu vecumu kompleksojosi indivīdi ar kā viņi saka, emocionālu bagāžu. Interesanti, kāpēc mana pazinu lokā kur ir 30 gadnieki, tur nav nevienas jaunas 20 gadnieces? Kāpēc tā, ka neviena, ja jau tā ir lielāka daļa? Da te skaidrs, ka abi ir ietekmēti no inceļu kustības, abi reālajā dzīvē lūzeri, tikai Aldis godīgi atzīst, ka ir lūzeris, bet GhostGG klaji melo par sevi un savu dzīvi. Es teiktu, ka Aldis tad jau vismaz ir godīgs. Viss ko viņi grib panākt ar so ņemšanos ir lai sievietes justos mazāk vērtīgas, jo ir naidīgi noskaņoti pret sievietēm, nevar hroniski nevienu dabūt. Var jau atbildēt un kaut ko rakstīt, bet nejau nopietni ticēt tiem meliem.
01.05.2023 13:13 |
 
Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Izvēlīgs var būt tas kuram ir daudz opciju, neizskatās ka pēc jums 30-40 gadniecēm stāvētu rindā augstas klases vīrieši.
01.05.2023 13:13 |
 
Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Interesanti, kāpēc mana pazinu lokā kur ir 30 gadnieki, tur nav nevienas jaunas 20 gadnieces?

Kāpēc lielākā daļa sieviešu nav kopā ar ļoti turīgiem vīriešiem un miljonāriem? Tad jau pēc tavas loģikas spriežot, sievietēm nemaz tādi neinteresē. No sērijas: "manā paziņu lokā neviena sieviete nav kopā ar ļoti turīgu vīrieti, vai miljonāru". Viss, lūdzu, pierādījums, ka sievietēm tādi neinteresē. :D
01.05.2023 13:39 |
 
Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Aldis15 @ 01.05.2023 13:13
Izvēlīgs var būt tas kuram ir daudz opciju, neizskatās ka pēc jums 30-40 gadniecēm stāvētu rindā augstas klases vīrieši.
Tev neizskatās, jo..? turpini.
01.05.2023 14:10 |
 
Reitings 4957
Reģ: 11.08.2022
Beverly Hilza @ 01.05.2023 04:07

Man pazistams paziņa kuram ir 49 gadi, teica, ka nekad netiktos ar 20 gadīgām meitenēm, kas ir meitas vecumā, jo būtu sajūta, ka būtu pedo, vai ar bērnu kopā.
Šis virietis tiekas ar savu vecumu, un arī ir ticies ar 10 gadus vecākām sievietēm, kas sevi kopj un izskatās daudz jaunākas, par savu vecumu.

Tieši zinu vienu, kas centās dabūt sava dēla klasesbiedreni 😁
01.05.2023 15:20 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)